Srbi pogresno misle da smo bitni Rusima u smislu da bi oni bili zainteresovani za jaku srpsku drzavu. To medjutim nije tacno.
Rusi hoce da prodru na Balkan vec vekovima, a kao glavnog saveznika oznacili su - Bugarsku. Zasto ? Pa zato sto je Bugarska u centru PRAVOSLAVNOG Balkana i u blizni Istanbula. Takodje za razliku od Rumuna i Grka koji su pravoslavni naravno Bugari su jos i Sloveni. Kakvi takvi, ali Sloveni.
Sta ja mislim da je bila ideja Rusa. Ideja je bila da Srbe gurnu na Austriju i da Srbija stoji na frontu kao redstraza, da bi oni mogli da zavrse posao u Bugarskoj i uzmu je pod svoje. Bas to se na kraju i desilo 1944. Jedini prc za Ruse je bio sto je Zapad procitao tu igru i kaznio je Bugarsku oduzimajuci joj izlaz na Belo (Egejsko) more i avaj, Rusi tako ostase bez sigurnog izlaza na Mediteran.
Onda Staljin kaze, pa dobro, ali rekli smo da ce u Jugoslaviji biti 50/50 medjutim i tu se zjb. Sam je nasadio tenkovima Hrvojka na celo drzave, kao jer Srbi su previse antikomunisti, a Zagorac mu se oduzio tako sto se odmah okrenuo Zapadu i pred njegovim nosom krenuo da hapsi i to ladno usred Beograda Srbe rusofile i jos podosta ruskih miljenika Cernogorcie.
Slicno se i danas desava. Bugari nasi veliki zlotvori ipak su odsedeli u ruskoj prdekani 45 godina i bili im verni, a Rusi su ih ponovo predali Zapadu. E sad kad je zapad opet stavi Bugare pod svoje, sad se Rusi opet setili Srba. Ali kako. Putin premudri je dosao na ideju da odvoji CG od Srbije pa da on i njegovi krimosi tamo sve pokupuju i eto njemu baze na Mediteranu. Medjutim opet prc. Pa nije Zapad tako glup. Dugo su spremali Djukanovica kao kontrameru. Cim su istresli lovu Djukanovicu ovaj ih je najurio.
I naravno sad su se opet setili Srbije, jbg, treba opet ratom stvari resavati, a nema vecih budala od Srba za taj posao.