Radovan Četvrti
Veoma poznat
- Poruka
- 12.803
Direktni FSB placenik, znaci izdajnik Srbije i gradjana Srbije.
Donji video prikazuje kako da instalirate aplikaciju na početni ekran svog uređaja.
Napomena: This feature may not be available in some browsers.
Direktni FSB placenik, znaci izdajnik Srbije i gradjana Srbije.
Potpuno ne morate da pisete DB i KGB narative.
To je bukvalno svako ko je rodjen u Srbiji cuo od malena jedno milion puta, znamo napamet sve vase fore, narative i price iz SLuzbe i sa FSB Telegram grupa, i bukvalno mozete da postujete postove tipa: Udba narativ 1a/4567
Ja bukvalno posle prve 3 reci vasih postova vidim koji KGB/Udba narativ cete da provalite sada.
Vau, koliko belja osoba od Putlera
Sećam se, u vremenskom periodu 1993-1997. godine bio sam predsednik IO SO Žabalj. U nekoliko navrata, uvek mi se je taj ljigavac smučio i brzo bih ga izbacio iz kabineta, mi je dolazio Miodrag Kostić, i on je bio Đinđin kum, tada je bio nekakav trećerazredni računovođa u šećerani u Žablju, i pitao me kada će da bude tender za prodaju te šećerane..Uvek sam mu odgovarao da do toga sigurno neće doči, a i da dođe mimo njega će proći, jer nije nikada imao prebijenu žutu banke u bušnom džepu ... Kasnije, taj isti mafijaški kum, dobio je 4 šećerane za, gle smrada, za 4 DEM. Isto se je ofajdio i Čedomir Jovanović - na poklon je dobio Fidelinku, kao i svi drugi mafijaši koji su tada bili na čelu Srbije ...Toliko o tim ološima ...Narod im je možda i oprostio, ali nije zaboravio ....To što sada takvi ološi imaju medije u Srbiji i danonoćno šire medijsku harangu protiv svih onih koji ih se još sećaju po zlu je dokaz da, na našu žalost i sramotu, država Srbija nije, još uvek, pravno uređeno društvo, jer da jeste svi ti ološi bi sada bili u zatvoru ...Kakav je čovek ako ne popije , nikakav .
On unistio privredu ? Ili dos , koji je tražio da fabrika djubriva bude državna da imamo jeftinu hranu.
Saberi se .
ma šta mi sve napriča besplatnoС обзиром да је Ђинђић кренуо да чисти нагомилана говна и нагомилане лопове па га је то одвело испод земље, не исплати ти се да помињеш Ђинђића.
Да је СПС био бољи не би ни требала да се мења власт.
Aли очигледно народу дојадило пропадање, Језда/Дафина крађа народа, бомбардовање Србије и референдуми аа забрану страног мешања у Србији.
Postoje Udbasi i Udbasi.ma šta mi sve napriča besplatno
ne možete da prežalite Vučićev stan od 120 kvadrata a ovamo ćuru ćuru kad pored stana ukradete staroj ženi čitavu vilu
Čudna neka borba za "poštenje"
I šta kažeš Milan Beko ispade KUM? Nije imao ko drugi? Baš JUL-ovac?
te fore uvaljuj "studentima"
Драго ми је да се слажеш са свим што сам написао.ma šta mi sve napriča besplatno
ne možete da prežalite Vučićev stan od 120 kvadrata a ovamo ćuru ćuru kad pored stana ukradete staroj ženi čitavu vilu
Čudna neka borba za "poštenje"
I šta kažeš Milan Beko ispade KUM? Nije imao ko drugi? Baš JUL-ovac?
te fore uvaljuj "studentima"
FSB gas znaci FSB placenik Bajatovic, i jos vise placenih FSB-ovaca koji su izdajnici gradjana Srbije.
Svi zajedno narusavaju demokratski ustavni poredak Srbije, to su izdajnici.
To je bukvalno svako ko je rodjen u Srbiji cuo od malena jedno milion puta
Ja sam samo u zadnja dva meseca, u tvojim postovima milion puta procitao, "udba", "fsb" "autokrata", "diktator" i "dno dna"......FSB Udba narativ Udba
Ovaj? A, da, to je onaj vaš nekadašnji koalicioni partner, šta ćeš, SPS je takav, trče ljudi kod onih koji su na vlasti."Sine, ja sam duže na vlasti nego što ti imaš godina" - rečenica je koja je odjeknula na mrežama.
