Sutra u 12h protest DS-a protiv Tomislava Nikolica

Уопште те не ђонирам како кажеш, јер ниси ти "мудра сова" и немаш разлога да се идентификујеш са неким
ко ти није нико и ништа!

Што се тиче легалисте и његовог поштовања закона, поставио је на место директора националне телевизије,
мимо закона човека без факултета, а за то место изричито стоји у закону да је потребна факултетска диплома! Директор националне телвизије је изузетно битна функција у свакој држави и представља једну од најбитнијих полуга власти, те је зато Коштуница поставио полуписменог, али послушног човека у кога има апсолутно
поверење, а што је тај човек од националне тв направио други "Пинк", то Коштуници не смета, јер сам не
подиже нове нараштаје и није га брига за будућност...

Што се тиче Тијанића, жао ми је што се не слажеш са мном, али МИСЛИМ ДА ЈЕ ТИЈАНИЋ ЈЕДАН ОД НАШИХ НАЈБОЉИХ И НАЈИНТЕЛИГЕНТНИЈИХ НОВИНАРА.
А ако се већ качиш на "легалисту" - одмах да те обавестим да је тај исти Тијанић и пре него што је постао директор телевизије ОБАВЉАО ПОСЛОВЕ ЗА КОЈЕ СЕ ТРАЖИ ВИСОКА СТРУЧНА СПРЕМА - према томе а и према Закону ове земље он је могао бити а и постављен је на те "послове и задатке". ДаклеМ, ту је по Закону "
ЛЕГАЛИСТА ОБАВИО ПОСАО ДО КРАЈА!

Његово бахато понашање иде чак дотле, да се мешао и у рад комисије за доделу националних пензија
и директно захтевао да националну пензију добије Слађана Милошевић (ваљда за песму "Мики Мики" и за
8. место на Еуросонгу:mrgreen:) и још једна вајарка, чији рад и дело оспоравају њене колеге!!!
:evil:

О овоме заиста немам информације, али ако је председник комисије Лане Гутовић могао да ПРОГУРА БАР 10 СВОЈИХ ПРИЈАТЕЉА - зашто не би Премијер Србије прогурао двоје ??? А знаш ли колико су њих прогурали људи из СРС-а ??? хехе...

Узгред, за председника државе по закону и Уставу нигде није прописан факултет, а чак и у Немачкој је
министар иностраних послова био Јошка Фишер човек без факултетске дипломе...

Невероватно је да се данас када је поплава што лажних, што формалних диплома,
(и Богољуб Карић и Веља Илић су неки мр-фр), инсистира на тој формалности...

Ово ми је заиста твоја трагична изјава БУДУЋИ ДА ТЕ НА ОВОМ ПДФ ДОЖИВЉАВАМ КАО ИНТЕЛЕКТУАЛКУ. Па Стрело, ***, коме ће Тома и на ком језику да се обрати ван Србије??? Наравно да није прописан факултет - али је нормално да БИРАШ И НУДИШ У СВЕТУ НАЈБОЉЕ ШТО ИМАШ НА ПОЛИТИЧКОЈ СЦЕНИ. И не мора да има диплому - али мора да зна БАР ЈЕДАН СТРАНИ ЈЕЗИК, РЕЦИМО ЕНГЛЕСКИ! Немојмо да се стварно понашамо као да смо монголоиди. А ти добро знаш да ја не знам енглески - и да се због те чињенице никада не бих гурао да радим негде ГДЕ ЈЕ ТО ПРОСТО НЕОПХОДНО.
О његовом погледу на судство и законе ове земље - сам је дао довољно изјава па не бих да коментаришем, већ ће га поцепати људи из те струке. Па за шта је онда који мој он онда стручан - ЗА ДЕМАГОГИЈУ??? Шта он нуди ??? Осим што ПОДИЛАЗИ ОГРОМНОМ БРОЈУ УНЕСРЕЋЕНИХ НАШИХ СУНАРОДНИКА. Као, он их разуме, као он ће да им помогне, као он ће да им донесе ПЛАТЕ, ПОСАО, НАТАЛИТЕТ... па немојмо се зајеб*авати.......
Шта ова држава има од тога што јој је премијер доктор права?
Да ли боље живимо?
Да ли је мање незапослених?
Да ли ћемо очувати територијални интегритет?
Да ли нам је скочио наталитет?
Да ли нас више поштују и мање уцењују у свету и Европи?
Да ли је мања смртонст и боље здравство?

