Suspenzija Instagram naloga Jelene Karleuše

Ovo nema veze sa našom geografijom.

Cmizdrav mentalitet podrazumeva ljude koji nisu u stanju da podnesu virtuelnu uvredu, kritiku, nepristojno ponašanje ili neku od ostalih varijacija negativnog impulsa ka njima usmerenog.

recimo.

Ma da. Šta koji đavo cmizdrimo. Nego treba da stojički ćutimo i trpimo dok nas naprednjaci sa bezbedne visine rnjaju i provociraju. I to najgori šljam koji se čak i kod tih naprednjaka može procediti.
Protiv njih se treba boriti svim mogućim sredstvima. Na svaki mogući način im staviti do znanja da su to što jesu. Za početak, ovako.

Ma da. Šta koji đavo cmizdrimo. Nego treba da stojički ćutimo i trpimo dok nas naprednjaci sa bezbedne visine rnjaju i provociraju. I to najgori šljam koji se čak i kod tih naprednjaka može procediti.
Protiv njih se treba boriti svim mogućim sredstvima. Na svaki mogući način im staviti do znanja da su to što jesu. Za početak, ovako.
mnoge javne ličnosti koje ja izuzetno poštujem i pratim na X-u i Blueskaju su u sličnom fazonu kao Karleuša, možda nemaju toliki doseg, ali su javne ličnosti. Njihove poštapalice su često 'platićete', 'jurićemo vas gde god stignemo' i slično, to je manir u kojem se narod izražava, čini mi se da nas dugogodišnje iskustvo sa društvenih mreža poučava da nema tu mesta bukvalnom shvatanju.

Podneti tužbu METI zato što je Karleuša optužila nekog da je strani plaćenik je jezivo patetično (ako je to sve što je napravila)

mnoge javne ličnosti koje ja izuzetno poštujem i pratim na X-u i Blueskaju su u sličnom fazonu kao Karleuša, možda nemaju toliki doseg, ali su javne ličnosti. Njihove poštapalice su često 'platićete', 'jurićemo vas gde god stignemo' i slično, to je manir u kojem se narod izražava, čini mi se da nas dugogodišnje iskustvo sa društvenih mreža poučava da nema tu mesta bukvalnom shvatanju.

Podneti tužbu METI zato što je Karleuša optužila nekog da je strani plaćenik je jezivo patetično (ako je to sve što je napravila)
Ah.... Znači ipak je tvoja fascinacija Karleušom previše velika da si u stanju i naprednjaštvo da joj oprostiš. :D
Pa dobro ako je tako, tvoja stvar.

Ah.... Znači ipak je tvoja fascinacija Karleušom previše velika da si u stanju i naprednjaštvo da joj oprostiš. :D
Pa dobro ako je tako, tvoja stvar.
Pa ne, razmisli, uključi sve četiri vijuge. Imaš Informer, Alo, Pink, Hepi i milion drugih medijskih kancera, targetiranje ljudi na sve strane, pozivanje na linč, sve to ima mnogo veći doseg nego Karleušin fckn instagram profil koji trigeruje samo Slobu Georgijeva i ljude koji koriste IG.

Iskreno ne znam ni šta je pisala, kapiram neke budalaštine, ali osim ako nije pozivala na linč ili ubistvo ili tako nešto, nisam za kensel.

Evo ja sam npr govorio da je jevrejska akcija legitimna, ti smatraš da su zlo, i ja ne smatram da te treba ubiti, kenselovati i slične stvari. Cmizdrav mentalitet je nešto što treba prezirati više od Vučića.
Ne znam za tebe, ali prije nego vas je administracija preorala i razrovala, tvoja tema je bila mjesto gdje se javno oglašavalo na način: "Idemo svi prijaviti XY zbog pisanja na politici!"
Riječi protiv toga nikad nisi napisao.
Na kraju su ti razjebali taj tvoj kupleraj i razvlastili te, da si spao na to da su se spodobe poput Nikca s tobom & Co., isprdavale.
Budi pošten pa napiši kako je bilo.
Ne kažem da si ti prijavljivao, ali si tolerirao i gajio huškanje.

Ne znam za tebe, ali prije nego vas je administracija preorala i razrovala, tvoja tema je bila mjesto gdje se javno oglašavalo na način: "Idemo svi prijaviti XY zbog pisanja na politici!"
Rijeli protiv toga nisi napisao.
Na kraju su ti razjebali taj tvoj kupleraj, da su se spodobe poput Nikca s tobom & Co., isprdavale.
Budi pošten pa napiši kako je bilo.
Naravno, šta više i ja sam prijavljivao. ALI, veliko ALI, to je bio naš odgovor na njihov pokušaj da nas unište, mi smo uzvratili tako što smo se okoristili o njihova autistična pravila bontona. Ti znaš da su uvrede na mojoj temi bile svakodnevne pojave, svatko je svatkog mogao ismevati, reći mu da je nacist, smrad i slično. Mnogi to doba zovu Zlatnim Dobom Bixija, ali mišljenja su različita.

