Suspenzija Instagram naloga Jelene Karleuše

A i nisam za tu vrstu cmizdrenja, podnesi da postoje zli ljudi. Pola tih peticija je patetika za sebe.

Crypto Meme GIF by Crypto GIFs & Memes ::: Crypto Marketing

A i nisam za tu vrstu cmizdrenja, podnesi da postoje zli ljudi. Pola tih peticija je patetika za sebe.

Crypto Meme GIF by Crypto GIFs & Memes ::: Crypto Marketing
Tako je.

Arogancija obojena emptivnošću...
Ne sviđa mi se šta si zo rekao/la, kmee kme, tužiću te da te zabrane.

Pa koliko je njih fasovalo što ne mogu da kažu istinu o jevrejima, i ostalim zlima modernog doba?!
A ukidali bi jezičaru za koju normalni znaju da je plaćena. Pih.

Tako je.

Arogancija obojena emptivnošću...
Ne sviđa mi se šta si zo rekao/la, kmee kme, tužiću te da te zabrane.

Pa koliko je njih fasovalo što ne mogu da kažu istinu o jevrejima, i ostalim zlima modernog doba?!
A ukidali bi jezičaru za koju normalni znaju da je plaćena. Pih.
Iskreno ne znam ni šta je pisala, kapiram neke budalaštine, ali osim ako nije pozivala na linč ili ubistvo ili tako nešto, nisam za kensel.

Evo ja sam npr govorio da je jevrejska akcija legitimna, ti smatraš da su zlo, i ja ne smatram da te treba ubiti, kenselovati i slične stvari. Cmizdrav mentalitet je nešto što treba prezirati više od Vučića.

Iskreno ne znam ni šta je pisala, kapiram neke budalaštine, ali osim ako nije pozivala na linč ili ubistvo ili tako nešto, nisam za kensel.

Evo ja sam npr govorio da je jevrejska akcija legitimna, ti smatraš da su zlo, i ja ne smatram da te treba ubiti, kenselovati i slične stvari. Cmizdrav mentalitet je nešto što treba prezirati više od Vučića.

Pozivala je na sve i svasta i na nasilje, mrznju, targetirala je pa indirektno na obracune i linc.

Pa da, ali je sve počelo sa onim fu.ck off madoni, inače zašto baš danas?

Ma, mislim mene zabole šta sve ima po insta i ostalim mrežama, pratim samo fine stvari, tzv. estrada me ne dotiče.

Ja sam ugasio fejs i instagram, imam samo X i forum i YouTube.Nekako mi od svuda iskacu njeni iskazi i pretnje studentima, kako ce da povede pokret da se obracunava i na netu i ovako i sve i svasta do napada na Djokovicevu decu...Ignorisao milon puta ali svuda mi izlaze te izjave sa njenog instagrama...Trubi ko pink i informer zajedno!

Ja sam ugasio fejs i instagram, imam samo X i forum i YouTube.Nekako mi od svuda iskacu njeni iskazi i pretnje studentima, kako ce da povede pokret da se obracunava i na netu i ovako i sve i svasta do napada na Djokovicevu decu...Ignorisao milon puta ali svuda mi izlaze te izjave sa njenog instagrama...

možda pratiš nekoga ko nju prati i lajkuje. Ja nemam ništa slično. Meni iskaču uglavnom neke izjave kako biti alfa, koje osobine imaju uspešni ljudi, razni lajf kouči, umetničke fotografije, izjave filozofa, pa i face yoga , sex pilates i kako biti uspešan u sexu, haha, eksperti za veze, relacije, naravno black cats, u poslednje vreme i ovi protesti :)
:D

Ja sam ugasio fejs i instagram, imam samo X i forum i YouTube.Nekako mi od svuda iskacu njeni iskazi i pretnje studentima, kako ce da povede pokret da se obracunava i na netu i ovako i sve i svasta do napada na Djokovicevu decu...Ignorisao milon puta ali svuda mi izlaze te izjave sa njenog instagrama...Trubi ko pink i informer zajedno!
Мени не, не бих ни знала шта баљезга да повремено овде не видим у насловима.
Не видим је уопште.

Back