„Sine, ja sam duže na vlasti nego što ti imaš godina“, izgovara Dušan Bajatović smejući se, kao nesvestan svega što se dešava oko njega. A juče se u Skupštini Srbije svašta dešavalo – letele su dimne bombe i jaja, aktiviran protivpožarni aparat, a ponašanje pojedinih članova Vlade i poslanika u ovoj bizarnoj situaciji šokiralo je Srbiju. Snimci su danas preplavili društvene mreže, a urnebesan rezime Nenada Milosavljevića pokriva najznačajnije momente.
Ipak, snimak Bajatovića izdvojen je kao „tragedija Srbije u jednoj rečenici“ i prilično je razbesneo ljude.
„Ali bukvalno tragedija. Smeje nam se u lice jer je ubeđen da je nedodirljiv. Svi su ubeđeni da su nedodirljivi“; „Zato smo dovde stigli!“; „I nije ga sramota“; „Pa zato i hoće studenti i narod da ih pošalju na đubriste istorije upravo što su na vlasti preko 30 godina“; „Paradigma naše propasti“ – komentari se samo nižu, a neko zaključuje: „A zvuči nekako kao da je svestan da se fajront konačno bliži“.
Inače, Dušan Bajatović, rođen 1967. u Ravnom Selu kod Vrbasa, član je Socijalističke partije Srbije od osnivanja 1990. godine. Vikipedija beleži da je bio narodni poslanik u Narodnoj skupštini Republike Srbije od 2007. kao član SPS-a i bivši je poslanik u Skupštini Srbije i Crne Gore i Skupštine Vojvodine, a oktobra 2008. imenovan je za generalnog direktora Javnog preduzeća „Srbijagas“.
U biografiji navodi da je inženjer elektrotehnike (smer upravljanja sistemima) i diplomirani ekonomista, ali ne i u kojim visokoškolskim ustanovama je stekao ta zvanja, piše Istinomer. U septembru 2021. doktorirao je na Fakultetu tehničkih nauka (FTN) u Novom Sadu. Kako je izvestila TV N1, on je sve ispite s doktorskih studija položio s prosečnom ocenom 10,00, mada ga neki doktorandi, kako kažu, nisu sreli ni na overi semestra, ni na ispitima doktorskih studija
https://nova.rs/magazin/prica-se/sv...icu-s-jucerasnje-skupstine-i-nije-ga-sramota/
Čeda je ipak Number One.Бајатовић редовно пијан, Вулин дрогиран, Чеда флипнуо.... Ради савест, изгледа.
Na žalost, plenumi nisu za to nadležni.narod i studenti, protesti trebaju da se ograde i postave kao sudija ove utakmice izmedju pozicije i opozicije
da kazu, zbog vas smo se i pobunili, generalni strajk, skupstina se deligitimisala
dodati zahtev da se skupstina raspusti, ovo vise nema smisla, Strajk
Jeste, Bajatovic nije direktni FSB placenik, i svinje lete.
Sve su to tacne izjave.
Lepo, eto i vi udbasi da procitate nesto pametno u zivotu.Ja sam samo u zadnja dva meseca, u tvojim postovima milion puta procitao, "udba", "fsb" "autokrata", "diktator" i "dno dna"......
ko kaze da nisu?Na žalost, plenumi nisu za to nadležni.
najbolji si dikutant, a vucica cemo da resimo, na ovaj iLI onaj nacin, JER JE GADVučić je od politike napravio pravi rijaliti..sve koristi za reklamu..ulazi i slika se po šok sobama nolnica kako je brižan gde je inače zabranjeno da se ulazi priča uživo sa lekarima pred kamerama pravi tužne face glumi za oskara...on pravi tragedije i koristi ih u političke svrhe..za njega je sve politika reklama i marketing...radi izborni inženjering uvozi birače kad mu malo ponestanu..kupio je sve medije narodnim parama za milijarde evra i državne i lokalne i štampane...naparvio je pravu severnu koreju od srbije da ne pričam za korupciju i institucije gde ništa ne funkcioniše i gde on o svemu odlučuje..pa vi vidite u kakvom kazamatu živite