Iako u kući imaju i savremeniji mali trocilindarski turbobenzinac ovde je ugrađen hajde da kažemo običan motor, znači 4 cilindra, MPi ubrizgavanje, atmosfera. Lično volim takvo rešenje jer u perspektivi pruža ravnomerniji rad i niže troškove, ali elastičnost nije baš neka jer najveći obrtni momenat razvija pri visokih 4400 obrtaja. Međutim, mala težina ga izvlači. Iako su na testovima neki pričali o udobnosti na to treba zaboraviti. Dosta je tvrdo ogibljenje, prednja sedišta su prihvatljiva dok su zadnji nasloni potpuno uspravni što je dobar štos da se prikaže kako ima više prostora, ali onima nazad baš nije lepo. Povišen je, što je dobro, a kome treba može da doplati i za pogon na sva 4 točka. U tom slučaju se morate pomiriti s malo većom potrošnjom, malo slabijim ubrzanjem i nešto manjim prtljažnikom koji i inače nije velik. Okretan je, upravljiv i lako se vozi.
Eto, to su neki moji utisci, vozio sam ga prošle godine, moja prijateljica ga ima. Ona je zadovoljna. Auto je u garanciji, nikakvih reklamacija nije imala, ali prešla je do sada samo 20.000 km.