Да ли се његова диплома маже на хлеб?

Крајности су у принципу погубне. Тако би ти требало да се определиш за то да ли се поносиш доктором наука Војом Шешељем или техничарем Томом. Да ли си ти уопште за интелект и образовање или за халабучење??? И одмах да се изјасним, без обзира колико се или не слажем са Војом Ш. - али он је ВИСОКИ ИНТЕЛЕКТУАЛАЦ - а Тома је нико и ништа, приучени курсиста-акцијаш , средњошколац.

Схвати једно а то је: КРАЈНОСТИ СУ ПОГУБНЕ и од стране ДС-а и од стране СРС-а. Не каже народ случајно да је: СРЕДИНА ЗЛАТНА! Људи који су за крајности морају да одустану од својих сулудих максималистичких захтева и да ПРОНАЂУ ЗЛАТНУ СРЕДИНУ да би цео народ у целој држави могао да буде ЗАЈЕДНО ЗА ОСТВААРИВАЊЕ НЕКОГ ЦИЉА. У противном: ДОК СЕ ДВОЈЕ СВАЂАЈУ - ТРЕЋИ СЕ КОРИСТИ (народна). А то је хтео да спречи Коштуница. Можда није успео - можда се његов рад "не маже на хлеб" - а не дао ти Бог да мажеш на хлеб оно што ће Тома Николић да уради!

Што се тиче Тијанића, жао ми је што се не слажеш са мном, али МИСЛИМ ДА ЈЕ ТИЈАНИЋ ЈЕДАН ОД НАШИХ НАЈБОЉИХ И НАЈИНТЕЛИГЕНТНИЈИХ НОВИНАРА.
А ако се већ качиш на "легалисту" - одмах да те обавестим да је тај исти Тијанић и пре него што је постао директор телевизије ОБАВЉАО ПОСЛОВЕ ЗА КОЈЕ СЕ ТРАЖИ ВИСОКА СТРУЧНА СПРЕМА - према томе а и према Закону ове земље он је могао бити а и постављен је на те "послове и задатке". ДаклеМ, ту је по Закону "

О овоме заиста немам информације, али ако је председник комисије Лане Гутовић могао да ПРОГУРА БАР 10 СВОЈИХ ПРИЈАТЕЉА - зашто не би Премијер Србије прогурао двоје ??? А знаш ли колико су њих прогурали људи из СРС-а ??? хехе...

Ово ми је заиста твоја трагична изјава БУДУЋИ ДА ТЕ НА ОВОМ ПДФ ДОЖИВЉАВАМ КАО ИНТЕЛЕКТУАЛКУ. Па Стрело, ***, коме ће Тома и на ком језику да се обрати ван Србије??? Наравно да није прописан факултет - али је нормално да БИРАШ И НУДИШ У СВЕТУ НАЈБОЉЕ ШТО ИМАШ НА ПОЛИТИЧКОЈ СЦЕНИ. И не мора да има диплому - али мора да зна БАР ЈЕДАН СТРАНИ ЈЕЗИК, РЕЦИМО ЕНГЛЕСКИ! Немојмо да се стварно понашамо као да смо монголоиди. А ти добро знаш да ја не знам енглески - и да се због те чињенице никада не бих гурао да радим негде ГДЕ ЈЕ ТО ПРОСТО НЕОПХОДНО.
О његовом погледу на судство и законе ове земље - сам је дао довољно изјава па не бих да коментаришем, већ ће га поцепати људи из те струке. Па за шта је онда који мој он онда стручан - ЗА ДЕМАГОГИЈУ??? Шта он нуди ??? Осим што ПОДИЛАЗИ ОГРОМНОМ БРОЈУ УНЕСРЕЋЕНИХ НАШИХ СУНАРОДНИКА. Као, он их разуме, као он ће да им помогне, као он ће да им донесе ПЛАТЕ, ПОСАО, НАТАЛИТЕТ... па немојмо се зајеб*авати.......

