Surfam LJIS-om i ..

stanje
Zatvorena za pisanje odgovora.
kako mozes?

ja pijem sok od jabuka, sargarepe i limontus. Ocistis 4-5 jabuka, dve sargarepe, iseckas, skuvas, i propasira na blenderu. Secer po ukusu, prokuva se voda i malo limontusa i promesa se i sipas u flase. Ako hoces da traje duze, flasirano, onda sipaj u vruce flase.

Bolji je sok od bilo kog kupovnog.

ima jedna mnogo gotivnija stvar ...... po arapskim zemljama i indiji imas tezgu sa gomilom voca i povrca i po jednog muhameda koji ima spravu za cedjenje ti pokazes prstom sta oces i on ti od toga nacedi sokic i to za dolar fazon... hahahah da ti flasicu i aleikum selam hahahahah
samo to treba uvesti kod nas... mada mislim da mozda cak i ima kod ateljea radnja koja na slican fazon pravi sokice

ima jedna mnogo gotivnija stvar ...... po arapskim zemljama i indiji imas tezgu sa gomilom voca i povrca i po jednog muhameda koji ima spravu za cedjenje ti pokazes prstom sta oces i on ti od toga nacedi sokic i to za dolar fazon... hahahah da ti flasicu i aleikum selam hahahahah
samo to treba uvesti kod nas... mada mislim da mozda cak i ima kod ateljea radnja koja na slican fazon pravi sokice

imaš u Kralja Petra, malo ispod hotela Royal
odlično je... biraš voće, i onda pred tobom cedi... dakle, sve sveže
u proseku je oko 250-300 din. čaša

stanje
Zatvorena za pisanje odgovora.

Back