- Poruka
- 95.533
Da li ste više za elektronske knjige ili još uvek uživate u onom šuškanju papira dok okrećete stranice i čitate?
Ka čemu naginjete?
Ka čemu naginjete?
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Beleška: This feature currently requires accessing the site using the built-in Safari browser.
Slažem se , nekome je bitno , nekome ne...Knjigu čini tekst, a ne šuškanje papira i miris tinte, tako da su mi elektronska izdanja sasvim prihvatljiva. Problem je što ima mnogo naših, ali i stranih e-knjiga koje nisu profesionalno urađene. Mimo toga uopšte ne pamtim da li sam nešto čitao sa tableta ili papira.
Bravo! I ja...papir i ako je moguće kupujem polovne jer je bolja štampa nekad bila a i bolji prevodi
Ne.he he imaš fejs?
Kada se zavališ u naslonjaču , umotaš u ćebe i uzmeš knjigu u ruke...Mislim da štampano izdano knjige ne može da zameni nijedan oblik elekstronskih knjiga.
Može da se obeleži tekst.kako podvlačite vi što čitate elektronske
i da ostane obeležen?Može da se obeleži tekst.
Moco, molim te da se regulišeš, na Književnosti smo!he he imaš fejs?
Da, na Kindle može.i da ostane obeležen?
jbr usro sam se kaoj e grom opaučioMoco, molim te da se regulišeš, na Književnosti smo!
Ne teraj me da te regulišem pred svima, neće biti lepo.jbr usro sam se kaoj e grom opaučio
Sličnog sam mišljenja , ali obzirom da smo na Književnosti , koja spada u kategoriju ozbiljnih i kulturnih tema, zamolila bih te da ne upotrebljuješ nadimke polnog organa i ostale neprikladne reči.sve u svemu elektronske su kjurac da izvinu ovi gospodini