Крајности су у принципу погубне. Тако би ти требало да се определиш за то да ли се поносиш доктором наука Војом Шешељем или техничарем Томом. Да ли си ти уопште за интелект и образовање или за халабучење??? И одмах да се изјасним, без обзира колико се или не слажем са Војом Ш. - али он је ВИСОКИ ИНТЕЛЕКТУАЛАЦ - а Тома је нико и ништа, приучени курсиста-акцијаш , средњошколац.

Схвати једно а то је: КРАЈНОСТИ СУ ПОГУБНЕ и од стране ДС-а и од стране СРС-а. Не каже народ случајно да је: СРЕДИНА ЗЛАТНА! Људи који су за крајности морају да одустану од својих сулудих максималистичких захтева и да ПРОНАЂУ ЗЛАТНУ СРЕДИНУ да би цео народ у целој држави могао да буде ЗАЈЕДНО ЗА ОСТВААРИВАЊЕ НЕКОГ ЦИЉА. У противном: ДОК СЕ ДВОЈЕ СВАЂАЈУ - ТРЕЋИ СЕ КОРИСТИ (народна). А то је хтео да спречи Коштуница. Можда није успео - можда се његов рад "не маже на хлеб" - а не дао ти Бог да мажеш на хлеб оно што ће Тома Николић да уради!

Браво Мито. Тома и не жели да победи. Наставиће са аутоголовима, кад већ жути не знају да воде кампању како треба.

П.С.
И добродошао у народњаке. ;)

Одлучи се најзад, да ли је битна диплома или не?! Не можеш у једном случају да говориш нема везе диплома, човек је интелигентан, а у другом случају да то негираш!
На којим је то местима радио Тијанић где се тражи факултет, пре Националне телевизије?
Добро ми је познат правилник државне телевизије и факултетска диплома за место директора је – обавезна!
Дакле и ту је легалиста прекршио закон!

Кога је Тома прогурао?
http://forum.krstarica.com/showpost.php?p=5550277&postcount=6
Komisija za dodelu nacionalnih penzija radila pod opterećenjem

Žestoki pritisci iz vrha vlasti

2002633918240477194_rs.jpg

Autor: M. Vukelić | 12.12.2007 - 19:39

Vest da umetnici koji su prošli trijažu komisije za dodelu tzv. državnih priznanja zaslužnim stvaraocima, a njih je 258 (od 790 koliko je prijavljeno), novčanu nadoknadu od 50.000 dinara (bez PDV) počinju da primaju u januaru iduće godine, mnogi su dočekali s negodovanjem, iako se svi slažu da je ovaj „podvig“ naše Vlade ipak veliki korak u našoj kulturnoj sredini.

Negodovanja ima najviše zbog priča koje kruže gradom, da rad komisije nije bio sasvim nezavisan, da su se u „odmeravanje kandidata“ uplele stranke, pa i najugledniji pojedinci. „Blic“ iz pouzdanih izvora saznaje i da je premijer Koštunica, preko Svetlane Stojanović iz DSS, izričito tražio da među zaslužne umetnike uđu i muzičarka Slađanа Milošević i vajarka Drinkа Radovanović, koje komisija nije predložila. „Blic“ saznaje da je velikih pritisaka na komisiju bilo i iz Demokratske stranke i G17 plus.

Saznajemo da će se ministar kulture i medija Vojislav Brajović javnosti obratiti 18. decembra. Budući da su članovi komisije svojevremeno izjavili da će o svim pritiscima, ako ih bude, obavestiti javnost, zvali smo sve odreda, a dobili nekolicinu.

Član komisije Zoran Cvijanović nije hteo da daje bilo kakvu izjavu povodom informacija da je na članove komisije vršen pritisak, rečima: „Nisam ovlašćen da dajem bilo kakav komentar o toj temi“.

Ljilja Mićović, takođe član komisije koja se, kažu, lavovski borila da znameniti umetnici iz Udruženja likovnih umetnika Srbije uđu u najuži izbor za novčanu nadoknadu stvaraocima koji su svojim delom zadužili Srbiju, postupila je na sličan način rekavši: „Čujemo se drugom prilikom, sad sam u prevozu“, a na naše dodatno pitanje: „Kada da vam se javimo?“, prekinula je vezu.

