gost 150019
Elita
- Poruka
- 20.524
Ma nije problem da se pušta pojanje hodže, al na nekoj drugoj ferkvenciji, da može da rasteruje komarce i druge sitne insekte... 

Donji video prikazuje kako da instalirate aplikaciju na početni ekran svog uređaja.
Napomena: This feature may not be available in some browsers.
u demokratskoj svajcarskoj tako nesto nije dozvoljeno
ni u demokratskoj Grckoj
u Grckoj je ZABRANJENO DA UOPSTE POSTOJE DZAMIJE - i sa i bez minareta
U Sloveniji takodje
U italiji isto
Uskoro i u Svajcarskoj
Srbija treba da se pridruzi ovoj koaliciji hriscanskih demokratskih drzava i da zabrani postojanje minareta i razglase na dzamijama jer je to u suprotnosti sa kulturnim obrascem Srbije i nasim hriscanskim duhom....
Pogotovo sto ruzi arhitekturu nasih gradova i pretvara ih da lice na srednjoazijske zaostale kasabe...
Ma nije problem da se pušta pojanje hodže, al na nekoj drugoj ferkvenciji, da može da rasteruje komarce idruge sitne insekte...![]()
Ko kaže da ja hoću da se integrišete tamo gde ja živim?Tamo gde se vi ''integrišete'' sve što je nemuslimansko vrlo brzo biva dezintegrisano.Znaci zabranama treba ocekivati da doticni treba da se integrisu u takakv sistem.Mislim koji vam je matrak pa zamisljate da ste neki qurac !!
u demokratskoj svajcarskoj tako nesto nije dozvoljeno
ni u demokratskoj Grckoj
u Grckoj je ZABRANJENO DA UOPSTE POSTOJE DZAMIJE - i sa i bez minareta
U Sloveniji takodje
U italiji isto
Uskoro i u Svajcarskoj
Srbija treba da se pridruzi ovoj koaliciji hriscanskih demokratskih drzava i da zabrani postojanje minareta i razglase na dzamijama jer je to u suprotnosti sa kulturnim obrascem Srbije i nasim hriscanskim duhom....
Pogotovo sto ruzi arhitekturu nasih gradova i pretvara ih da lice na srednjoazijske zaostale kasabe...
Ma nije problem da se pušta pojanje hodže, al na nekoj drugoj ferkvenciji, da može da rasteruje komarce i druge sitne insekte...![]()
Ti palamudis po obicaju jer dalje od livade nisi video nista osim prica tvojih ortaka...
Ako može na arapskom umesto "bog je veliki", da peva "bijež'te otale, bijež'te otale..." i to na onoj ferkvenciji koja izluđuje insekte, ja ću ček biti spreman i da sponzorišem izgradnju takvih minareta...![]()
Razglase treba zabraniti, čak je i u mnogim muslimanskim zemljama to prevaziđeno.
Džamije ne treba zabranjivati, ako ima vernika, neka ima i džamija. Priča o arhitekturi je sviranje q. Kao, postoji grad u Evropi koji je istog arhitektornskog stila na kompletnoj svojoj teritoriji? Uostalom, i muslimanskih stilova ima raznih, viđala sam minarete koji komotno mogu da se smeste u bilo koji hrišćanski grad.
Nemoj da budeš tako surov.Muslimani garantuju ženama sva prava i jednakost,tako da im treba omogućiti uživanje u blagodetima te religije i njenih učenja.Pružiće im se prilika da vide Allaha.Pogotovo tamo gde su crkve prepravljne u džamije, kao što je recimo aja sofija...![]()
Ko kaže da ja hoću da se integrišete tamo gde ja živim?Tamo gde se vi ''integrišete'' sve što je nemuslimansko vrlo brzo biva dezintegrisano.[/QUO
Ne mozes traziti ili zahtevati gde cu se ja ili ti ( vidis ja dajem sansu i tebi ) integrisati to je prvenstveno ljudsko pravo...
Pogotovo tamo gde su crkve prepravljne u džamije, kao što je recimo aja sofija...![]()
Pogotovo tamo gde su crkve prepravljne u džamije, kao što je recimo aja sofija...![]()
Pa tu baš minareti štrče
Nama su Turci doneli samo taj stil, što nije razlog da smatramo da je jedini.
Ne mozes traziti ili zahtevati gde cu se ja ili ti ( vidis ja dajem sansu i tebi ) integrisati to je prvenstveno ljudsko pravo...
Naravno sa suprotne slucajeve ne znas![]()
Evo ti mi kaži, please...
Premda je do tada, računajući i prethodno zdanje, Svetinikolska crkva 6 puta menjala veru (pretvarana u džamiju i vraćana u pravoslavni hram), do današnjeg dana je ostala da služi pravoslavnim vernicima.
navedi gde u italiji grckoj spaniji ima dzamije sa minaretom i gde je dozvoljen ezan sa razglasa iste kao kod nas u Srbiji sto vam je pusteno pa vi to zloupotrebljavate
Ne, ne mozemo da zahtevamo, ali mozemo da vam "sugerisemo". Prihvati ovu temu i svajcarski referendum kao "sugestiju". Niste bre dobrodosli i tacka.
Vidi,ja šansu koju mi daješ neću iskoristiti.Ako muslimani postanu većina u mom gradu,ja ću se odseliti,ustvari to je jedan od retkih razloga zbog kojeg bih napustio Srbiju.Recimo,ne bih otišao ako izbije neki rat,pa ti vidi.Ko kaže da ja hoću da se integrišete tamo gde ja živim?Tamo gde se vi ''integrišete'' sve što je nemuslimansko vrlo brzo biva dezintegrisano.[/QUO
e zamisli nislijo da ti jedan ovakav balija dreci 5 put dnevno na uvo svih 365 dana u godini , i to pojacan razglasom od 1000 vati
jer ovaj muslimanski poziv na molitvu, ezan se pusta 5 puta dnevno svaki dan u godini
e tako to izgleda u gradovima gde zive muslimani
dovoljno ti je da odes do novog pazara pa da vidis na sta to lici
I to pazi ovo im je kao NAJBOLJI DREKAVAC
A zamisli kako drece ovi sto su treca liga dernjave?![]()