Sutra o novom roku uvođenja elektronske zdravstvene kartice

Dalibore K - Dalibore,da li ti zelis,da mi idemo napred u tehnoloskom smislu,ili zelis da kao rakovi,idemo unazad. Pa
naravno da treba da uvedemo elektronske zdravstvene knjizice. Pa necemo valjda osim sveta.Cudi me,da uopste neko
moze da ignorantski pise o naporima,koje nase nove vlasti ulazu,da nas po skracenom postupku,uvedu u Evriosku Uniju.
Pa naravno,svakim danom moramo uvoditi tehnoliske novine.Samo oni,koje je vreme pregazilo,ljute se n auvodjenje svake novine. Te zasto nove karte,za gradski saobracaj? Pa onda su mnogi bili protiv,uvodjenja novih licnih karata...pa dokle to
protiv,protiv.? Oni koji smatraju medju nama,da mi nismo za Evropu.Molim. Neka odu u neku drugu zemlju,u neku zemlju
koja ne dozvoljava progres.Svaki gradjanin ove zemlje,mora da shvati jedno. Mi smo konacno dobili jednu modernu,savremenu Vlladu,koja na celu ima "lokomotivu",agilnog Premijera.Mi vise nemozemo,niti imamo vremena da stojimo.Mi,predvodjeni ovom Vladom,jurimo brzinom svetlosti,u novo sutra,u novu buducnost,koja nam se smesi:rtfm::bye:.

Dalibore K - Dalibore,da li ti zelis,da mi idemo napred u tehnoloskom smislu,ili zelis da kao rakovi,idemo unazad. Pa
naravno da treba da uvedemo elektronske zdravstvene knjizice. Pa necemo valjda osim sveta.Cudi me,da uopste neko
moze da ignorantski pise o naporima,koje nase nove vlasti ulazu,da nas po skracenom postupku,uvedu u Evriosku Uniju.
Pa naravno,svakim danom moramo uvoditi tehnoliske novine.Samo oni,koje je vreme pregazilo,ljute se n auvodjenje svake novine. Te zasto nove karte,za gradski saobracaj? Pa onda su mnogi bili protiv,uvodjenja novih licnih karata...pa dokle to
protiv,protiv.? Oni koji smatraju medju nama,da mi nismo za Evropu.Molim. Neka odu u neku drugu zemlju,u neku zemlju
koja ne dozvoljava progres.Svaki gradjanin ove zemlje,mora da shvati jedno. Mi smo konacno dobili jednu modernu,savremenu Vlladu,koja na celu ima "lokomotivu",agilnog Premijera.Mi vise nemozemo,niti imamo vremena da stojimo.Mi,predvodjeni ovom Vladom,jurimo brzinom svetlosti,u novo sutra,u novu buducnost,koja nam se smesi:rtfm::bye:.

Pravi komicar nikad ne bi stavio smajlije na kraju ovakvog teksta.

http://www.blic.rs/Vesti/Drustvo/493378/Sutra-o-novom-roku-uvodjenja-elektronske-zdravstvene-kartice

Uvode bus plus u zdravstvo. Nova knjizica kosta 400 dindzi. Samo cemu ovo sluzi?!
Jos ako banke, osiguravajuce kuce i privatnici budu imale pristup podacima, bice veselo.

:D Veselo već jeste.

Kad ti i nepismene seljančure po radnjama upisuju matični broj pri zameni crvljive robe , kad ti do ličnih podataka dolaze i glupače poput i ove gore na najjednostavniji način , a put od toga do malverzacija i uvida u najintimnije podatke je kratak i jednostavan ni ovo ne treba da nas iznenađuje...očekivano.

НАЈЕБАЋЕМО...:sad2:

buducnost-1.png

koja ne dozvoljava progres.
Svaki gradjanin ove zemlje,mora da shvati jedno. Mi smo konacno dobili jednu modernu,savremenu Vlladu,koja na celu ima "lokomotivu",agilnog Premijera.Mi vise nemozemo,niti imamo vremena da stojimo.Mi,predvodjeni ovom Vladom,jurimo brzinom svetlosti,u novo sutra,u novu buducnost,koja nam se smesi:rtfm::bye:.

A sta ako bi se neko nekim slucajem "usudio da kaze u obrnutom redosledu" :

- "Ako Vam se ide u €Uropicu - idite , a nas ostale ostavite ovde gde smo rodjeni ...
- ako vam je toliko do tehnologije - ugradite te "chepove pod kozu , na celo , na ruku ili gde god hocete ili gde god Vam se naredi iz te i takve €Urupice...
- ako su Vam misli toliko okupirane "njegovim imenom , likom i delom - ozenite se ili se udajte za nj` i neka Vas niko od nj` ne rastavi za ovoga veke"...
...
- akoVam se toliko "juri i zuri u tu novu i srecnu buducnost brzinom svetlosti " , pazite samo da na kraju tunela nije "brzi voz"...

Back