Nevenchica
Zainteresovan član
- Poruka
- 475
Donji video prikazuje kako da instalirate aplikaciju na početni ekran svog uređaja.
Napomena: This feature may not be available in some browsers.
Lucky Luck:Da li bi neko hteo ukratko da mi prepricha shta ovde iznad pishe?
)
))))...U svakom slucaju sve je to zivot,i zbog toga je lep
)))JA ovo stvarno ne razumem. Pa kako da varam ako zelim, a da ne povredim onoga koga volim. ako varam onda automatski i povredjujem, jer da nije tako to se ne bi zvalo prevara.kami83:Brbljam mnogo,znam)
Pise da varajte ako bas zelite,nemojte ako povredjujete one koje volite))))...U svakom slucaju sve je to zivot,i zbog toga je lep
)))
Sandy_BG:Jedna je stvar kada jedno prevari u nekoj specificnoj situaciji, napije se, na moru neka avantura, prevari zato sto je trenutno nesrecan ili se ne slazete bas dobro...sve je to ljudski. Ali ne razumem, da neko vara stalno, da drugi nema pojma a u isto vreme prica o postovanju, srecnoj vezi, divoti, lepoti itd...
Pa o tome se i radi. Niko nije ni spominjao da ides naokolo i svaki dan nekog varas. Ali desi se nekad, eto kao sto si navela neka situacija, neki splet okolnosti, i j.ga. I kao sto si i ti ovde rekla i ja mislim da je sve to ljudski i da se desava. I to ne samo jednom u zivotu. I nije ti se ni tad omaklo, ne moze to da se omakne, sve covek moze da iskontrolise ako hoce, ali nekad to ne cini. I moze posle toga i dobro da se oseca, cak to moze i da mu koristi i njemu i njegovoj vezi/braku (moje misljenje). I upravo zato ne mislim da je to nesto tako strasno i neki razlog za dramu oko svega toga.
A šta takva vrsta logike govori o tebi, onda?Tuzni_patak:Loše biraš dečko....Ovde su one jake sa jezikom....ne u prirodi.....divlja bi ti bolje odradila posao...betty ako je finansijski zainteresuješ....gazdarica ako je njen teren....
Ima tu još favorita......Gde bi rastrgale svakoga....
rei_zulu:vreme je za lock ...
Lexa:Ovaj, Kami, misliš da je nezrelo ono što sam napisala? :rolleyes:
Misliš da ću "kad malo odrastem" da pričam kao Paradizo?
Misliš da su svi ljudi isti?
Mislim da super biram, al ne shvatam shale bas cesto...Tuzni_patak:Loše biraš dečko....Ovde su one jake sa jezikom....ne u prirodi.....divlja bi ti bolje odradila posao...betty ako je finansijski zainteresuješ....gazdarica ako je njen teren....
Ima tu još favorita......Gde bi rastrgale svakoga....

Da je prevara... fuj kakana...Lucky Luck:Da li bi neko hteo ukratko da mi prepricha shta ovde iznad pishe?

paradizo:Ja se ne ljutim ovdje na nikoga, a isto tako bih zelio da se ni na mene ovdje niko ne ljuti, KAMI, ti si bio mnogo opsiran, a malo si argumenata dao, cak dosta toga i bespotrebno. Da bi se ELENA svatila, odnosno njena tema, covjek treba da je zreo, decak to ne moze da svati, to se cak ne moze svatiti ni do 28 godine, zasto? zbok toga sto u tim godinama, je najveca ekspanzija ljubavi ili zaljubljivanja, tako da je u tim godinama nemoguce objasnjavati i u opste razgovarati na tu temu, jer je njima ta tema bolna, oni misle da ce cjeli zivot tako biti, misle da je ljubav neiscrpna, i da ce ona stalno trajati u jednom smjeru, u tim godinama ako se ljubav ne uzvrati, to su problemi, cak toliko vidljivi da su i roditelji na cudu.
