- Poruka
- 355.425
"Nekada bude gužva u krevetu, po 12 devojaka"
Australijski tajkun i "kralj orgija" Travers Bejnon (52), poznatiji kao Kendimen, živi raskalašnim životom i često se time hvali na društvenim mrežama.
Bivši igrač američkog fudbala i bogati naslednik duvanske industrije živi u svojoj vili 'Kendimen' sa suprugom Taešom, ali i nekoliko zgodnih devojaka i žena.
Suprugu je upoznao 2009. godine, dok je ona radila kao hostesa na jednoj od njegovih zabava.
Njih dvoje su se venčali 2011. godine i dobili dve ćerke. Ubrzo su počeli da pozivaju druge žene u svoju vilu da malo začine stvari u krevetu.
"Trav i ja imamo veoma jak brak i veoma jaku vezu. Uvek ostavimo dovoljno vremena samo za nas dvoje, jedan na jedan.
Osećam se kao da sam uvek u centru njegovog života", izjavila je supruga ranije rekla za Dejli mejl.
Bira devojke i nije ga briga odakle su devojke koje dolaze u njegovu vilu, ali on insistira da ne koriste fotošop ili filtere.
"Veoma sam izbirljiv. Imali smo devojke iz Perua, Kolumbije, Venecuele, Turske, Evrope, Velike Britanije. One se prijave, napišu zašto bi mi odgovarale, a ja onda procenim njihov izgled. Potom obavimo video poziv da možemo videti kako zaista izgledaju jer danas postoji mnogo aplikacija koje pomažu da se izgleda mnogo drugačije. Tada prolazimo kroz ceo proces, odnosno probni perio", objasnio je on način na koji bira devojke, prenosi LADBible.
I pored toga što se odlično snalazi sa svim ovim ženama i pliva među njima kao riba u vodi, Travers priznaje da je za to potreban poseban talenat. "Morate imati određene veštine da žonglirate sa ženom i dve devojke, plus 8 do 10 drugih devojaka u isto vreme. Ima mnogo stvari koje ne možete da kažete ili uradite i morate biti veoma svesni toga. Ne mogu da posvete više pažnje jednoj od drugih ili će u suprotnom postati ljubomorne, devojke žele pažnju - svi to želimo", zaključio je Kendimen, prenosi Dejli mejl.(internet mediji )