Umri_muski
Legenda
- Poruka
- 63.852
To se ucutka jednom recju.....Izvrsitelji....ili notariTo je ta čuvena taktika žvale. "Oni pre nas su radili loše pa mi imamo opravdanje da use*emo komplet". Kakvi demagozi...
Donji video pokazuje kako da instalirate aplikaciju na početni ekran svog uređaja.
Napomena: This feature may not be available in some browsers.
To se ucutka jednom recju.....Izvrsitelji....ili notariTo je ta čuvena taktika žvale. "Oni pre nas su radili loše pa mi imamo opravdanje da use*emo komplet". Kakvi demagozi...
Ovo je iz priručnika Žvalavog za botine.poenta jeste da je svo ovo politicka igra sto se tice tobož "ekologa" koji pprotsetvuju...
da nije prihvatili bi ponudu o referendumu , da li u loznici i valjevu ili u celoj srbiji kako im drago, ali bi prihvatili pa neka narod odluci.
Njih to ne zanima nece referendum, oni zele ulicu, posle jos jedne samarcine nai zborima (bez obzira na vucica i njegove mahinacije) narod ih nece, neposlusnost gradjana da anarhojom dodju do fotelja....
Pa to znači da je za dobro, ako je zlo zlu?!Ana je zlo zla.
morali su da otvaraju prozore da silan sumpor izađe...Ana je zagrmela
to je dobro pitanje!
mozda 'oce da kaze da sutra kada sns zatruje svu vodu sa tintom, oni koji su to prodali su krivi sto ce narod morati da placa flasiranu vodu 10x skuplje, jer ako cesmovaca nije okey, onda flasirana ima da bude visestruko skuplja?
inace ja u usa pijem i cesmovacu i flasiranu, neku izvorsku bas, a ima i obicne destilovane kojoj se dodaju minerali radi ukusa samo, nije mnogo jeftinija od ove izvorske, tako da je moguce da vam to sledi, pa ne bi bila srbija jedina gde je zabranjena cesmovaca za pice, samo za tusiranje i pranje bi je koristili
pa uhapsili su nekoliko studenata za primer, i ici ce dalje, nego ja se bojim da cete se razocarati, jer vidis da olimpijce zabole ona stvar, izljubise se sa sapicem, vucicem. uzese pare, po 200 'iljada... mislim mene ne mogu da razocaraju, jer mene i ne zanima da pratim sport, ali velika vecina voli - ocu da kazem, malo je poznatih uz narod, ceca bojkovic, i topalko, citam kusturicu, okruglo, pa na cose, nema neko od poznatih da zagrmi na aljeka velezidajnika i trovaceAko i te manipulacije preko medija ne prođu, pretpostavljam da je sledeći korak neka vrsta represije. To će već biti nezgodno. Rat režima i sopstvenog naroda nije doneo ni jednoj državi ništa dobro. To bi značilo baš baš da smo došli do dna.
pa uhapsili su nekoliko studenata za primer, i ici ce dalje, nego ja se bojim da cete se razocarati, jer vidis da olimpijce zabole ona stvar, izljubise se sa sapicem, vucicem. uzese pare, po 200 'iljada... mislim mene ne mogu da razocaraju, jer mene i ne zanima da pratim sport, ali velika vecina voli - ocu da kazem, malo je poznatih uz narod, ceca bojkovic, i topalko, citam kusturicu, okruglo, pa na cose, nema neko od poznatih da zagrmi na aljeka velezidajnika i trovace
Карлеуша ботује за Вучића и вређа Цецу Бојковић: Топалко је размонтирао! (ФОТО)
koja rezimska drolja, ahahah, jedino nju ispi....karati, ali nju zabole dok je rezim puni sa parama
ja sam se salio da idemo u sumu, kao cetnici i partizani,. ali necemo valjda gradjanski rat zbog tinta i veleizdajnika koji radi za svabe, okupatora, sad svi vidimo?Biće onako kako narod bude hteo da bude, tu ne pomažu ni sportisti ni pevači. Na izborima svi glasaju za Vučića a onda iz udobnih fotelja prozivaju sportiste da ih spašavaju. Vazda čekamo neke spasioce koji će se boriti umesto nas. Jbg, ne ide to tako.