Naravno, šta više i ja sam prijavljivao. ALI, veliko ALI, to je bio naš odgovor na njihov pokušaj da nas unište, mi smo uzvratili tako što smo se okoristili o njihova autistična pravila bontona. Ti znaš da su uvrede na mojoj temi bile svakodnevne pojave, svatko je svatkog mogao ismevati, reći mu da je nacist, smrad i slično. Mnogi to doba zovu Zlatnim Dobom Bixija, ali mišljenja su različita.
Tko te želio uništiti osim Nikca i sličnih redikula?
Pa mogao si pisati vječno, da nisi huškao.
Sjeti se Dartha i Hrobija, nisi im ni do koljena bio, što se tiče "širenja mržnje".
Trpili bi tebe i tu temu, samo da niste cinkali.
I "svaka čast" na priznanju da si cinkao, tebi na sramotu, ja te ni mrtav ne bi prijavio.

Tko te želio uništiti osim Nikca i sličnih redikula?
Pa mogao si pisati vječno, da nisi huškao.
Sjeti se Dartha i Hrobija, nisi im ni do koljena bio, što se tiče "širenja mržnje".
Trpili bi tebe i tu temu, samo da niste cinkali.
I "svaka čast" na priznanju da si cinkao, tebi na sramotu, ja te ni mrtav ne bi prijavio.
Pa ne samo Kukci i Nikci nego i administracija. Ja sam bio za taj princip odvojenih svetova mi pljujemo njih na našoj temi, oni nas na njihovoj. Međutim, neko nam je stalno brisao postove, zaključavao teme i sl. Onda smo mi odlučili da organizovano prijavljujemo svaki njihov post koji i najmanje liči na problematičan, tj. recipročno odgovorimo. I dan danas me na 'mojoj' temi izvestan korisnik čašćava sečenjem glave i sličnim milovanjima, blokirao sam ga, ali ne zbog toga, nego zato što spamuje i dosadan je.

Ne znam šta podrazumevaš pod cinkanje?

Pa ne, razmisli, uključi sve četiri vijuge. Imaš Informer, Alo, Pink, Hepi i milion drugih medijskih kancera, targetiranje ljudi na sve strane, pozivanje na linč, sve to ima mnogo veći doseg nego Karleušin fckn instagram profil koji trigeruje samo Slobu Georgijeva i ljude koji koriste IG.
Svi će oni doći na red, samo polako. Svako ko ima i jednu vijugu vidi šta rade svi oni i Informer i Alo i ostali, ali i Karleuša. Nemoj sad da se praviš "ako je to sve što je napravila". Ne znaš ti šta ona radi, jel?
Kao što vidiš, trigeruje mnoge. Više stotina hiljada ljudi, u stvari. I to s pravom. Ako dozvoliš da ti jedna nepismena, netalentovana likuša koja je slavu stekla vucaranjem sa najgorim režimskim krimosima i koristeći opasnu devijaciju našeg društva, soli pamet, izaziva te i provocira sa bezbedne visine, onda si u startu u problemu.
S tim što bi za nju ponajgora kazna bila gašenje profila po društvenim mrežama jer joj je to najveće oružje za lavež.
E sad, ti si očigledno malo više emotivan i osetljiv na nju ali šta se tu može.

Svi će oni doći na red, samo polako. Svako ko ima i jednu vijugu vidi šta rade svi oni i Informer i Alo i ostali, ali i Karleuša. Nemoj sad da se praviš "ako je to sve što je napravila". Ne znaš ti šta ona radi, jel?
Kao što vidiš, trigeruje mnoge. Više stotina hiljada ljudi, u stvari. I to s pravom. Ako dozvoliš da ti jedna nepismena, netalentovana likuša koja je slavu stekla vucaranjem sa najgorim režimskim krimosima i koristeći opasnu devijaciju našeg društva, soli pamet, izaziva te i provocira sa bezbedne visine, onda si u startu u problemu.
S tim što bi za nju ponajgora kazna bila gašenje profila po društvenim mrežama jer joj je to najveće oružje za lavež.
E sad, ti si očigledno malo više emotivan i osetljiv na nju ali šta se tu može.
Nisam ja emotivno osetljiv na nju, nego podnositelji peticije. Nakon toga ja sam samo postavio pitanje 'a zašto baš ona, kad ima još zilion Đuka Bizona i ostalih pišaoca po namučenom narodu, kao da se ovim rešava bilo šta'. Karleuša nije glava hobotnice nego pipak, niti je bitan njen IG nalog.

