eremita
Zaslužan član
- Poruka
- 117.177
Samo sto si ti Jerry po obicaju u vreme akcije sedeo za kompom i bio na netu i na Krsti![]()
Ау бре Светоличе, теби се од сваког Србина привиђа Џери... опасан тај Џери

Donji video prikazuje kako da instalirate aplikaciju na početni ekran svog uređaja.
Napomena: This feature may not be available in some browsers.
Samo sto si ti Jerry po obicaju u vreme akcije sedeo za kompom i bio na netu i na Krsti![]()

I opet, reformski teletabis cinizmom i licemerjem kiti svoju retoriku. Ako nista drugo bar pokazujes da si bio njihov dobar djak! Odlican 5+!
jok more ovaj infostud ,zvedan,sopocanac ili skijascicaАу бре Светоличе, теби се од сваког Србина привиђа Џери... опасан тај Џери![]()
jeste Jerry, proverenoАу бре Светоличе, теби се од сваког Србина привиђа Џери... опасан тај Џери![]()
jok more ovaj infostud ,zvedan,sopocanac ili skijascicajeste Jerry, provereno
pa što se nerviraš:rolleyes:
ma kakva paronaja IP adresa sve govoriПа-па-па-ра-но-јааааааааа.............
a o stilu pisanja da i ne pricamma kakva paronaja IP adresa sve govoria o stilu pisanja da i ne pricam
U nedostatku argumenata reformski teletabis pribegava ovakvim komentarima. Jos jedna debatna pobeda za oslobodjene!

ma kakva paronaja IP adresa sve govoria o stilu pisanja da i ne pricam
Кколико се сећам чак ни наши модератори немају приступ ИП адресама (јер су неки то злоупотребљавали), а Крстарица гарантује тајност података, тако да не могу да схватим одакле ти таква информација???:shock:

čekaj, pa jesi se ti to ufurao da ja stvarno sa tobom nešto diskutujem?![]()
Nisam se ja "ufurao", "cool-urbani" covece. Svim neutralnim ljudima: ovaj komentar iznad samo pokazuje ocaj reformskog teletabisa u nedostatku argumenata. Naredni link pokazuje prethodnu tvrdnju:
ajde bre Jery znamo se toliko a sada se vadisma lupa ovaj svetolik
evo sta kaze http://whatismyipaddress.com/ o mojoj ip adresi
Your IP address is 79.101.176.172
IP Address Location: Kragujevac, 00 Serbia
znaci svetolik lupa

Pa procitaj malko komentare, ne sede nego vire iz misijih rupa.
Samo, ne razumem...ako su u pravu, cega se plase? 8-)
Nisam se ja "ufurao", "cool-urbani" covece. Svim neutralnim ljudima: ovaj komentar iznad samo pokazuje ocaj reformskog teletabisa u nedostatku argumenata. Naredni link pokazuje prethodnu tvrdnju:
Sto el tebe yebo pa imas takva iskustva ?::shock:Pa ovaj svetolik je opsednut tim dzerijem... Mora da ga je Dzeri opasno karrao.
jel poznaješ ti jerry-ja?
Sto el tebe yebo pa imas takva iskustva ?::shock: