Surfam LJIS-om i ..

stanje
Zatvorena za pisanje odgovora.
ja odem u bioskop,ne kupujem nista,odvedem dete ,ima i za decu kutak...bezim..cao

...da to za decu me najvise zanima, mislim da cu samo zbog kutka za decu da odem do usca :dash: ta vriska piska trcanje jurcanje to mi treba onako bas:eek:
sto bre girli? sta ti je? pa zivot nikad nece biti lepsi nego sad sa tim tvojim bezobraznim godinicama:heart: no more depra... ajde ajde evo petak je obuj svoje udobne cipelice za ples i izvuci tu vrckavu guzu iz kuce i provedi se
(u mom slucaju nastavak bi bio uroljaj se ko svinja jedi i peglaj gajbi na spavanje, jer si sve to vec videla y puta i ljudi su omatorili postali jezivi i dosadni a novi klinci su jos slinavi za tebe)
ali u tvom slucaju posto ne bi trebalo da ti je jos dosadilo uzivaj u carima petka u ovom gradu mozda budes i Ljubisa veceras :mrgreen:
imaš u Kralja Petra, malo ispod hotela Royal
odlično je... biraš voće, i onda pred tobom cedi... dakle, sve sveže
u proseku je oko 250-300 din. čaša
ma ajde dranje meni moj muhamed to nacedi u flasicu od pola litre za dolar :rtfm:

...da to za decu me najvise zanima, mislim da cu samo zbog kutka za decu da odem do usca :dash: ta vriska piska trcanje jurcanje to mi treba onako bas:eek:

sto bre girli? sta ti je? pa zivot nikad nece biti lepsi nego sad sa tim tvojim bezobraznim godinicama:heart: no more depra... ajde ajde evo petak je obuj svoje udobne cipelice za ples i izvuci tu vrckavu guzu iz kuce i provedi se
(u mom slucaju nastavak bi bio uroljaj se ko svinja jedi i peglaj gajbi na spavanje, jer si sve to vec videla y puta i ljudi su omatorili postali jezivi i dosadni a novi klinci su jos slinavi za tebe)
ali u tvom slucaju posto ne bi trebalo da ti je jos dosadilo uzivaj u carima petka u ovom gradu mozda budes i Ljubisa veceras :mrgreen:

ma ajde dranje meni moj muhamed to nacedi u flasicu od pola litre za dolar :rtfm:

koje TO?:rotf::rotf: msm šta nacedi?

(u mom slucaju nastavak bi bio uroljaj se ko svinja jedi i peglaj gajbi na spavanje, jer si sve to vec videla y puta i ljudi su jezivi i dosadni )

Hehe, Cikipu, hvala ti, evo upravo se spremam da izadjem, verovala ili ne, cekam jos samo prevoz :D

Sto bi rekao moj drug, da kocija dodje po princezu :rumenka:

Ali necu u provod, prija mi neka mirna atmosfera sa dragim ljudima.

Pisem ti kad se vratim.

JUBIM!! :kiss: :cao:

koje TO?:rotf::rotf: msm šta nacedi?

nacedi sok od svezeg voca ili povrca a to je ...pa neki ciga arapin na ulici za tezgom, ali vecina ih jedno od imena ima muhamed... pa ih onda ja tako zovem svi su muhamed :zcepanje::zcepanje:

ima cak i jedna fora zove se "MMD" i najrasprostranjenija je kod lepseg pola nase nacije posto kad odu negde u neku arapsku zemlju i nekim cestim slucajem se zatreskaju (posto sve sanjaju da se udaju za seika kao misica nam) i onda ako pokusas da im objasnis da je seik vec pozenio sve svoje sinove a taj njen muhamed je ili obecan negde tamo odakle je ili vec i ozenjen uvek dobijes od tog cureceg zenskog mozga isti odgovor - ALI MOJ MUHAMED JE DRUGACIJI :zcepanje::zcepanje:
inace to je vec sala i medju drugim nacijama na kontu nasih riba cak isto i znaci
MMD=My Mohammed is Different

Hehe, Cikipu, hvala ti, evo upravo se spremam da izadjem, verovala ili ne, cekam jos samo prevoz :D

Sto bi rekao moj drug, da kocija dodje po princezu :rumenka:

Ali necu u provod, prija mi neka mirna atmosfera sa dragim ljudima.

Pisem ti kad se vratim.

JUBIM!! :kiss: :cao:

ajde ajde samo do dvanest da si kuci ...nemoj kocija da ti se pretvori u bundevu :mrgreen:

Poslednja izmena:
stanje
Zatvorena za pisanje odgovora.

Back