Sutra će Sunce u vazdušnom znaku Bliznaca da donese OGROMNE PROMENE OVIM HOROSKOPSKIM ZNAKOVIMA: Oni će osetiti najveći udar

Admin Sredoje

Vruć 'leba i ajvar na njemu. Mljac.
Administrator
Poruka
105.432
Sunce će biti u vazdušnom znaku Blizanaca 21. maja. Tog dana će napraviti trigon sa Plutonom iz Vodolije, pa ćete težiti moći i rešavanju bitnih stvari. Želja za dokazivanjem će biti dominantna. Sunce ovako pozicionirano, u polju prirodnog vladara polja komunikacije, misli, intelekta, doneće brojne akcije. Kretaćete se pojačano, odlaziti na kraće puteve, pojaviće se neki planovi. Sve bi bilo dobro, gotovo sjajno, da istog dana nemamo Marsa koji pravi opoziciju na Plutona iz znaka Vodolije.

aj aspekt može na trenutak onemogućiti sve pozitivne aspekte Sunca. Budite strpljivi i ne preterujte, sebe morate obuzdati. Javiće se nerazumevanje u partnerskim odnosima, pa može doćo do pojačane agresivnosti. Promene u atmosferskom pritisku će uslediti, kao i nagli porast temperature. Izbegavajte nasilno ponašanje, kao i okruženje tog karaktera.

Usmerimo misli ka pozitivnim dešavanjima.

Znaci i podznaci koji mogu najviše osetiti ove aspekte su Lav, Vodolija i Škorpija, mada i ostali mogu osetiti ova kosmička dešavanja.

Lav​


Ostanite smireni iako vas nešto ili neko izvede iz takta, imajte na umu da je ovo kratkotrajan aspekt. Više razumevanja pokažite kada su vaši bližnji u pitanju, naročito partneri.

Vodolija​

Kod vas se navedena dešavanja na nebu mogu manifestovati i na pozitivan način. Pojačane strasti ili manja nervoza vašeg partnera vas može iritirati.

t4_k9kpTURBXy83NTkwNmQ3ZTExNWEwZGNhY2IyNjNiMTUwZGE4MjE4Yi5qcGeRkwLNAp4A3gABoTAF


Škorpija​


Vladari vašeg znaka su u sukobu tako da obratite pažnju na zdravlje i snagu i volju usmerite ka pravim stvarima. Manje nervoze i više pozitivne energije proizvodite.
 
Znaci i podznaci koji mogu najviše osetiti ove aspekte su Lav, Vodolija i Škorpija, mada i ostali mogu osetiti ova kosmička dešavanja.
Jel ti stvarno veruješ u to?
Bog ima 12 kalupa, svaki mesec se menja kalup, svi rođeni u istom znaku su pravljeni istim kalupom?
 

Back
Top