sofffy
Elita
- Poruka
- 23.144
Donji video prikazuje kako da instalirate aplikaciju na početni ekran svog uređaja.
Napomena: This feature may not be available in some browsers.
kako mozes?cevčim sok od ananasa

Nisam satima.kako mozes?
ja pijem sok od jabuka, sargarepe i limontus. Ocistis 4-5 jabuka, dve sargarepe, iseckas, skuvas, i propasira na blenderu. Secer po ukusu, prokuva se voda i malo limontusa i promesa se i sipas u flase. Ako hoces da traje duze, flasirano, onda sipaj u vruce flase.
Bolji je sok od bilo kog kupovnog.

za to vreme 10 puta odem u prodavnicu i kupim sok koji mi se pije![]()

kako mozes?
ja pijem sok od jabuka, sargarepe i limontus. Ocistis 4-5 jabuka, dve sargarepe, iseckas, skuvas, i propasira na blenderu. Secer po ukusu, prokuva se voda i malo limontusa i promesa se i sipas u flase. Ako hoces da traje duze, flasirano, onda sipaj u vruce flase.
Bolji je sok od bilo kog kupovnog.
REMI!!!Ima u tc USCE na spratu.....
mi se slama...Slusamimi se slama...

ne znam, smesno ali nikada nisam bila u uscu ....jezim se shopping mall-ova ....
ima jedna mnogo gotivnija stvar ...... po arapskim zemljama i indiji imas tezgu sa gomilom voca i povrca i po jednog muhameda koji ima spravu za cedjenje ti pokazes prstom sta oces i on ti od toga nacedi sokic i to za dolar fazon... hahahah da ti flasicu i aleikum selam hahahahah
samo to treba uvesti kod nas... mada mislim da mozda cak i ima kod ateljea radnja koja na slican fazon pravi sokice