Surogat materinstvo i vrhunske sportiskinje

Meliot

Elita
Poruka
22.162
Šta mislite o tome da vrhunske sportiskinje, da ne bi prekidale svoje uspešne karijere i da bi se ba vreme ostvarile kao majke, u toku svoje karijere dobijaju decu preko surogat majki? Mnoge vrhunske sportiskinje prekidaju svojr karijere da bi se ostvarile kao majke i mislim da su na gubitku i one same, ljubitelji sporta i sam sport generalno. Šta mislite o tome da se vrhunske sportiskinje ostvaruju kao majke prego surogat materinstva?

ovo sta pricas je cista diskriminacija.. nije na drugima da odredjuju..svaka radi prema svom osecaju..
neke odloze materinstvo do kraja karijere, druge rode pa se lepo vrate.
Zašto diskriminacija? Sport zahteva velika fizička naprezanja i nije moguće baviti se sportom i biti trudna kad stomak počinje da se vidi.

Slažem se da svako treba da radi po svom nahođenju, nego sam mislio da se kod vrhunskih sportiskinja propagira ta ideja, a njima je da izaberu svakako kako će dobijati decu.

Šta mislite o tome da vrhunske sportiskinje, da ne bi prekidale svoje uspešne karijere i da bi se ba vreme ostvarile kao majke, u toku svoje karijere dobijaju decu preko surogat majki? Mnoge vrhunske sportiskinje prekidaju svojr karijere da bi se ostvarile kao majke i mislim da su na gubitku i one same, ljubitelji sporta i sam sport generalno. Šta mislite o tome da se vrhunske sportiskinje ostvaruju kao majke prego surogat materinstva?
Nikada nisu u gubitku,po pitanju novog zivota i materinstva.Normalne zene teze ka tome da rode dete pa bilo u cemu da su sposobne.

Back