Svadbene fotografije

stanje
Zatvorena za pisanje odgovora.
nije me mrzelo pogledati, pa sam `izvadio` neke `fotke`, da ustedim ljudima vreme
2-1.jpg

3-1.jpg

1.jpg

horor ***

Poslednja izmena:
Ne znam da li ste imali prilike pogledati već, ali defininitivno preporučam, kao mali doprinos temi.

http://www.robertbalasko.com/home/flash.html
ovo je sjajno, ali nase svadbe su defini:gace:ivno drugacije ( oni koji su priblizni ovzkvom tipu svadbe i svadbene fotografije vec imaju svog fotografa,) ajde ti mladu u Srbiji nateraj u njivu da je slikas, da ne pricam o slikama oblacenja i svlacenja
i ovakve fotke nisu bas neka reklama na nasem tlu, to jest od musterija koji bi pristali na ovakve fotografije nema zarade.....a danas je valjda lova najvaznija.....haha

ovo je sjajno, ali nase svadbe su defini:gace:ivno drugacije ( oni koji su priblizni ovzkvom tipu svadbe i svadbene fotografije vec imaju svog fotografa,) ajde ti mladu u Srbiji nateraj u njivu da je slikas, da ne pricam o slikama oblacenja i svlacenja
i ovakve fotke nisu bas neka reklama na nasem tlu, to jest od musterija koji bi pristali na ovakve fotografije nema zarade.....a danas je valjda lova najvaznija.....haha

Pa nije valjda tako crno? :)
Znam puno ljudi u Srbiji koji bi volili imati ovako nešto u svojoj arhivi. Ovi ljudi rade fenomenalno, oprema im je perverzija, ali to i košta puno, i razumim da to svako ne može priuštiti sebi... ali je šteta ne vidit ovako nešto.

Naravno, nađe se i za manje novce kvaliteta i stil. Ja sam na svoje fotografije (i fotografa) sa vjenčanja i više nego ponosna. Ali čovik triba znati šta želi, ili bolje šta ne želi. I nisam se skrasila dok nisam našla to šta tražim.

stanje
Zatvorena za pisanje odgovora.

Back