Šutanovac: Ne pita se narod o NATO-u

cave man

Buduća legenda
Banovan
Poruka
29.314
Nije mi jasno o cemu vi pricate, covek je jasno rekao da se trenutno o tome ne raspravlja i da trenutno o tome ne treba odlucivati, mozda jednog dana...
da li vam treba prevodilac?

O tome ne treba da odlucuje narod zbog emocija koje gaji prema alijansi, to je rekao doticni.
Uporedivsi to i reformu jezika, verovatno aludirajuci na to da je tad narod bio nepismen pa je i sad, a on je novi Vuk Karadzic koji ce prosvetliti narod:hahaha:

Шутановац не игра по правилима игре.

Наравно да народ ништа не одлучује и да се народ не ништа да се пита (нити треба, пучина је стока), али се то у демократији НИКАД отворено не говори, него мајсторски изведеш да испадне да је народ одлучио нешто што си одлучио заправо ти.

Стога Шутановца треба избацити из Демократске странке.

Шутановац не игра по правилима игре.

Наравно да народ ништа не одлучује и да се народ не ништа да се пита (нити треба, пучина је стока), али се то у демократији НИКАД отворено не говори, него мајсторски изведеш да испадне да је народ одлучио нешто што си одлучио заправо ти.

Стога Шутановца треба избацити из Демократске странке.

U Srbiji je demokratija bez alternative vec prevazisla tu fazu pristojnosti pa se sad na narod gleda otvoreno kao na stoku.

bez obzira na otvorenu temu, ja BIH BILA JEDNAKO ZABRINUTA KAO ŠTO SAM I SADA U SVOJOJ KOŽI .... i DA SAM TAJ ŠUTANOVAC.

neverovatno, kakvi bolidi imaju moć da odlučuju. međutim, ne vode računa o posledicama. vlast ume i da pojede svoju decu.

Evo konacno jednog posta sa kojim se potpuno slazem ovaj SuNatovac se uopste nije snasao u svojoj ulozi, potpuni promasaj. Posledice ce se osetiti kad tad.

Back