ŠUT-KARTA ZA G17?!

Ma to sto si ti primitivna seljacina iz poganog nakota nema nikakve veze ni sa okupatorima , ni sa izdajom ,ni sa drzavom ,jednostavno si prostacina i seljak i gotovo, mani se tu velikih supljih prica ,kad znas i sam da si i glup pored toga sto si nevaspitan.

ja tebe nisam vredjao , a tebe vidim vredja sto vas iz DS-a smatram izdajnicima, i sto ti kao svakom pravom izdajniku pljujem u facu. to nije nevaspitanje vec samo simbolican nacin da pokazem sta mislim o tebi i delima takvih kao sto si ti. a mislim sve najgore . ko uostalom nesto dobro moze da misli o slugama onih koji su okupirali, gusili sankcijama, bombardovali i unistavali njihovu zemlju. ja sigurno nisam taj.

nego sta si ti mislio? da ce neko u narodu ceniti vasa izdajnicka dela?

ne vi ste prezreni i od onih kojima sluzite i od onih protiv kojih radite. jednostavno ste najobicnija potrosna roba koju ce onaj kojem sluzite pustiti niz vodu, cim mu vise ne budete bili potrebni.

sa time , da vas sopstveni narod mrzi i prezire jer sluzite onima koji mu cine zlo cete na zalost morati da zivite. to vam je plata za vasa dela.

ja tebe nisam vredjao , a tebe vidim vredja sto vas iz DS-a smatram izdajnicima, i sto ti kao svakom pravom izdajniku pljujem u facu. to nije nevaspitanje vec samo simbolican nacin da pokazem sta mislim o tebi i delima takvih kao sto si ti. a mislim sve najgore . ko uostalom nesto dobro moze da misli o slugama onih koji su okupirali, gusili sankcijama, bombardovali i unistavali njihovu zemlju. ja sigurno nisam taj.

ne vi ste prezreni i od onih kojima sluzite i od onih protiv kojih radite. jednostavno ste najobicnija potrosna roba koju ce onaj kojem sluzite pustiti niz vodu, cim mu vise ne budete bili potrebni.

sa time , da vas sopstveni narod mrzi i prezire jer sluzite onima koji mu cine zlo cete na zalost morati da zivite. to vam je plata za vasa dela.

a zašto ne pišeš pod ostalim nickovima sa kojima i glasaš ?:-D

Djindjic da je ziv do sad bi sa Kosovom sve bilo zavrseno, a mi bi vec bili u Evropskoj uniji.
Ceda i Djindjic bi nas vratili medju normalne ljude i drzave, ovako jos smo u mrklom mraku.

To je zato sto si jos mali, znas...kada porastes dovoljno da pritisnes prekidac, bice i svetla. Do tada, jako, jako, jako viknes "TATAAAA!!! MAMAAAAA!!!" i onda ce tvoji tata i mama da dodju i sve ce biti u najboljem redu.
Je l` ti sad lakse?8-)

Evo...samo da naglasim ovo boldovano...i već žive oni sa tim...vidi se, a sa posebnim osvrtom na populaciju ( takvu) od 20 - 25 godina koji imaju tako "bogat" društveni život da ga upotpunjuju boravkom na forumu 24/7...tuga jedna.:?

Ma izvucice se Dinkic videcete ,tako su i za Cedu pricali jos od 2003. da mu ne gine corka pa nista evo vec prosle 4 godine , a Dinkic je lukaviji i vestiji od Cede .

Не знам, још ћемо видети јер:

PLJAČKA

Okružno tužilaštvo intenzivno istražuje okolnosti pod kojima je Mlađan Dinkić, u svojstvu guvernera NBJ, za sitne pare dao u zak

Thumb_b92.jpg

BEOGRAD - Sporazum kojim je Veranu Matiću, direktoru radio-difuznog preduzeća B92 omogućeno da za sitne pare koristi državnu zgradu od skoro 3.500 kvadrata u elitnom delu Novog Beograda, uskoro bi, između ostalog, mogao da odvede ministra za finansije Mlađana Dinkić iza rešetaka, saznaje Kurir od više izvora u pravosuđu!
Dinkić je osumnjičen da je državnu zgradu izdao na 10 godina za mesečnu rentu od 14.550 evra, odnosno za četiri evra po kvadratu, iako je realna cena zakupa bar petostruko viša! Tako je Dinkić pomogao Matiću da samo za prva 53 meseca rentiranja ošteti državu za približno tri miliona evra!
Krivične prijave protiv Dinkića i Matića podnete su pre skoro dve godine, ali se istraga zahuktala tek prošle godine, kad je ministra finansija za lopovluk optužio i Velimir Ilić, tadašnji ministar za kapitalne investicije! Kako se iz dokumenta do kojih je Kurir došao može videti, Okružno javno tužilaštvo u Beogradu zbog toga se u više navrata obraćalo i Prvom odeljenju Uprave za kriminalističke poslove Policijske uprave Beograda.

даље...

http://www.kurir-info.co.yu/clanak/kurir-16-01-2008/pljacka

Back