I sad bih ja trebao da objasnjavam tim generacijama, sto je prevara?, ja znam da me oni nece svatiti, za sada, cak ce me svatiti kao jednog bezosecajnog coveka kome na ledjima pise prevara, i samo gleda gdje ce naci nekog za te pobude, jer moji citati tako surovo vidjenje imaju, da se moja emotivnost u opste ne primecuje, ja i kad kazem za neku zensku koja je izuzetno zgodna, da ce u zivotu nekad prevariti, ne znaci da ce ona to da trazi, nego nece moci tome da odoli, ona ce uspjevati, neko vrijeme, godinu, pet, deset, ali cim malo ljubav splasne, tome ce tesko odoljeti, jer ce naici na nekog ko je ljepsi od njene nekadasnje velike ljubavi, koja joj je manja nego nekad, ali jos uvjek izuzetno bitna i bice joj najverovatnije i do kraja zivota bitna, ali ce morati tu strast sebi ispuniti, to nije pod moranjem, ali je zdrastveno to dobro, opet kazem to je tesko cuti, ja to znam po sebi, ali ce te zivot istrenirati, da ce ti to nekad biti mnogo lakse cuti nego sada, jer je tebi sada to ravno smaku svjeta....Kami ja te jos uvjek svacam nedoraslog po tom pitanju i radi toga sam ovo sve pokusao da ti objasnim, jer sam u tvoje vreme bio mnogo emotivniji i sentimentalniji nego ti, garantujem.
Iskustvo i zrelost su veoma bitne za ovu pricu, kad si pominjao zapad, u nekom trulom kontekstu, u kojem ja nisam mislio, nego sam hteo da kazem, da nam sve dolazi od njih, tako da cemo nekad morati imati i njihovo vidjenje zivota i braka, koje je za nas, za sada, neprimjereno i na neki nacin neshvatljivo, ali vremenom i to bliskim, to ce biti nasa neminovnost.
Jel vidis, oni nam skidaju predsednika, oni odlucuju ko ce ga naslediti, kreiraju drzave, prave nove granice, za njih je rat snimanje filma, oni to tako rade, sve im je prije proracunato, tacno znaju ishod dogadjaja, ko om se ispreci na putu zavrsava kao SLOBODAN MILOSEVIC, to je tuzno ali je tako, njihov svjet je takav, i oni ga namecu, a mi ga moramo prihvatiti, i onda je realnost da ce i brak biti po njihovm obicaju, to je neminovno.
Ja ti samo kazem,cak i da je sve to sto pricas tacno(sa mog stanovista nije jer mnogo generalizujes),zar ti zaista mislis da je zrelo da to govoris mladjim generacijama,narocito na takav nacin.Mislim da ti imas mnogo pametnijih stvari na tu temu da kazes.Ako imas cerku,i jedna od stvari koje joj izlozis kada ti kaze da ce da se uda,treba da bude da ona mora da bude spremna da ce njen muz kad tad spavati sa drugom? Meni je to uzasno naivno razmisljanje,narocito zbog toga sto postoji jedna stvar koja je zasigurno sigurnija od prevare-smrt.Ne mozes da kazes nekom momku od 25 god,da ne prica na toliko poletan nacin o zivotu,da je ponesen romanticarskim zabludama,za koje ce kasnije uvideti da su bile klinacke,jer svi umiremo,pretvaramo se u nista i pojedu nas crvi.Svi empiricki razlozi nas upucuju na to,a opet,ti si mozda religiozan pa mislis da nam dusa posle toga odlazi negde na bolje mesto.I sta bi ti rekao da ti neki covek kaze da si ti u zabludi i da nemas pojma?Taj covek bi bio zreo?Ne mozes ti uslovljavati ljubav sa nekakvom tezom "budi spreman na prevaru",to je negativan imperativ,a to onda nije ljubav....
) Veruj mi da je sve vise mladih ljudi,muskaraca, koji razmisljaju ovako kao ja-Mozda to tebi deluje zastrasujuce,nemoralno pogresno,ali ti garantujem da ce svi ti mladi muskarci cvrsto stati u odbranu svojih stavova...Zbog toga ja kazem da je uglavnom dobro "to sto je sa zapada",verovatno sukob generacija...Ali ja razumem tebe,ali pokusaj da razumes i ti meneCar Zg:Malo si ti to bukvalno shvatila... Poanta je kad se ljudi koče, nezadovoljni su i samo su šatro sretni. Dao bog da nitko od nas ne poželio drugog u vezi, ali nije baš tako jel da? Što ak znaš da voliš nekog, planiraš budućnost s njim i veseliš se tome, ali bi tako rado ispucao onu svoju "prljavu" sexualnu energiju negdje sa strane? I nekako te to izbacivanje uravnotežuje?