Suzuki Ignis - vaše mišljenje

Nina

Zlatna tastatura
Supermoderator
Poruka
355.229
Zainteresovana sam za ovaj automobil , najnovija verzija, pa me zanima vase misljenje o ovom automobilu,
posebno ako ga neko ima, volela bih da cujem i sta vlasnici ovog automobila misle o njemu i njihovo iskustvo

1587557002926.png

Iako u kući imaju i savremeniji mali trocilindarski turbobenzinac ovde je ugrađen hajde da kažemo običan motor, znači 4 cilindra, MPi ubrizgavanje, atmosfera. Lično volim takvo rešenje jer u perspektivi pruža ravnomerniji rad i niže troškove, ali elastičnost nije baš neka jer najveći obrtni momenat razvija pri visokih 4400 obrtaja. Međutim, mala težina ga izvlači. Iako su na testovima neki pričali o udobnosti na to treba zaboraviti. Dosta je tvrdo ogibljenje, prednja sedišta su prihvatljiva dok su zadnji nasloni potpuno uspravni što je dobar štos da se prikaže kako ima više prostora, ali onima nazad baš nije lepo. Povišen je, što je dobro, a kome treba može da doplati i za pogon na sva 4 točka. U tom slučaju se morate pomiriti s malo većom potrošnjom, malo slabijim ubrzanjem i nešto manjim prtljažnikom koji i inače nije velik. Okretan je, upravljiv i lako se vozi.
Eto, to su neki moji utisci, vozio sam ga prošle godine, moja prijateljica ga ima. Ona je zadovoljna. Auto je u garanciji, nikakvih reklamacija nije imala, ali prešla je do sada samo 20.000 km.

Inace blage veze nemam o autima, sve sto znam je - dugo godina vozim Suzuki i ne kvari se.
Glasan je pri vecim brzinama na autocesti, nije najudobniji, odljepio se onaj SX4 znak iza pa sam ga krpao Loctite ljepilom, kao sto se odljepila mala stop-lampica kraj vrata, ali ako izuzmem te sitnice, mislim da bi ga mogao voziti jos toliko godina.
Marka automobila koja te za male pare dugi niz godina pristojno sluzi.

Zainteresovana sam za ovaj automobil , najnovija verzija, pa me zanima vase misljenje o ovom automobilu,
posebno ako ga neko ima, volela bih da cujem i sta vlasnici ovog automobila misle o njemu i njihovo iskustvo

Pogledajte prilog 685863

Pogledajte prilog 685863
Meni je ružnjikav, prije bih uzeo Suzuki Swift u toj kategoriji, čuo sam da se ne kvari...
Njemci i Japanci su disciplinovan narod, kola samo od njih kupovati...tom logikom se vodim...

Back