Opširnije u izdanju za sredu, 12. decembar 2007

http://www.tabloid.co.yu/clanak.php?br=144&clanak=12

0071ky2.jpg

БИРАШ И НУДИШ У СВЕТУ НАЈБОЉЕ ШТО ИМАШ НА ПОЛИТИЧКОЈ СЦЕНИ. :mrgreen:

Како си контрадикторан, час је неко интелигентан, па му није потребан факултет, чак ни на месту на ком је обавезан, час тврдиш да се човек може образовати искључиво формално, а већ сам ти рекла да таквих са формалним дипломама, без покрића у стручности и знању имаш к'о плеве (Карић, Веља Илић магистар).

Шешеља веома ценим и бескрајно ми је симпатичан као храбар, интелигентан и поштен човек, а његова докторска титула ми у целој причи најмање битна. Исто важи и за Тому, поштен интелигентан, породични човек, који је све у животу стекао сам сопственим радом, а оно што је највредније има збиља дивну и нормалну породицу, а као што знаш, породица је основ сваког здравог друштва.

А ДСС је као средина и то још златна?! Дај Еремита немој ме засмејавати молим те! :lol:

Citat:
Први јахач или лажни Исус долази на бијелом коњу и његова улога ће бити да заведе људе (библијски хришћане) под своју руку и тако их наведе на рат једних против других. Он је вук у јањећој кожи који у руци држи лук и стријелу, а на глави круна. Његово име се може превести и као "освајач" који има мисију подредити човечанство. Он такође има метафоричко значење за похлепу у људима која их је довела до апокалипсе.

Овај први јахач ме неодољиво подсећа на Коштуницу. Миран, помирљив помало збуњен и сметен, често необавештен, са савршено одиграном улогом поштењачине. За афере својих министара, корупцију милионских размера као да није ни чуо а „не зна“ ни одакле ДСС-у и страначким челницима стижу тако крупне своте. Добио је ореол Легалисте мада је свима већ познато да је од самог почетка своје владавине здушно кршио устав, законе као да и не постоје. Дошао је на власт као умерени националиста и патриота, „човек који једини може да нас погледа у очи“, али резултати тог патриотизма су гашење Југославије и стварање квази Заједнице СЦГ, а која се чак и без озбиљног покушаја одбране распала. Да не спомињем немо прелажење преко проблема протераних Срба из Хрватске, лагано укидање Републике Српске да би најзад стигли и до губитка Космета.

Наш лажни Исус од свега што нам је досад показао једино се јасно видела патолошка властољубивост и права виртоузност у очувању скрпљене мањинске владе. Као и у свим патологијама власти, најважније је задржати круну на глави, без обзира на цену коју ће платити народ. Да би се ова стратегија могла остварити треба сачувати лик патриоте па је сасвим разумљиво што се мото целе кампање лажног Исуса свео на „одбрану“ Космета. Бестидно се дају обећања да ће се Космет бранити и одбранити иако му је врло добро познато да је Космет већ изгубио. Чак му није сметало да Запад замоли да то решење о губитку Космета саопшти после избора, јер би за њега као „националисту“ и демократски блок то могло да значи и губитак избора.

Због свега тога експресно је усвојен нови устав Србије, још експресније покраден референдум о потврђивању устава и одмах расписани избори како би се наметнута динамика Запада око Космета могла да испоштује. Дај да све то завршимо и преваримо народ док још не сазна да смо Космет већ предали. Управо као пресликано из предсказања Св. Јована о првом јахачу Апокалипсе и Лажном Исусу.

У кампањама Коштуница се стално позива на патриотизам, моралност и евидентне успехе Владе. Од његовог патриотизма држава нам је све мања и мања, лопова је све више а од успеха Владе и поред напора не могу да се сетим ни једног.

Из текста Звонимира Трајковића - ЧЕТИРИ ЈАХАЧА АПОКАЛИПСЕ.

Mito razočarao si me počeo si da braniš ono što se odbraniti nemože pokušaj da obajsniš šta ovde nije tačno
Да ли ми то говоримо о бившем саветнику СМ-а? :-o

Одлучи се најзад, да ли је битна диплома или не?! Не можеш у једном случају да говориш нема везе диплома, човек је интелигентан, а у другом случају да то негираш!
На којим је то местима радио Тијанић где се тражи факултет, пре Националне телевизије?
Добро ми је познат правилник државне телевизије и факултетска диплома за место директора је – обавезна!

