- Poruka
- 18.738
Ali ni$ta lep$e nego kad kre$e$ bogatu ribu. Dobijem tako neki divan osecaj oko kite.. kao da se pozlatila i da se presijava na suncu
sve je lepo a svaka mana postaje vrlina

Donji video prikazuje kako da instalirate aplikaciju na početni ekran svog uređaja.
Napomena: This feature may not be available in some browsers.
Ali ni$ta lep$e nego kad kre$e$ bogatu ribu. Dobijem tako neki divan osecaj oko kite.. kao da se pozlatila i da se presijava na suncu
Da li stvarno mislite da se suprotnosti privlace kada su u pitanju veze?
ma, projektujes, nezna i krhka dusice
ugrubo trebalo bi da su slicni. recimo slican socijalni milje, inteligencija, moralnost, senzibilitet...
a u tim okvirima da postoje razlike koje su onda interesantne i daju dinamicnost tom odnosu, mogucnost da se ljudi upoznaju, razumeju jedno drugo, prevazilaze premostive razlike.
palo mi je sad na pamet da bi u vrlinama trebalo da budu slicni, a u "nedostacima" da nadopunjuju jedno drugo. cini mi se da ne ide kad dvoje imaju slicnu manu ili osobinu koja im smeta kod sebe. onda im smeta i kod partnera.
u gotivno, ne moram ni da pisem bilo sta...Ја сам више од тих "смирених"... али лагао бих када бих рекао да у себи немам и ђавола, и авантуристу. Овог првог свесно убијам, и то ме понекад смори и исцрпи... док овај други као да спава више него што би требало. Волим жене мало динамичније од мене, јер су ми забавне и стимулишу ме, али када је та разлика превелика... обично изађе као лоша комбинација.
au da, retki su ljudi koji tolerisu sopstvene mane kod drugih ljudi...cini mi se da ne ide kad dvoje imaju slicnu manu ili osobinu koja im smeta kod sebe. onda im smeta i kod partnera.
.....kod mene da ,eto uvek me jurile extra ribe a ja krsh frajer,nikad mi to nije bilo jasno ,valjda ono pale se na zvonara crkve sv.marka.........
.zbog velikih zvona i kanapa
![]()
Pa valjda kontaju ako te sudbina zakinula na lepoti bila je velikodusna na drugim mestima![]()
Privlace se, al' se bas najbolje ne kapiraju....***** ti to....