- Poruka
- 20.459
Gdje to?! Kada tipkam na tel.griješim. Nisam stvarno ostavljala smajliće na to. Nisam luda.Pa zašto onda šostavljaš smajlije na moj poziv upućen tebi da osudiš onog policajca koji je slavio smrskavanje lobanje Srbinu kamenom?
Donji video prikazuje kako da instalirate aplikaciju na početni ekran svog uređaja.
Napomena: This feature may not be available in some browsers.
Gdje to?! Kada tipkam na tel.griješim. Nisam stvarno ostavljala smajliće na to. Nisam luda.Pa zašto onda šostavljaš smajlije na moj poziv upućen tebi da osudiš onog policajca koji je slavio smrskavanje lobanje Srbinu kamenom?
Moguć je.Не мислим да не волиш ... Него придев заостало је чудан у социологији
Само ти одговори и држи се теме ...
Та будала је издала а гомила будала тај речник препоручила као штиво ... Како ви паметни то не решите ?
Да ли дете милицајца из обрисане не АПР и токсичне теме чита тај речник ?
Да ли је по теби могућ суживот на основу и даље препорученога Бошњачкога речника
https://www.google.com/search?q=Rječnik+bosanskog+jezika+koji+se+preporučuje+kao+literatura+u+školama+i+na+fakultetima+FBiH+pun+je+pogrdnih+izraza+na+račun+Srba+i+pravoslavaca&rlz=1C1GCEA_enRS1079RS1079&sourceid=chrome&ie=UTF-8
У школском речнику аутора Џевада Јахића реч „ђикан“ тумачи се као „сељачина, неотесани младић,
обично православац брђанин, сточар, чобанин, босански православац четничког порекла који је генетски четник“.
Као пример се наводи реченица: „Поклаше нас ђикани“.
Не мислим да не волиш ... Него придев заостало је чудан у социологији
Само ти одговори и држи се теме ...
Та будала је издала а гомила будала тај речник препоручила као штиво ... Како ви паметни то не решите ?
Да ли дете милицајца из обрисане не АПР и токсичне теме чита тај речник ?
Да ли је по теби могућ суживот на основу и даље препорученога Бошњачкога речника
https://www.google.com/search?q=Rječnik+bosanskog+jezika+koji+se+preporučuje+kao+literatura+u+školama+i+na+fakultetima+FBiH+pun+je+pogrdnih+izraza+na+račun+Srba+i+pravoslavaca&rlz=1C1GCEA_enRS1079RS1079&sourceid=chrome&ie=UTF-8
У школском речнику аутора Џевада Јахића реч „ђикан“ тумачи се као „сељачина, неотесани младић,
обично православац брђанин, сточар, чобанин, босански православац четничког порекла који је генетски четник“.
Као пример се наводи реченица: „Поклаше нас ђикани“.
Zaostajati znaci kasniti u svemu za ostalima i to je to,oni sada imaju svijest koju smo mi imali prije par vjekova to je realnost
Moguć je.
Što više razumevanja i ljubavi u svetu, manja je šansa da postoji pogrešno vreme i pogrešno mesto.Хуманизам и космополитски поглед на свијет ти уопште неће помоћи ако се нађеш у погрешно вријеме на погрешном мјесту.
Bio sam po celom svetu sa ljudima svih verskih ispovesti, svih boja kože, svih nacionalnosti, svih jezika... a Zoološki vrt Srbija je posebna priča.Заборављаш да је концентрација белих медведа велика на северном полу .. па твоја искуства са белим медведима из зооврта су ирелевантна....
Некако су ти мрки медведи велики проблем ?
Potcenjujem samo sužene perspektive... a nauku svakako ne.Много потцењујеш антропологију и културологију
Potcenjujem samo sužene perspektive... a nauku svakako ne.
Ниси био.Да си био не би тако говорио.Što više razumevanja i ljubavi u svetu, manja je šansa da postoji pogrešno vreme i pogrešno mesto.
Bio sam puno puno puta na mestima koje mnogi smatraju za pogrešna, pa ništa.
Emir nije musliman već ateista i globalista, globalizam deli sa Jovanom.Nema veze SPC sa tim. Nisam njihov advokat ni ti su oni mjerodavni bilo kome šta određivati. Jednostavno religija je ovdje davno podijelila ljude i tu nema pomaka. Emir će uvijek gledati kao brata Pakistanca,Jemenca,Bengalca,Nigerijca samo zato što je musliman. Srbe i Hrvate će smatrati nižim bićima,nevjernicima kojima treba glavu otfikariti ?
Gdje to?! Kada tipkam na tel.griješim. Nisam stvarno ostavljala smajliće na to. Nisam luda.
Bio sam po celom svetu sa ljudima svih verskih ispovesti, svih boja kože, svih nacionalnosti, svih jezika... a Zoološki vrt Srbija je posebna priča.
Ja sam rođeni Sarajlija i znam da lažeš, Srbi se nisu vratili u Sarajevo.
Lažeš o da stvaram toksičnu atmosferu jer sam otvorio temu o suživotu.
TI NISI osudila veličanje zločina nad Srbima od strane policajca iz Sarajeva i još si to ismijavala smajlijima.
Он је само искрен.Тврди и да „речник преноси оно што стоји у босанском човеку као емотивна и духовна мисаона и симболична перцепција што га је кроз историју пратило“.
I sta sada? Sudio bi mi? Vjesao me?
To nisu Bosanci nego Srbi. Uskoro dvije različite države.Bosanaca pravoslavne vere ima i dalje u Sarajevu. Žive mahom u Lukavici ili tzv istočnom Sarajevu.
Zato ukoliko želiš da si punopravni Sarajlija, podrži inicijativu Vraćanja Lukavice Sarajevu.
Neces taj film gledati.To nisu Bosanci nego Srbi. Uskoro dvije različite države.
Ne, bitna si kao semafor u GTA V.I sta sada? Sudio bi mi? Vjesao me?
Greskom stavila smajlic!
To nisu Bosanci nego Srbi. Uskoro dvije različite države.
Ne postoje Bosanci pravoslavne vjere.Bosanaca pravoslavne vere ima i dalje u Sarajevu. Žive mahom u Lukavici ili tzv istočnom Sarajevu.
Zato ukoliko želiš da si punopravni Sarajlija, podrži inicijativu Vraćanja Lukavice Sarajevu.
Bosanaca pravoslavne vere ima i dalje u Sarajevu. Žive mahom u Lukavici ili tzv istočnom Sarajevu.
Он је само искрен.
За велику већину Бошњака сви Срби и јесу "генетски четници".
Не вриједи им ни ако су космополити.![]()
Ne prdi.22k crveno crnih ravnogoraca iz JNA je mislilo identično ko ti pa ih više nema