Кога је Тома прогурао?

0071ky2.jpg

Како си контрадикторан, час је неко интелигентан, па му није потребан факултет, чак ни на месту на ком је обавезан, час тврдиш да се човек може образовати искључиво формално, а већ сам ти рекла да таквих са формалним дипломама, без покрића у стручности и знању имаш к'о плеве (Карић, Веља Илић магистар).

Шешеља веома ценим и бескрајно ми је симпатичан као храбар, интелигентан и поштен човек, а његова докторска титула ми у целој причи најмање битна. Исто важи и за Тому, поштен интелигентан, породични човек, који је све у животу стекао сам сопственим радом, а оно што је највредније има збиља дивну и нормалну породицу, а као што знаш, породица је основ сваког здравог друштва.

А ДСС је као средина и то још златна?! Дај Еремита немој ме засмејавати молим те! :lol:
Дакле спали смо на Милована Бркића и Таблоид. :roll: :roll: :roll: :roll: :roll:

Ево још овај кратки одговор па морам нешто да радим ноћас... без љутње, сутра настављамо "рат"... ај ми само наведи мајке ти ШТА ЈЕ ТО ТОМА НИКОЛИЋ СТЕКАО САМ СОПСТВЕНИМ РАДОМ - па нек иде живот???.......:lol::lol::lol:

Ти Стрело ни о Шешељу а ни о радикалима НЕМАШ ПОЈМА - а ја нећу да ти реметим убеђења а уосталом ти си само још један у низу примера ДА СУ СРБИ НЕВЕРОВАТНО ДОБАР И ПОШТЕН НАРОД КОЈИ ПРЕ СВЕГА ВЕРУЈЕ и зато се и догађа овакво твоје виђење политичке сцене... али укратко да ти кажем да они имају само неколико ликова који би могли бити негде у власти: Красић, генерал Делић и Јоргованка Табаковић а остали........ боље да ћутим, па тај Вучић је сијамски близанац Чедомира, једино што се не дрогира - иначе су обојица патолошки лажови....па онда.......километрима тишиииинааааааааа.... ЈЕР СРС НЕМА КАДРОВЕ - свако ко је дошао код њих и мало боље осмотрио ситуВацију ПОБЕГАО ЈЕ ГЛАВОМ БЕЗ ОБЗИРА, ето рецимо питај сада пензионисаног професора са ФДУ Бајчетића........... нека ти он нешто каже о радикалима, о Жириновском........итд.итд.итдддддддддд............ одох.......сутра..........

TAJ Milovan Brkic je nekada odgovarao ZUTIMA,kada je pisao protiv rezima S.M.
Ali danas kada pise o kradjama i malverzacijama ZUTIH,eeeeeee...onda ne valja!
Za svoje pisanje o mafiji bio je danima prebijan, zatvoren i drzan u sahtu u Surcinu,u "kotobanji" Ljubise Buhe-Cumeta,zasticenog svedoka koji je posle 5.oktobra dobio poslove asfaltiranja Srbije.I to sa masinama koje je kupio krvavim parama od ubistava,reketiranja,kradje automobila,sverca droge i cigareta....A taj isti "BIZMISMEN",koji je blizak vlastima,i dalje radi poslove ...Inace on je kum vodje Surcinske mafije Dragoljuba Markovica-Krmivoprodukta,koji je opet kum pokojnog Zorana Djindjica!

Ево још овај кратки одговор па морам нешто да радим ноћас... без љутње, сутра настављамо "рат"... ај ми само наведи мајке ти ШТА ЈЕ ТО ТОМА НИКОЛИЋ СТЕКАО САМ СОПСТВЕНИМ РАДОМ - па нек иде живот???.......

Isto sto je stekao i Kostunica svojim radom!

