Sustina prevare?

Sta to znaci? Jednog dana tvoja deca ce imati bioloskog oca, i jos dvojicu oceva koji su potrebni mamici da ne bi gusila svoje, izzvini ali, veoma sebicne zelje.Ja razumem da ti mozda imas takvog partnera da oboje s vremena na vreme skrenete s puta i to vam ne kvari vezu, ali zamisli se jednog kao majka koja ne moze da se odupre nostalgiji zvanoj prva ljubav zaborava nema ili najboljem seksu u zivotu.Ili si ti mozda vec mama u takvoj situaciji?Na koji nacin ti pokazujes onda svom partneru lojalnost?Ne samo sexualnu nego i svaku drugu?Nije mi bas najasnije.

elenabg:
Ali zasto? To me zanima. Ko kaze da kad nekog volis i s njim ti je dobro, i imas i dobar seks, nikad vise neces pozeleti to da uradis i s nekim drugim? Zasto covek ne bi trebao da ispuni sebi zelju, i nastavi dalje kao da nista nije bilo. Volela bih neki dobar argument za to.

Pazi...za to ima resenje da ti je dupe uza zid a savest cista ..utrcis u swing ili trojku i ..nemas vise dileme oko ovakvih stvari..predlozi decku,cim razmisljas o tome..prihvatice iz prve ..u svakom slucaju ..postenije od same prevare...bude sexa i sa nekim drugim i nastavis dalje kao da nista nije bilo ..a bilo je..:wink: ali pazi da te Perica ne cuje..obrasmo bostan i ti i ja..:wink:

Svako ko ima zadovoljene potrebe( emotivne, sexualne,intelektualne) u braku ili vezi nece razmisljati o prevari niti uci u nju..i pun mi je organ kojeg nemam i zivac kojeg imam tih rasprava o prevarama..Sta je prevara ..prvo to raspravite pa sve drugo....

E ovako, imam preko 30 i nisam nikad prevarila partnera do sada. U mom slucaju ne trebaju nikakve kocnice ili suzdrzavanje jer tu je ljubav. Normalno da osetim da bi me neko mogao privuci da sam slobodna ali nema sanse da bi mogla da imam blizi fizicki kontakt sa bilo kime osim sa mojim partnerom i to traje vec 10 godina. Ima nas i takvih. Necu da ulazim sta je ispravno ili ne niti koga osudjujem ali citajuci poruke vidim da pojedicni projektuju svoja razmisljanja na sve ostale i zakljucuju na osnovu toga sto je pogresno.
Sto se pevare tice, ja vidim da tu nije upitanju seks nego laz i obmana. To je kao npr da ulazis u posao sa partnerom i dogovorite se da delite zaradu 50/50. A onda posle nekog vremena saznas da tvoj partner uzima dodatnih 10% npr i daje trecem licu. Postoji li iko na ovom forumu da bi bez problema prihvatio novonastalu situaciju?
Medjutim moglo je i ovako. Za vreme sklapanje ugovora i dogovora o delenju zarade partner koji je u prethodnom primeru prevario, predlozi da isplacuju i trecu osobu zbog toga i toga i svi se sloze. Opet je sve postignuto ali niko nije prevaren.

Nije li isto i sa vezama. Prihvatam da postoje ljudi koji ne mogu biti verni, ok, ali zasto ne biti iskren i odmah priznatti to drugoj strani. Ako svi pristanu, nema problema. Ako ne lepo se razidjete i trazis partnera koji ce te voleti takvu kakva si, sa povremenim 'izletima'.
Ne mora se uprljati obraz.

Čiča Milutin:
Mozda i potraga za necim cega u vazi iz nekog razloga nema ili nema vise, trenutak slabosti, nerazumevanja, poklapanja kockica, ...
Ako u vezi necega nema iz nekih razloga onda ta veza nije kompletna i pitanje je uopste vredi li je nazivati vezom i da li treba takvu vezu odrzavati.
Malo vam se usporio sex, nije zanimljivo kao pre...na prvom mestu ja smatram veoma postenim da se partneru kaze :"slusaj, nema ljutis ali daj da malo zacinimo sex. zivot da neko od nas ne bi potrazio to na dr. strani, jer to moze da nas dovede samo do vecih problema."
Nema ni za mene , a ne smatram se nimalo jakom, naprotiv, trenutaka slabosti, postoje samo trenuci u kojim nesto radis jer ne razmisljas, ne mislis na svog partnera....Svemu se da odupreti, ako se to dovoljno zeli...
I da se razume, ja sam varala, i to nekoga koga volim, i nije mi zao zbog samog cina, zao mi je sto sam "isprljala" nasu vezu.I samo sam jednog trenutka odlucila da NECU i od tada nema trenutaka slabosti, ne okrecem se prevari u trenucima nerazumevanja a kockice sklapam sama sa sobom.
Nista licno, samo smatram da je prevara cin slabosti, lose slabosti.

