SUSRET, DRUŽENJE, OKUPLJANJE...

smeh

Veoma poznat
Poruka
13.755
Hajde sad i "zvanično":
Pošto je Vesna dala odobrenje, okupljanje može biti u nedelju 5. jula. Što teta Ira reče, nikad neće moći sve da dođu, ali pravićemo mi tih susreta još, tako da... uvek neko i može! :)
Kad je reč o "pozivnicama" svi su pozvani, s tim što nije loše da i potvrdite dolazak, čisto da imamo neku predstavu o tome koliko će nas biti. I nemoj da mi se neka sad tu preispituje da li se ovo odnosi baš na nju... Bukvalno svaka koja želi je dobrodošla! :heart:
Ako neko želi, ili mu tako odgovara - može i da prenoći.
Pošto je vreme više nego varljivo, prevagnulo je mišljenje da je bolje da se nađemo negde "pod krovom" kako nas kiše ne bi razjurila pre vremena. Tačnu lokaciju ćete dobiti na PP, da sad ne ispadne kako se i reklamiramo ovde.
Ako nam se prohte, lako možemo da odemo i negde u prirodu.
Sve ideje, predlozi, sugestije... su dobrodošli.
 
Poslednja izmena:
i558937_trubaci.gif
 
Teta Iro ja jesam luckasta ali si me nadmashila, ja bih od pelinkovca verovatno i sopstveni stan promashila, a ne u shumi:hahaha::hahaha::hahaha:

Pa Jaco ja sam ipak malo starija pa imam vise "iskustva" od tebe:hahaha::hahaha:
Bas smo se nasle. Jedino se ne slazemo povodom :pivce: ja ipak preferiram vino i to crno.
Uvek sam govorila" Crno vino, neka fina salatica,:rostilj:, :orkestar: i fino drustvo - pa sta vise pozeleti. Moze i obrnutim redom.
Posle ko stigne kuci - stigao je:hahaha::hahaha::rotf::rotf:
 
Imam ogrooomnu želju...A da li ću uspeti da nađem način...To ćemo još da vidimo.

Mislim da nije kasno ni da se tačan broj onih koje dolaze zna 3 - 4 dana pre 5.jula,a do tada ću valjda nešto smisliti.

Pošto vidim da je Teta Ira već potvrdila dolazak,ovako javno kažem da će mi možda biti potrebna njena pomoć.Tj. usluge prevoza.Naravno ako ima mesta.I naravno ako iskombinujem dolazak.

Znači,za sada ništa zvanično,ali tiho u sebi,već se radujem dolasku ;).
 
vauuuuuuuuuuuuu zenskici.....pidzama parti ihahhahjjjjjjjjjjjjjjjjjjjjjjjjjj lumperaj do zore ................pa jos i vince za zivce.....o majko srbijo tu sam ovo samo u tvom narucju postoji i nigde vise............zenske dolecem nijedna prepreka me ne zaustavlja _ vala ni carina_.....ljubac zenskici .....
 

Back
Top