Evo i ovde ću da kažem da je izmalerisala deci što je na svadbi služena patka i losos a ne pečenje kako red nalaže
A šta je izmalerisala?
Donji video prikazuje kako da instalirate aplikaciju na početni ekran svog uređaja.
Napomena: This feature may not be available in some browsers.
Evo i ovde ću da kažem da je izmalerisala deci što je na svadbi služena patka i losos a ne pečenje kako red nalaže
Pa ne znam, al to je maler. De se služi riba za svadbu, to je baksuz, isto ko da je pravila svadbu u vreme posta, ne radi se to takoA šta je izmalerisala?
Kakva drzava takva i svadba decenije.
Kakve veze ima država sa ovom svadbom?
Aman više skini se sa države Srbije .
red?jbš seljački red.pečenje pfff.holivudski stil brejjjj.ona je rešila da ne bude vi'e seljankaEvo i ovde ću da kažem da je izmalerisala deci što je na svadbi služena patka i losos a ne pečenje kako red nalaže
Pratio svadbu preko Skype-a koji mu instalirao lično Tesla.Arkan je živ na Kipru, al to sad ovde nije tema
Jbt liče.Је л' био и ћаћа на свадби?
![]()
Jbt liče.
Fudbaler.Знаш ко је то?
Fudbaler Obilica u vreme dok su Arkan i Ceca vodili Obilic. Nikola Lazetic.Fudbaler.
Auuuuuu.Fudbaler Obilica u vreme dok su Arkan i Ceca vodili Obilic. Nikola Lazetic.
Kakva drzava takva i svadba decenije.

Pazi kad se to uopšte nikad nije desilo. Ne znam jesi čula za Mendela efekat? Napisan ima lep tekst o tome. Priča za Cecu i ogrlicu se prvi put pojavila na internetu, produkt bujne mašte nečije. Priča se toliko raširila da je ušla u kolektivnu svest i da ljudi tripuju da su tu emisiju gledali iako se nikad nije desilo.Mene i dalje vise interesuje afera Cece i njene ogrlice,emisija Minimaxa![]()
Ma ima da glumimo da nam je dobro i da se stidimo zbog togaZasto ovi treba da iskacu svuda? Koga briga sta prave ova razmazena deca dok vecina ljudi gladuje....
Vidi sve je mogucePazi kad se to uopšte nikad nije desilo. Ne znam jesi čula za Mendela efekat? Napisan ima lep tekst o tome. Priča za Cecu i ogrlicu se prvi put pojavila na internetu, produkt bujne mašte nečije. Priča se toliko raširila da je ušla u kolektivnu svest i da ljudi tripuju da su tu emisiju gledali iako se nikad nije desilo.
No i dalje me vise interesuje nego celo ovo vencanje 
A u kraljevinama nema kica?Crveni kmeri nece kraljevice, zato imaju Veljka i Bogdanu, pod pokroviteljstvom Dacica i Palme.
Crna macka beli macor, ili kako se vec zove ona ciganija od filma i drzave.
Ti ozbiljno poredis royal weddings i šatorsku šabaniju ?A u kraljevinama nema kica?