момоа
Stara legenda
- Poruka
- 78.136
Danas, kad su svi filteri na Meti i X-u ukinuti, ljudi očekuju da će se admini baviti Karleušom.
Donji video prikazuje kako da instalirate aplikaciju na početni ekran svog uređaja.
Napomena: This feature may not be available in some browsers.
Ja bih svakoj budali dozvolila slobodu govora, ali ne i djela.Ma vidi ovih žena i Đorđike kako bi naokolo proganjali zbog napisanog...
![]()
Tako je.A i nisam za tu vrstu cmizdrenja, podnesi da postoje zli ljudi. Pola tih peticija je patetika za sebe.
![]()
Nije ona za Metu karleuša većDanas, kad su svi filteri na Meti i X-u ukinuti, ljudi očekuju da će se admini baviti Karleušom.
Kasno je sa tim, Zakenberg je rekao da će ukinuti sve filtere i slično. Mada, možda još nije, ne znam.Nije ona za Metu karleuša već
nalog za koji je podneto više hiljada prijava u 48h
Ne kontam te
Iskreno ne znam ni šta je pisala, kapiram neke budalaštine, ali osim ako nije pozivala na linč ili ubistvo ili tako nešto, nisam za kensel.Tako je.
Arogancija obojena emptivnošću...
Ne sviđa mi se šta si zo rekao/la, kmee kme, tužiću te da te zabrane.
Pa koliko je njih fasovalo što ne mogu da kažu istinu o jevrejima, i ostalim zlima modernog doba?!
A ukidali bi jezičaru za koju normalni znaju da je plaćena. Pih.
Pitaš da li može po njihovim pravilima? Pa ne znam, verovatno može, samo sam čuo da je wussy Zakenberg najavio veliko uvlačenje Trampu da bi očuvao kapital, što znači da će Meta ličiti na Maskov tviter@момоа Može li onda pojedinac koji je recimo predmet napada da tuži Metu zbog nereagovanja?
Iskreno ne znam ni šta je pisala, kapiram neke budalaštine, ali osim ako nije pozivala na linč ili ubistvo ili tako nešto, nisam za kensel.
Evo ja sam npr govorio da je jevrejska akcija legitimna, ti smatraš da su zlo, i ja ne smatram da te treba ubiti, kenselovati i slične stvari. Cmizdrav mentalitet je nešto što treba prezirati više od Vučića.
Pa da, ali je sve počelo sa onim fu.ck off madoni, inače zašto baš danas?Tema je Karleuša i njen nalog
![]()
Pa da, ali je sve počelo sa onim fu.ck off madoni, inače zašto baš danas?
Ma, mislim mene zabole šta sve ima po insta i ostalim mrežama, pratim samo fine stvari, tzv. estrada me ne dotiče.
Mene zabole i Madona šta ima da kaže.Pa da, ali je sve počelo sa onim fu.ck off madoni, inače zašto baš danas?
Ma, mislim mene zabole šta sve ima po insta i ostalim mrežama, pratim samo fine stvari, tzv. estrada me ne dotiče.
Ja sam ugasio fejs i instagram, imam samo X i forum i YouTube.Nekako mi od svuda iskacu njeni iskazi i pretnje studentima, kako ce da povede pokret da se obracunava i na netu i ovako i sve i svasta do napada na Djokovicevu decu...Ignorisao milon puta ali svuda mi izlaze te izjave sa njenog instagrama...
Veliki uspeh protesta ako Karleuši suspenduju nalog.
Ne znam, nisam ispratio zaistaPozivala je na sve i svasta i na nasilje, mrznju, targetirala je pa indirektno na obracune i linc.
Мени не, не бих ни знала шта баљезга да повремено овде не видим у насловима.Ja sam ugasio fejs i instagram, imam samo X i forum i YouTube.Nekako mi od svuda iskacu njeni iskazi i pretnje studentima, kako ce da povede pokret da se obracunava i na netu i ovako i sve i svasta do napada na Djokovicevu decu...Ignorisao milon puta ali svuda mi izlaze te izjave sa njenog instagrama...Trubi ko pink i informer zajedno!
Odlepila je skroz, i sve se više zahuktava, bolesna je totalnoNe znam, nisam ispratio zaista