Čemu toliko insistiranje na arhaiziranju nazuva svih koje percipiraš kao svoje političke neprijatelje i nazivaš ‘radikalima’? Ovakvo tvoje pisanje ne ostavlja ni najmanje sumnje u potpuno odsustvo bilo kakve tolerancije kod Druge Srbije.Kad pašićevac nekoga optužuje da je nešto prodao i uzeo pare, to znači da mu je krivo što on nije bio taj koji će to da proda i uzme pare.
Kad pašićevac nekoga optužuje da je nešto prodao i uzeo pare, to znači da mu je krivo što on nije bio taj koji će to da proda i uzme pare.
A i odakle im ovolika potreba za arhaiziranjem i korišćenjem anahronizama kao “Pašućevci” za sve koji se u bilo čemu ne slažu sa njima pa se po automatizmu diskvalifikuju lepljenjem etiketa “radikali”.Ne znam zašto ovi prozivaju neke bivše da su nešto uradili, kad je pola bivših sadašnji ešalon.
Ta lažna dihotomija jako prija i SNS i Đilasovoj partiji.Ko je vlast, a ko opozicija? Neki su onda bili u vlasti, a i sada su u vlasti.
Boldovano je netačno. BB Minaqua je i dalje u vlasnisštvu BB-aPredsednica Narodne skupštine Ana Brnabić reagovala je na izjave opozicije o projektu Rio Tinta.
"Ko se ne usprotivi projektu Rio Tinto nije opozicija" - ovo je sve što treba da znate o trenutnoj borbi protiv litijuma i Rio Tinta.
"Trenutnoj" zato što su upravo oni 2001. doveli Rio Tinto u Srbiju i 12 godina gurali upravo ovaj projekat.
Ovo je sve što treba da znate i o kvazi zabrinutosti za životnu sredinu.
Istina je da njih baš briga za životnu sredinu, niti njima smeta Rio Tinto (kog su ne samo doveli u Srbiju, već i imenom stavili u Nacionalnu strategiju održivog korišćenja prirodnih resursa i dobara koju je, 2012., usvojila Vlada upravo DS-a), niti bilo šta znaju o litijumu, niti ih interesuje. Ovo je samo i isključivo politička borba protiv Aleksandra Vučića i SNS-a. I to je jedina istina.
Dodatno, stepen licemerja koji pokazuju u ovoj borbi jeste nešto što do sada nismo imali prilike da vidimo u Srbiji. Kaže Milovojević "da se voda proglasi strateškim resursom Republike Srbije". Baš lepa inicijativa - da niste upravo vi iz današnje opozicije prodali sva naša vodoizvorišta strancima:
- 2002. slovenačka "Kolinska" kupila "Palanački kiseljak" iz Smederevske Palanke.
- 2004. „Knjaz Miloš“ iz Aranđelovca otkupila Danube Food Group (imali i sve naše veće mlekare).
- 2005. Koka-Kola kupila srpsku fabriku Vlasinka koja proizvodi mineralnu vodu "Rosa".
- 2007. BB Minakva prešla u vlasništvo Global Water investment grupe sa Devičanskih ostrva.
- 2007. litvanska firma Alita i švedska United Nordic Beverages kupili BIP koji eksploatiše i flašira mineralnu vodu.
- 2008. za 4 mil EUR (!!!!) država prodala preduzeće "Nova Sloga" iz Trstenika, koje proizvodi „Mivelu“, jednu od najkvalitetnijih domaćih voda i to hrvatskom Agrokoru.
Toliko o njihovoj brizi za "strateške resurse" Srbije - navela je Brnabić.
https://www.alo.rs/vesti/politika/9...h-zivotna-sredina-ovo-je-politicka-borba/vest
Pogledajte prilog 1592804
E pa ovo menja celu igru. Čak i ako se zatruju vode, doakaćemo strancima, jel tako?