Сутра на Б92 - Нова тура испирања мозга другосрбијанаца - Лопов прича о свом поштењу!

vracaracc

Buduća legenda
Poruka
38.315
Stanko Subotić Cane, za kojim je Srbija raspisala međunarodnu poternicu, ekskluzivan gost emisije "Između redova" koja će biti emitovana na TV B92 sutra od 14h.

U intervjuu koji je snimljen u Ženevi, Subotić odbacuje optužbe navodeći da su mu sudski proces "smestili", kako ih je nazvao, ekskluzivni prodavci srpskih preduzeća Miroslav Mišković i Milan Beko.

U emisiji će se čuti i kojim političkim partijama je Subotić davao novac, ali i kako je, iz njegovog ugla, izgledala prodaja "Večernjih novosti".

Segment intervjua:

Ako čovek koji je došao u Srbiju dobrovoljno da ulaže novac, otvara radna mesta... Ja sam u Srbiju od 2001. uložio preko 70 miliona evra. Otvorio sam 4.000 radnih mesta, nekoliko proizvodnji, uslužnih delatnosti itd... Našao sam se u vrtlogu korupcije, gde jednostavno nisam mogao više da se snađem, gde sam već uložio ogromne svote novca i gde sam imao krimi političko-mafijaške krugove, gde su dolazili kod mene, terali me da im ustupam delove imovine, da im uplaćujem novce koje su mi tražili da bih ja to mogao da rešim...

Stanko Subotić Cane, za kojim je Srbija raspisala međunarodnu poternicu, ekskluzivan gost emisije "Između redova" koja će biti emitovana na TV B92 sutra od 14h.

U intervjuu koji je snimljen u Ženevi, Subotić odbacuje optužbe navodeći da su mu sudski proces "smestili", kako ih je nazvao, ekskluzivni prodavci srpskih preduzeća Miroslav Mišković i Milan Beko.

U emisiji će se čuti i kojim političkim partijama je Subotić davao novac, ali i kako je, iz njegovog ugla, izgledala prodaja "Večernjih novosti".

Segment intervjua:

Ako čovek koji je došao u Srbiju dobrovoljno da ulaže novac, otvara radna mesta... Ja sam u Srbiju od 2001. uložio preko 70 miliona evra. Otvorio sam 4.000 radnih mesta, nekoliko proizvodnji, uslužnih delatnosti itd... Našao sam se u vrtlogu korupcije, gde jednostavno nisam mogao više da se snađem, gde sam već uložio ogromne svote novca i gde sam imao krimi političko-mafijaške krugove, gde su dolazili kod mene, terali me da im ustupam delove imovine, da im uplaćujem novce koje su mi tražili da bih ja to mogao da rešim...

uh, mukica, šta će sad ...:(

Tebi nemaju šta da isperu.:sad2:

Ово си смислио или ти је неко помогао?

У сваком случају, приредба за испране другосрбијанце почиње сутра у 14 часова.....
Припреми плајваз и блокче да хваташ тезе............и немој случајно да посумњаш у истинитост шнајдерових речи.....

Спрдачина....Криминалац прича бајку о свом поштењу.....у то ће поверовати само малоумници.....

Poslednja izmena:

Ок....

него спреми тефтер и плајваз за сутра......после ће да вас пропитују.

А ако те мрзи да гледаш и ако не знаш сва слова због белешки могу одма да ти дам кратак резиме бајке коју ће причати мали криминалац

"За све је крив коштуница"

Poslednja izmena:
........па да коначно отвори и "црвену" потерницу против тог мало криминалца!

Mislim da je vec raspisana , samo sto je on drzavljanin Svajcarske , a oni svoje gradjane ne izrucuju , mada dobro ako je on vec nedostupan nasim organima , mnogi koji su spomenuti u celoj prici su u Srbiji dostupni pa bi trebalo raditi u tom pravcu .

и шта каже бата цане? како се стиже до 600 милиона евра?
сиротиња, шта ћеш, ваљда ће моћи некако да се прехрани преко зиме или да му ми пошаљемо неки динар за помоћ, да преживи човек, мука је то голема.

Mislim da je vec raspisana , samo sto je on drzavljanin Svajcarske , a oni svoje gradjane ne izrucuju , mada dobro ako je on vec nedostupan nasim organima , mnogi koji su spomenuti u celoj prici su u Srbiji dostupni pa bi trebalo raditi u tom pravcu .

Расписана је (ваљда) само интерна потерница...а за ово остало се слажем......где год постоји минимум релевантних доказа

Segment intervjua:

Sve to treba u zatvor uz zaplenu imovine.Gledamo kako se tajkuni javno prozivaju i jedni drugima nameštaju,kako su Subotiću pakovali,tako i ovaj sada optužuje Beka i Miškovića jer je nanjušio da ovima slabi uticaj.

Back