kučka:
Svako ko ima zadovoljene potrebe( emotivne, sexualne,intelektualne) u braku ili vezi nece razmisljati o prevari niti uci u nju..i pun mi je organ kojeg nemam i zivac kojeg imam tih rasprava o prevarama..Sta je prevara ..prvo to raspravite pa sve drugo....
Jest uvek je neko drugi kriv sto ti varas... a ne ti sama jel to bila poenta? :lol:
Eto ti znas sta je prevara za sve nas... :lol:

Tebe Konane..ne bih mogla nikada prevariti..opcinjena sam tvojim mocima i nacinom rasudjivanja....tako si snazan i jak..trep,trep,trep..:-D ( a imas i novi ajuto, jel se tako kaze?)

Prilog temi: Pravog muskarca,,snaznog i jakog ne mozete prevariti ..nikada..aaahhhh:wink:

vishnjica:
Ako u vezi necega nema iz nekih razloga onda ta veza nije kompletna i pitanje je uopste vredi li je nazivati vezom i da li treba takvu vezu odrzavati.
Malo vam se usporio sex, nije zanimljivo kao pre...na prvom mestu ja smatram veoma postenim da se partneru kaze :"slusaj, nema ljutis ali daj da malo zacinimo sex. zivot da neko od nas ne bi potrazio to na dr. strani, jer to moze da nas dovede samo do vecih problema."
Nema ni za mene , a ne smatram se nimalo jakom, naprotiv, trenutaka slabosti, postoje samo trenuci u kojim nesto radis jer ne razmisljas, ne mislis na svog partnera....Svemu se da odupreti, ako se to dovoljno zeli...
I da se razume, ja sam varala, i to nekoga koga volim, i nije mi zao zbog samog cina, zao mi je sto sam "isprljala" nasu vezu.I samo sam jednog trenutka odlucila da NECU i od tada nema trenutaka slabosti, ne okrecem se prevari u trenucima nerazumevanja a kockice sklapam sama sa sobom.
Nista licno, samo smatram da je prevara cin slabosti, lose slabosti.
Ok, ali zamisli sebe da se kontrolišeš 100% 24 časa dnevno, nije li to malo mazohistički prema sebi?

kučka:
Tebe Konane..ne bih mogla nikada prevariti..opcinjena sam tvojim mocima i nacinom rasudjivanja....tako si snazan i jak..trep,trep,trep..:-D ( a imas i novi ajuto, jel se tako kaze?)

Prilog temi: Pravog muskarca,,snaznog i jakog ne mozete prevariti ..nikada..aaahhhh:wink:
Pa naravno da me ne bi mogla nikad prevariti kad nikad ne bi mogli ni biti u vezi... Sad nekog drugog prevariti sa mnom bi "teorijski" mogla...
Ne, kaze se aVto... :lol:

Petar_Pan:
Zloboleon ako se ne varam... onaj za koga si se klela da ga volis najstrasnije... :lol:
Swing nikad... :razz:

Ti si to nesto pomesao..bice..Cak ni ja ne znam za tog iz tvoje maste.. pa jos i ono volim ga do groba ..hahaha.. najbolji si ..definitivno na Ljisu...i kako bese ..nije ajuto( ja mislila da ti on dodje kao pomoc) nego avto....kako god..ne bih te prevarila ni teoretski..:-D

kučka:
Ti si to nesto pomesao..bice..Cak ni ja ne znam za tog iz tvoje maste.. pa jos i ono volim ga do groba ..hahaha.. najbolji si ..definitivno na Ljisu...i kako bese ..nije ajuto( ja mislila da ti on dodje kao pomoc) nego avto....kako god..ne bih te prevarila ni teoretski..:-D
Konto sam te ja za ajuto i prvi put.. a AVto je naravno od av, av... :wink: Pa ne znam kakve ti predstave imas o autu... i zbog cega su tebi matorci kupili onaj tvoj... :lol:
Meni stvarno treba zbog prevoza...
Kakva su ti iskustva sa njim?
Ma verujem ti... teorijski... :lol:

Petar_Pan:
Konto sam te ja za ajuto i prvi put.. a AVto je naravno od av, av... :wink: Pa ne znam kakve ti predstave imas o autu... i zbog cega su tebi matorci kupili onaj tvoj... :lol:
Meni stvarno treba zbog prevoza...
Kakva su ti iskustva sa njim?
Ma verujem ti... teorijski... :lol:

Ma volim ja tebe jos od onog prvog filma Konan Varvarin..:-D i dosta cata .. vracamo se temi..Prevara nije dobra ..Ne varajte ..ljudi ..aman..sta ce vam to..:-D

Back