Mislim, osporavati nekoga kao državnika zato što nema dete:roll::roll:
pa šta ako je u pitanju bolest, ne stav ili želja???
mislim, ima li kraja nekim nebulozama ovde???
i što se tiče političke scene, nema obrazovanijeg političkog lidera od Koštunice, a ni neobrazovanijeg od Nikolića
Diploma ništa ne znači, ali mnogo govori i ja nikad neću da glasam za čoveka koji je nižeg stepena obrazovanja od mene, a što je pošten, pa ima poštenih koliko hoćete, svako ko sa svojih 10 prstiju zarađuje je pošten, ali mu ne pada na pamet da se parča u politiku jer zna svoje limite i mogućnosti.
Čovek koji se do sada 3 puta kandidovao na izborima i tri puta su mu građani ove zemlje rekli NE i postoji mogućnost da se desi i 4. put:roll::roll:
nunaj unuke i piši 159. knjigu

Svaki je dosovac isti, to se lepo vidi danas na eremitinom primeru.
A STA to Toma nije stekao sopstvenim radom?? Jel ukrao nesto? Po sto ga ona mutava sova ne uhapsi za svo ovo vreme, on je bar "legalista"?? Kako ga nije Djindjic uhapsio??
Da SRS nema kadrove, ali zato ih imaju DSS i DS - konjina Sormaz, decko iz crkvenog hora Naumov, lopine Parivodic i Bubalo, Djelici, Vlahovici.. Nagledala se Srbija dosovskih kadrova dovoljno, otud i ovakav rezultat na izborima. Hteo bi eremita da ubedi milion i sesto hiljada ljudi da su budale sto su glasali za Nikolica.

Uvek postoji mogucnost usvajanja. Znaci uvek je u pitanju licni stav.

u Srbiji proces usvajanja traje godinama
Koštunica i Drašković su ipak nešto uradili u svom životu, nisu ga utrošili za džabe
jedan je imao i još uvek ima najviše državne funkcije, stekao najviše obrazovanje u sferi prava, niz naučnih radova, čovek koji je digao glas kad se to nije smelo (kad su svi radikali imali partijeske po džepovima) Drašković je odličan pisac, manje uspešan političar, ali ne čine te ljude ništa manje vrednim što nemaju dece

TAJ Milovan Brkic je nekada odgovarao ZUTIMA,kada je pisao protiv rezima S.M.
Ali danas kada pise o kradjama i malverzacijama ZUTIH,eeeeeee...onda ne valja!
Za svoje pisanje o mafiji bio je danima prebijan, zatvoren i drzan u sahtu u Surcinu,u "kotobanji" Ljubise Buhe-Cumeta,zasticenog svedoka koji je posle 5.oktobra dobio poslove asfaltiranja Srbije.I to sa masinama koje je kupio krvavim parama od ubistava,reketiranja,kradje automobila,sverca droge i cigareta....A taj isti "BIZMISMEN",koji je blizak vlastima,i dalje radi poslove ...Inace on je kum vodje Surcinske mafije Dragoljuba Markovica-Krmivoprodukta,koji je opet kum pokojnog Zorana Djindjica!

Грубере, или укључи мозак, или немој узалуд веровати да га остали немају - ТАЈ ЈАДНИ ЧОВЕК МИЛОВАН БРКИЋ ЈЕ ОБИЧНА ПАНДУРЧИНА КАО И ЈОШ НЕКОЛИКО "ВРЛИХ И ВЕОМА АКТУЕЛНИХ НОВИНАРА" - АЛОООООООООО........ОСВЕСТИ СЕ БРЕ, КАКВЕ ВЕЗЕ МОЖЕ ИМАТИ НЕКИ ПАНДУР И НОВИНАРСТВО??? Човек је, мислим тај Бркић, због својих лудирања и глупирања најурен чак и из полиције. Иначе ЈА САМ СВЕДОК да га је мурија била инсталирала ДА БУДЕ УПРАВНИК ЈЕДНОГ БЕОГРАДСКОГ ПОЗОРИШТА (за време СМ) па га је нас неколико у том науму ОСУЈЕТИЛО. Најгоре у целој причи око тог лудака је то ШТО ОН ЗАИСТА НЕКАДА ПИШЕ И ЦЕЛУ ИСТИНУ - али сваки човек који га познаје не верује му ништа јер зна да је ЛУД!

Toma je za razliku od Tadica radio u privredi i gradjevinarstvu

Kopanje grobova i nije neka gradjevina da se ne lazemo .

bio je izmedju ostalog sef izgradnje na pruzi Beograd-Bar

Aha,zato je ta pruga medju brzim u Evropi.

