Suprotnosti se privlače?

• Začetnik teme Začetnik teme Nina
  • Datum pokretanja Datum pokretanja
Pretpostavljam da to moze da opstane, sto rece Klonirani ako fizika funkcionise na zavidnom nivou, bez potcenjivanja zena, ali smatram da postoji znatan broj njih koje ne interesuje sta se nalazi sa one druge strane muskog polnog organa, na sta je on nakacen, dok god taj organ savrseno radi. Tu nije neophodna ni neka solidna komunikacija.

Poslednja izmena:
Sistem magneta.Yin and yang i te fore.. Tvrdnje da se suprotnosti privlace kako bi se postigao sklad.
Koliko to funkcionise u vezama?
Moze li veza dvoje ljudi koji su skoro po svemu razliciti uspeti na duze staze?

Ne verujem. Moje iskustvo govori suprotno. Komplementarni ljudi su najsigurniji u opstanku na duze staze, ali totalno suprotni ma nema teorije.

Ok, u pravu si.

Hajde onda sebe da ispravim, dakle suprotnosti se mogu privuci ali slaba sansa za zajednicki zivot/duzu vezu.... z:)

Heh, nisam tako mislio :)

Suprotnosti se ne privlače, na ljubavno sexualnom planu, ali im je zajednički život savršen, tek u zajedničkom životu se postigne savršena ljubav, sex... :)

Ako se dvoje privlače na ljubavno sexualnom planu, u samom ljubavnom činu je pravi zemljotres, to se nemože poreći, ali nema šanse za zajednički život koji je skladan, sa ljubavlju, zasnivanja porodice, dece, osim u slučaju dogovora, zarad materijalnih interesa, što je čest slučaj kod nas... :)

Sistem magneta.Yin and yang i te fore.. Tvrdnje da se suprotnosti privlace kako bi se postigao sklad.

Kada se zbude strast, bude u slast,a onda Adio, nema dugih staza, sve je to kratki fitilj, kada se zapali, izbombarduje se, I onda se ugasi, z:shock:

ma kakvi..ja da jedem crevca na zaru a ona cezar salatu ili neke slicne gluposti?

ja da gledam fargo a ona bi sulejmana?

ja bih joy division a ona daru bubamaru?

ja vodim decu na vakcinaciju a ona smara i lajkuje postove one budale velkov po FBu?

ja dobijam napade prdeza svaki put kada vidim vucica a da ona kaze kako ce nas on spasiti?

ja bih na skijanje a ona bi taj kes bacila na milionitu krpicu/torbicu/sminku?

suprotnosti su upravo to sto jesu..suprotnosti ;) ne idu zajedno...

Netacno,privlace se slicne osobe,cak po nekad i likom slicne.
Ako je jedan skot,onda ovaj drugi samo trpi u toj vezi.
Nego,Ninice,kad cemo na palacinke ili sta god?:whistling:

Nikako to ne funkcioniše

To je onaj fazon on svoje čarape seje po kući a ja svoje vazda ubacim u korpu ...sve živo sam pokušavala da ga naučim da ih ubaci u korpu za veš čak sam ih bacala u smeće spao je na jedan par i taj je nosio na nogama "dje su mi čarape ?" Kako sam ih nalazila po kući tako sam ih bacala u kontejner .....otiso kupio sebi 20 pari 5 dana je bacao u korpu za veš 6 - ti opet krenuo da ih seje po kući .....drama na kvadrat

Back