Ne znam šta podrazumevaš pod cinkanje?
😐

Mislim da nema tjedna da netko ne prijavi moj upis, opravdano ili neopravdano, nebitno, uredno odradim ban zbog toga što znam da je upis bio neprimjeren, osim kada je na politici ona žuta, kratkonoga POKS lujka vedrila i oblačila, tu sam se pokupio i nisam pojavljivao dok nije dobila govnjivom motkom po glavi zbog iživljavanja.
Okupljala se klika u tvojoj kafani koja je ciljano cinkala teme i upise.

😐

Mislim da nema tjedna da netko ne prijavi moj upis, opravdano ili neopravdano, nebitno, uredno odradim ban zbog toga što znam da je upis bio neprimjeren, osim kada je na politici ona žuta, kratkonoga POKS lujka vedrila i oblačila, tu sam se pokupio i nisam pojavljivao dok nije dobila govnjivom motkom po glavi zbog iživljavanja.
Okupljala se klika u tvojoj kafani koja je ciljano cinkala teme i upise.
Ti što su cinkali kod mene uglavnom su bili sa drugih tema dolazili, a mi smo kao što rekoh to radili otvoreno i bezobrazno (isto na drugim temama, na politici najčešće) uglavnom kao odgovor na ovo njihovo. Ne bih to nazvao cinkanjem, bio je to frontalni sukob.

Nisam ja emotivno osetljiv na nju, nego podnositelji peticije. Nakon toga ja sam samo postavio pitanje 'a zašto baš ona, kad ima još zilion Đuka Bizona i ostalih pišaoca po namučenom narodu, kao da se ovim rešava bilo šta'. Karleuša nije glava hobotnice nego pipak, niti je bitan njen IG nalog.

A zašto ne baš ona? Zato što ima gorih? Malo ih ima gorih od nje.
Zato što je ona možda i najarogantnija i najbezobraznija u čitavom naprednjačkom mulju. Zato što se skoro 3 decenije razvlači kao nekakva diva i zvezda a u stvari je običan ološ koji nema problem da izvređa bilo koga zbog bilo čega zarad državnih para.
I zato što baš od tih pipaka treba da se krene. Seći jedan po jedan.

Za potpisivanje peticije kliknite
ovde

Usled nereagovanja META na veliki broj prijava naloga @karleusastar, građanska inicijativa Eko straža pokrenula je peticiju za podnošenje zahteva zvaničnim putem.

Od Mete zahtevamo suspenziju Instagram naloga Jelene Karleuše zbog govora mržnje, rasizma, ksenofobije, targetiranja pojedinaca i opšte štetnog ponašanja. Iste su uzastopno kršenje Instagramovih smernica zajednice, posebno u vezi sa govorom mržnje, uznemiravanjem i dezinformacijama. – stoji u saopštenju ove inicijative.

Zasluzila je.

Meni je ona prosta, agresivna, spremna na najnizi oblik prostitucije, jos gori od nivoa cestite prostitutke.
Ne znam ni sta peva, ni kako, znam samo da je nekulturna i vulgarna, iz familije nekog policajca...ali jeste problem sto nas takva kakva jeste bruka.
Umesto da se zahvalimo zivoj legendi (ma kakva njena muzika bila, ona jeste legenda) mi zenu pljujemo.
Madona svakako jedva da nazire Srbiju u atlasu, red je povesti racuna kako, mili brate, sve to skupa izgleda.
Dosta su nas brukali svakakvi...i dzaba sto finih u redu kada imas jednog grlatog i bez blama.

Akcenat je na nije mislila
Kao da svi umijemo da mislimo? 🤗
S obzirom da je rekla da je on tamo neki fan koji je progoni.
Da bi dokazao da nije fan već iebač morao je da okači sliku ;)

Sve odlike graničnog poremećaja

E to već ne znam

A i previše je danas psihologiziranja, i davanja dijagnoza drugima.
Ne želim da ikome postavljam dijagnoze.
Idejno sam protiv osporavanja drugoga tako što im postavljamo dijagnozu...
Svi smo različiti, i neko nam više odgovara, neko manje.

A zašto ne baš ona? Zato što ima gorih? Malo ih ima gorih od nje.
Zato što je ona možda i najarogantnija i najbezobraznija u čitavom naprednjačkom mulju. Zato što se skoro 3 decenije razvlači kao nekakva diva i zvezda a u stvari je običan ološ koji nema problem da izvređa bilo koga zbog bilo čega zarad državnih para.
I zato što baš od tih pipaka treba da se krene. Seći jedan po jedan.
Bravo

Sloboda govora treba da bude osnovno ljudsko pravo , ako neko hoce da pokaze koliki je debil treba imati puno pravo da to uradi , kao sto m imamo pravo da s uverimo u njen idiotizam , nisam za banovanje.
Našla na netu
Granice slobode govora

Iako sloboda govora štiti pravo izražavanja, ona nije apsolutna. Sloboda izražavanja mora biti ograničena kada postoji opasnost da bi sadržaj mogao direktno podstaći nasilje, mržnju ili diskriminaciju.

Back