U martu 1998. izabran za potpredsednika Vlade Srbije, a krajem 1999. za potpredsednika Savezne vlade SRJ.
Ljudi jel tada vama bilo lepo ?
JEL VAM BILO LEPO ??? A bio je samo podpredsednik ??? Sta li ce biti ako bude predsednik ???
Skandinavija ili Novi Zeland ???!!!

Грубере, или укључи мозак, или немој узалуд веровати да га остали немају - ТАЈ ЈАДНИ ЧОВЕК МИЛОВАН БРКИЋ ЈЕ ОБИЧНА ПАНДУРЧИНА КАО И ЈОШ НЕКОЛИКО "ВРЛИХ И ВЕОМА АКТУЕЛНИХ НОВИНАРА" - АЛОООООООООО........ОСВЕСТИ СЕ БРЕ, КАКВЕ ВЕЗЕ МОЖЕ ИМАТИ НЕКИ ПАНДУР И НОВИНАРСТВО??? Човек је, мислим тај Бркић, због својих лудирања и глупирања најурен чак и из полиције. Иначе ЈА САМ СВЕДОК да га је мурија била инсталирала ДА БУДЕ УПРАВНИК ЈЕДНОГ БЕОГРАДСКОГ ПОЗОРИШТА (за време СМ) па га је нас неколико у том науму ОСУЈЕТИЛО. Најгоре у целој причи око тог лудака је то ШТО ОН ЗАИСТА НЕКАДА ПИШЕ И ЦЕЛУ ИСТИНУ - али сваки човек који га познаје не верује му ништа јер зна да је ЛУД!

A ti si kako mogu da zakljucim po ovome visoki funkcioner BIA?!:shock::lol:
Rade Bulatovicu,Bog sa tobom ti li si?!:shock::lol:
U Srbiji je najlakse kada ti neko smeta lupiti etiketu tipa....taj je lud...narkoman....*****...saradnik BIA...I na taj nacin ga "diskreditovati"!!
Kako to postavila ga policija za vreme S.M. da bude direktor pozorista, a umalo ga nisu ubili od batina?:shock::lol:
I zasto bi ga tukli ako nije pisao istinu?Ko bi se osvrtao na tekstove jednog ludaka?:shock::lol:
Ali nije to nista sto si ti napisao....da vidis kako ja znam da slazem......:lol::lol::lol::lol::lol::lol::lol::lol::lol:
P.S.Smanji malo....ako je i od tebe ...puno je...PRETERANO!!:lol::lol::lol:

" Иначе ЈА САМ СВЕДОК да га је мурија била инсталирала ДА БУДЕ УПРАВНИК ЈЕДНОГ БЕОГРАДСКОГ ПОЗОРИШТА "
FANTASTICNO....STA RECI....VRH BRATE!!!!:lol::lol::lol::lol::lol::lol::lol::lol::lol:
HAHAAHAHAAHAHAAHAHAAAA.....AHAHHAHAHAHAHAAHHAHAHAHAHAAHAHAHAA.....HAAHAHAHAHAHAHAAAHAAAA....:shock::lol::lol::lol::lol::lol::lol:.....HAHAHAHHAAHAHAAHAHAHAHAAHAAAA...HAAHAHAHAHAAAAAA

A ti si kako mogu da zakljucim po ovome visoki funkcioner BIA?!:shock::lol:
Rade Bulatovicu,Bog sa tobom ti li si?!:shock::lol:

Не, него сам ја из те установе у коју је требало да тај лик буде инсталиран. Тај лик је упорно хтео да се наметне као нека власт у установи културе. Боље се распитај мало пре него што почнеш да се кезиш.

U Srbiji je najlakse kada ti neko smeta lupiti etiketu tipa....taj je lud...narkoman....*****...saradnik BIA...I na taj nacin ga "diskreditovati"!!
Kako to postavila ga policija za vreme S.M. da bude direktor pozorista, a umalo ga nisu ubili od batina?:shock::lol:
I zasto bi ga tukli ako nije pisao istinu?Ko bi se osvrtao na tekstove jednog ludaka?
:shock::lol:

То је био покушај да га негде сместе у "власт" да би престао да арлауче. Али, како то није успело он је онда још горе почео да напада - и тада су ови на власти кренули да га лемају.

