Svadjati se ili ne

E, npr. ja se nikada ne spuštam na taj nivo da se svađam s takvima, jer kontam da nisu vredni, a zbog toga me i cene. Na taj način im pokazuješ da si bolji od njih, ali naravno, daš im do znanja šta misliš. I šta će od takvih sutra biti? Šlihtare koje su naučile da samo na jedan način dođu do položaja. Šta te briga, ti se trudi i uči za sebe, a njih ko ****... :)
 
Ne razumem zašto ti je to toliko bitno što one hoće da budu najbolje iz logike? Boli te uvo!
Neka one budu najbolje logičarke, a ti budi najbolji jeb.ač! Samo je.bi sinak, one su curice, nemaju one mu.da za to, i u tome ćeš sigurno biti bolji od njih... Ali nemoj se svađati i nemoj se raspravljati sa njima, tako ćeš i sam biti curica, a ne muškarac. One su dame, a ti džentlmen i zato ih grej i hladi svakoga dana, i tebi će biti super! :hahaha:
 
Trpis neko vreme,onda upozoris osobu,sledeci put poneses noz ili neko jace drustvo,izazoves tu osobu da te udari i izbodes gada! vise te niko nebi pipnuo,a kamoli zezao! Kakav nam je pravosudni sistem izvukao bi se sa 2 godine uslovne + maloletnik si+ dobar advokat mozda i manje!
 
ne branim ih, ali swaka dewojka ima urodjeno to da woli shoping i da mora da ogowara(swe i swakog) ... :)
e sad, swe je stwar u kojim je to granicama . ako preteruje, i ako ti ide na onu stwar, spusti je swaki put kad ti se za to ukaze prilika i to pred celim razredom! posle par puta ce da se smiri, wideces!
 

Back
Top