Суптилни свет супермаркета очима видовњака

Schrodinger

Poznat
Poruka
9.305
Zanimljiv tekst o tome cega sve ima u nasem svakodnevnom okruzenju
https://metaisskra.com/blog/tonkij-mir-supermarketov-glazami-ekstrasensa/
Изнад стаклених клизних врата висио је ентитет налик медузи. Његови пипци су се спуштали у вијугавим конопцима, додирујући главе људи у пролазу. Ентитет је покушао да додирне све који су ушли, као да је нешто тражила. Видео сам како се ентитет заинтересовао за старијег човека у класичном капуту. Пипци ентитета су се изненада продужили, обавили су их око човека, а танак енергетски бич је пробио његову срчану чакру. Човек је затетурао и ухватио се руком за срце. Ентитет је брзо уклонио своје пипке, након што је прво извукао сјајни енергетски угрушак из груди жртве, којим се очигледно хранио.
Ентитет ме није дирао, притискао је пипке, пуштајући ме да несметано прођем напред.
У холу, испод плафона, заузимајући сав видљиви простор, љуљала се мрачна жива маса. Није бирала жртве тако пажљиво као први ентитет, већ је „пала“ на сваку особу без изузетка, придружујући се енергији тик изнад врха главе. Са неким људима није било могуће повезати се, а они су отишли слободни од утицаја енергетско-информационог паразита. Али таквих је било мало. Већина оних који су овде долазили одмах су се претворили у лутке, „окачене” узицама са масе која је висила изнад плафона.
Одједном је једна ража пала са зида и пала на врат младе девојке. Претпостављам да је девојка носила неку заштитну амајлију. Пошто се ража брзо повукла од ње и почела дивље да јури по сали. Онда је изненада заронио на леђа мајке која је гурала колица са бебом испред себе...
Ово није заплет из хорор филма - овако изгледа обичан просечан супермаркет очима видовњака. У неким супермаркетима, продајни простор је очишћен од енергетско-информационих паразита, али чешће особље или гостујући видовњак „тренира“ суптилне становнике тако да терају људе да купују, купују и поново купују... доносећи профит својим послодавцима. Да би се повећала потражња потрошача, користе се и строже методе. Видовњак ствара посебну енергетско-информациону структуру која буквално разбија човекову свест, а људе склоне томе претвара у праве шопингхоличаре.
У наставку ћу поделити своје утиске о неким продавницама у Ростову на Дону
Ланац продавница Тројка.
Енергетско информационо поље је у жалосном стању. Многи ентитети и све врсте малих, суптилних паразита. Полице са производима су „прекривене” дебелим слојем енергетско-информативног смећа (са енергетске тачке гледишта, конзумирање таквих производа је штетно по здравље), коју је направио потпуно нестручни видовњак.
„Царство производа”
„Тешку” енергију нико одавно није очистио. Менаџмент ових продавница очигледно не фаворизује видовњаке. Видео сам кнотвеед у једној од продавница прехрамбених производа. Ово је ентитет који распршује „споре“ око себе, инфицирајући људе који њима падну у његово поље. Не знам како је кнотвеед заразио енергију посетилаца, али очигледно не жељом за куповином. Сличан, али контролисан кнотвеед се често може видети током предизборних кампања.
Ове продавнице бих класификовао као зону ризика за енергетске информације.
„У реду“
Генерално, енергија „Окаи“ је досадна и безбојна.
На улазу је потпуно професионална „ствар“ за „позивање купаца“. Добро направљен и безопасан за друге. Па тихо наговештава, „да уђемо, купимо нешто или само погледамо. У Трговачкој сали нису примећене гомиле енергетско-информационих паразита. Али под истим кровом као и „океј“ има много шароликих павиљона у којима се ентитети осећају сасвим опуштено. Искачу из павиљона и нападају људе који долазе и одлазе, али се плаше да уђу у трговачки центар Окаи.
Метро Кешен Кере
Овде је све озбиљно. Много дизајна за привлачење купаца. Чини се да је чак и билборд ове радње на посебан начин „зачаран”. У продавници се налази огроман, искусан енергетско-информативни Паразит који веома грубо „једе“ и зомбира купце. Сила која разбија свест људи је веома моћна, напаја се неким магичним извором. Чак и професионалном видовњаку је веома тешко да јој се одупре. Све је урађено веома компетентно. Добијате картицу продавнице и аутоматски се укључује у егрегор, пошто се картица налази у вашем енергетском информационом пољу, егрегор може да вас „пумпа“ чак и ако сте далеко од саме продавнице. По мом осећању, Сила позвана да „промовише“ метро је одавно изашла из контроле људи и делује независно. Са професионалне тачке гледишта, веома ме занима судбина оснивача Метро-а, јер сам се већ суочио са сличном Силом и видео сам какве промене она доноси у животима људи који су је
позвали Фармерке.”
Све продавнице су енергетски чисте и неговане. Енергија је светла и пуна позитивности. Овде не брину само о профиту, већ и о енергетској и информационој безбедности посетилаца. Ова чињеница веома радује.

Још једна продавница која ме је веома обрадовала. Ово је Гурманска продавница на улици. Текуцхева. Продавница има енергетско-информациону структуру која непрестано чисти простор и робу од свих врста негативности.

Poslednja izmena:

Back