AleksBGD
Aktivan član
- Poruka
- 1.377
igram My Empire na Fejsbuku
Donji video prikazuje kako da instalirate aplikaciju na početni ekran svog uređaja.
Napomena: This feature may not be available in some browsers.

ja odem u bioskop,ne kupujem nista,odvedem dete ,ima i za decu kutak...bezim..cao
ta vriska piska trcanje jurcanje to mi treba onako bas
sto bre girli? sta ti je? pa zivot nikad nece biti lepsi nego sad sa tim tvojim bezobraznim godinicamaOvih meseci![]()
no more depra... ajde ajde evo petak je obuj svoje udobne cipelice za ples i izvuci tu vrckavu guzu iz kuce i provedi se 
ma ajde dranje meni moj muhamed to nacedi u flasicu od pola litre za dolarimaš u Kralja Petra, malo ispod hotela Royal
odlično je... biraš voće, i onda pred tobom cedi... dakle, sve sveže
u proseku je oko 250-300 din. čaša

...da to za decu me najvise zanima, mislim da cu samo zbog kutka za decu da odem do uscata vriska piska trcanje jurcanje to mi treba onako bas
sto bre girli? sta ti je? pa zivot nikad nece biti lepsi nego sad sa tim tvojim bezobraznim godinicamano more depra... ajde ajde evo petak je obuj svoje udobne cipelice za ples i izvuci tu vrckavu guzu iz kuce i provedi se
(u mom slucaju nastavak bi bio uroljaj se ko svinja jedi i peglaj gajbi na spavanje, jer si sve to vec videla y puta i ljudi su omatorili postali jezivi i dosadni a novi klinci su jos slinavi za tebe)
ali u tvom slucaju posto ne bi trebalo da ti je jos dosadilo uzivaj u carima petka u ovom gradu mozda budes i Ljubisa veceras
ma ajde dranje meni moj muhamed to nacedi u flasicu od pola litre za dolar![]()

msm šta nacedi?sto bre girli? sta ti je? pa zivot nikad nece biti lepsi nego sad sa tim tvojim bezobraznim godinicamano more depra... ajde ajde evo petak je obuj svoje udobne cipelice za ples i izvuci tu vrckavu guzu iz kuce i provedi se
(u mom slucaju nastavak bi bio uroljaj se ko svinja jedi i peglaj gajbi na spavanje, jer si sve to vec videla y puta i ljudi su jezivi i dosadni )
ali u tvom slucaju posto ne bi trebalo da ti je jos dosadilo uzivaj u carima petka u ovom gradu mozda budes i Ljubisa veceras![]()

koje TO?msm šta nacedi?

au, gospode bože... tj. alahu iliti alaše
nije mi dobro![]()

pa samo sam pitala da ne bude zabune.![]()

koje TO?msm šta nacedi?

Hehe, Cikipu, hvala ti, evo upravo se spremam da izadjem, verovala ili ne, cekam jos samo prevoz
Sto bi rekao moj drug, da kocija dodje po princezu
Ali necu u provod, prija mi neka mirna atmosfera sa dragim ljudima.
Pisem ti kad se vratim.
JUBIM!!![]()
![]()

odoh da gledam Ivana Ivanovića...
i kuzim oko milke kao suri orao 
Pijem nesi kuzim oko milke kao suri orao
![]()