Sutomore

Soradze

Elita
Moderator
Poruka
18.452

Prizor sa plaže u Sutomoru je slika i prilika NOĆNE MORE!​

Nema igla gde da padne, leže tik jedni do drugih, šetaju im iznad glave...​

Crna Gora jedan je od omiljenih letnjih destinacija mnogih, jer svako može da pronađe idealno mesto za sebe.
Za one sa dubljim džepom tu su luksuzni hoteli i skupe plaže, ali ima i onih jeftinijih varijanti kao što je Sutomore.

Screenshot_35.png

Ovo mesto važi za omiljeno letovalište Srba na Jadranskom delu Crne Gore, a sudeći prema snimcima koji se
pojavljuju na društvenim mrežama, polako dolazi do toga da neće imati gde da se postavi peškir na plaži.
Da li biste letovali tako?

Postoji deo sa ležaljka i dosta je prostran i ima dovoljno ležaljki. Ekstra je Sutomore, ja tamo uglavnom letujem, ima i za provod i za pojesti i popiti i u malo skupljim restoranima i u restoranima sa brzom hranom.

Moja sesta se vratila pre neki dan iz Sutomora. Kaže da je izlazila na plažu ili ranije ujutru ili kasnije popodne, kako bi izbegla ovaj haos.

Što se tiče ležaljki prodavale su se po dve, a ona je sama išla na more tako da nije htela to da plaća. Kaže da su cene tamo sasvim ok. I lepo se provela.

Čak i lokalci dole u CG imaju izreku "ko nije za more taj je za Sutomore".

Ali kad malo bolje razmisliš, ljudi idu tamo za šta imaju, ovo nije nešto gde bih uživao, ali da te život natera šta ćeš.

Ne gledam na ove ljude kao na neke fuj Bože sačuvaj, šta da se radi, tako im zapalo.

Prizor sa plaže u Sutomoru je slika i prilika NOĆNE MORE!​

Nema igla gde da padne, leže tik jedni do drugih, šetaju im iznad glave...​

Crna Gora jedan je od omiljenih letnjih destinacija mnogih, jer svako može da pronađe idealno mesto za sebe.
Za one sa dubljim džepom tu su luksuzni hoteli i skupe plaže, ali ima i onih jeftinijih varijanti kao što je Sutomore.

Pogledajte prilog 1594342

Ovo mesto važi za omiljeno letovalište Srba na Jadranskom delu Crne Gore, a sudeći prema snimcima koji se
pojavljuju na društvenim mrežama, polako dolazi do toga da neće imati gde da se postavi peškir na plaži.
Da li biste letovali tako?
Moja rođaka je bila u Sutomoru u drugoj polovini Juna i kaže sa je voda bila hladna, a inače temperatura vazduha je tada bila jako visoka. Za sve ostalo kaže da je bilo OK. Tada sigurno nije bila tolika gužva kao u Julu i sad u Avgustu.

Back