Sva vasa manijakalna iskustva

gost 217211

Zainteresovan član
Poruka
228
ali ovde ne mislim na manijake tipa sirim mantil,sa takvima je verovatno svaka imala bliski susret nego malo drugacije situacije
Meni se na primer jedan prilepio u klubu,mali prostor, ziva svirka,guzva.Jeste on mene nesto cackao po ruci onako iza ledja ali sam bila ubedjena da je neko drugi.,ko zna koliko je dugo onanisao meni iza ledja dok mi nije pridigao majcu i dok nisam osetila njegov....Krenem ja s namerom da ga odalamim laktom po faci,on tu pocne da preklinje,nemoj molim te svi ce da vide
-pa i treba da vide kad si bolesnik,odmah da si zakopcao pantalone i sklonio se od mene ili ce sledecih x meseci citav grad da bruji o tome koliki si bolesnik
E al to njemu nije bilo dovoljno nego me ocito drzao na oku,spopao me wc-u s ledja da bi ja pocela da vristim i da bi ga vlasnik izbacio van

@Z74:Ma smejala se, a i ja nisam bio baš tada pri sebi,
a i bio sam sa ekipom još nenormalnijom od mene :lol:
ma to bilo za vreme bombardovanja, sedeo sam u maloj Maži razvaljen sa drugarima,
i dobacivali smo isfrustriranim napucanim ribama koje su išle u šoping u Siti Pasaž :mrgreen:

Ja sam imala jedno veoma neugodno iskustvo sa invalidom ..koji je uz to imao poremecaj u govoru .
Nije mogao hodat , svu snagu je imao u rukama..
Iz bezazlene situacije je nastao kaos..

Brijem da nikad necu zaboravit jedno tako glupo i neugodno iskustvo .

Back