gost 23146
Buduća legenda
- Poruka
- 46.396
Kao što sam rekao,treba se u nečemu ugledati na Hrvate.Zabranjivati izgradnju džamija i nikad ne pričati o tome.Uskoro će im biti potrebna još jedna džamija u gradu. Pa, još jedna, pa još jedna...
Donji video prikazuje kako da instalirate aplikaciju na početni ekran svog uređaja.
Napomena: This feature may not be available in some browsers.
Kao što sam rekao,treba se u nečemu ugledati na Hrvate.Zabranjivati izgradnju džamija i nikad ne pričati o tome.Uskoro će im biti potrebna još jedna džamija u gradu. Pa, još jedna, pa još jedna...
Tamo gde se dozvoli gradnja džamije, treba da se dozvoli i minaret uz nju, jer je to neodvojivi deo džamije, kao zvonik na crkvi.
I dobacuju je. Ispaljuju te svoje azijske strele na sve strane. Jedna od njih je pala i u moj grad. Mala, čovek bi rekao nevažna, ali otrovna.![]()
Kao što sam rekao,treba se u nečemu ugledati na Hrvate.Zabranjivati izgradnju džamija i nikad ne pričati o tome.
Kao što sam rekao,treba se u nečemu ugledati na Hrvate.Zabranjivati izgradnju džamija i nikad ne pričati o tome.
pa mi ne zelimo da se vi integrisete u sistem , vec da se DEZINTEGRISETE![]()
![]()
drugo vi koristite demokratiju nasu hriscansku toleranciju da nad nama sprovodite vas psihicki teror deruci se 5 put dnevno na razglase od 2000 vati sa vasih dzamija i zapisavate NASU ZEMLJU vasim dzamijama i minaretima
mnoge zemlje ne dozvoljavaju tu vasu praksu - Slovenija, Italija, Grcka, Kipar, Hrvatska, Spanija, Nemacka a u skoro i Svajcarska.
Ja se nadam jednog dana i Srbija![]()
"Izvinite molim vas, treba se sačekati novi urbanistički plan"
"A jel ova postojeća, ima građevinsku dozvolu?"
"Molim???"
"Pa vi niste legalizovali ovoj objekat???"
"Pa jel znate da vas kači zakon o nelegalnoj gradnji?"
Prebaciš odgovornost na šalterske službenike... A ostalo je lako...![]()
OK.Koliko ima novosagrađenih džamija u Hrvatskoj?Naravno je to da ti lazes...![]()
Tamo gde se dozvoli gradnja džamije, treba da se dozvoli i minaret uz nju, jer je to neodvojivi deo džamije, kao zvonik na crkvi.
I dobacuju je. Ispaljuju te svoje azijske strele na sve strane. Jedna od njih je pala i u moj grad. Mala, čovek bi rekao nevažna, ali otrovna.![]()
A, tebi smešno, jel'? Misliš: "Širimo se, a vi kauri puknite od muke"?
E, pa samo se vi širite... Možda vam i pođe za rukom da zavladate Evropom kroz koju deceniju ili vek. Ali, znajte, uvek će se među nama naći dovoljan broj ovakvih
OK.Koliko ima novosagrađenih džamija u Hrvatskoj?...recimo,u zadnjih 20 godina?
![]()
Ovo se slažem.I dodao bih bolnice.Vise skola, infastrukture pre svega![]()
E, pa samo se vi širite... Možda vam i pođe za rukom da zavladate Evropom kroz koju deceniju ili vek. Ali, znajte, uvek će se među nama naći dovoljan broj ovakvih
Derane objasni ti meni sto je toliko pusto od Horgosa pa dole to mene zanima ?
Derane objasni ti meni sto je toliko pusto od Horgosa pa dole to mene zanima ?
Zato što nam se tako hoće. To što je pusto ne znači da smo ostavili mesta za vas.
Bas bih volio da vidim pokusaj da se srusi ijedan minaret u Sandzaku ...
Sa takvom nacionalistickom i sovinistickom politikom, dovescete Srbiju na Beogradski pasaluk ...
Dzamije sa minaretima su deo kulture naroda u Sandzaku, a najvise smeta vama koji niste ni blizu ijedne dzamije ...
Tako da je u pitanju samo vas sovinizam ...
Ne pričaj gluposti.Ko je govorio o rušenju postojećih džamija?Bas bih volio da vidim pokusaj da se srusi ijedan minaret u Sandzaku ...
Sa takvom nacionalistickom i sovinistickom politikom, dovescete Srbiju na Beogradski pasaluk ...
Dzamije sa minaretima su deo kulture naroda u Sandzaku, a najvise smeta vama koji niste ni blizu ijedne dzamije ...
Tako da je u pitanju samo vas sovinizam ...
Švajcaraska: Akcija protiv minareta
15. avgust 2009. | 10:28
Švajcarska desničarska stranka počela .....
................................
Sta mislite da li Srbija treba da se pridruzi demokratskoj Svajcarskoj i zabrani izgradnju minareta uz dzamije kao i razglas na istim? Inace razglas na dzamijama je zabranjen i u jednoj Saudijskoj Arabiji.
Ne pričaj gluposti.Ko je govorio o rušenju postojećih džamija?![]()
mislim da desni deo treba da se pridruzi svajcarskom desnom krilu...
Ово нисам знао, па зар није у сред Загреба изграђена нова џамија ???
Ne pričaj gluposti.Ko je govorio o rušenju postojećih džamija?![]()
Evo,da se ogradim.Treba im dozvoliti da grade i tamo gde im dozvoli nemuslimansko stanovništvo ako istima ne smeta urlanje sa minareta i ostalo što ide uz to.