Ali nije to nista sto si ti napisao....da vidis kako ja znam da slazem......:lol::lol::lol::lol::lol::lol::lol::lol::lol:
P.S.Smanji malo....ako je i od tebe ...puno je...PRETERANO!!:lol::lol::lol:

Уосталом, имаш његов сајт - па му постави то питање мејлом па ћеш да видиш шта ће ти одговорити.

Стрело, ЈА ТИ ТВРДИМ да ти о ЧЛАНСТВУ тј. о људима у СРС немаш појма, а ја не желим да то сада и овде објашњавам. Постоји веома велика вероватноћа да ће Тома НИколић бити изабран - па ћеш сама имати прилике да се увериш о чему се ради и надам се да ћеш се сетити ових мојих постова. Не можеш ти у исту раван да ставиш функцију председника СРбије и директора РТС-а. Па председник државе НИЈЕ "РАДНО МЕСТО", бре. Свакако да НИЈЕ пресудна диплома - али су за председника пресудне неке друге ствари, пре свега, рецимо било каква ХАРИЗМА коју Тома уопште нема, не зрачи, није симпатичан, делује мрачно, а после онога што је причао на 1.програму РТС мене лично је потпуно разочарао јер сам ипак мислио ДА ЗНА ВИШЕ, тј. ДА ЗНА БИЛО ШТА. Може он да буде супер-деда и супер породичан човек, али какве то везе има са ДИПЛОМАТИЈОМ, са представљањем државе, са снагом личности. И какве благе везе имају ЊЕГОВА ПРЕДИЗБОРНА ОБЕЋАЊА са оним што он треба да обавља. Тандркања о "бољем животу" када он буде председник државе исто су тако бесмислена као и тандркања Б.Тадића.

Кога је Тома прогурао?

0071ky2.jpg

Већ сам ти раније написао - пронађи и питај проф.Бајчетића са ФДУ. И немој да сада постујем фотке Т.Николића који је без обзира шта ја мислио о њему или Тадићу евидентно 100 пута РУЖНИЈИ ОД ТАДИЋА.

У Србији постоји огроман проценат, тј. огроман број КРАЈЊЕ НЕЗАДОВОЉНИХ ЉУДИ - и они ће 99% изабрати Т.Николића и то не зато што су одушевљени његовим "поштењем и интелигенцијом" - НЕГО ЗАТО ШТО СУ НЕЗАДОВОЉНИ.
И шта је он то "стекао" и у којој струци??? Једино је "стекао" тј. добио државни стан и постао "председник УМЕСТО председника СРС-а" зато што је Шешељ у Хагу.

Нити Србија бира НАЈ-ПОРОДИЦУ, нити НАЈ-ДЕДУ - већ треба да изабере НАЈСПОСОБНИЈЕГ који би могао да се БОРИ У ПОЛИТИЧКОЈ АРЕНИ СА БЕЛОСВЕТСКИМ КРОКОДИЛИМА. А руку на срце - ТОМА ТО НИЈЕ, сам ме је у то уверио.

Примећујем да ти све време у овој "трци" за председника Србије НЕ НАПАДАШ КАНДИДАТА ДС-а тј. ПРОТИВКАНДИДАТА НИКОЛИЋУ него Коштуницу који нема никакве везе са овом изборном трком. Стварно ми ниси јасна. Па пиши нешто о Тадићу а не о Коштуњавом.:razz::razz::razz:

п.с. Драго ми је ако сам те било када "засмејао"...али... кхм.....8-)

To samo on zna!:shock:
Isto kao sto i seremita zna da je policija (mozda saobracajna) postavila Brkica za direktora pozorista!:lol::lol::lol:
Kada su ga doveli za ruku u to pozoriste,rekli su na sav glas...MI SMO POLICIJA A OVAJ JE OD DANAS DIREKTOR!!!:shock::lol::lol:
Ali...neustrasivi seremita,borac protiv nepravde....stao je na put i policiji i direktoru!!!:shock::lol:
Rezim se usrao kada je seremita udario sakom o sto,i odmah su ga povukli sa tog mesta!!!I to na insistiranje S.M. LICNO!!!:lol::lol::lol::lol::roll::roll::roll:

Back