Mr. Hard
Buduća legenda
- Poruka
- 44.243
izgleda da sam umoran
ništa ne kapiram
... ili glup!
ništa ne kapiram

... ili glup!

Donji video prikazuje kako da instalirate aplikaciju na početni ekran svog uređaja.
Napomena: This feature may not be available in some browsers.
koliko god da ti je lose bilo kad ti se dupe navikne malo na bolje trazis jos bolje
a one koje nisu mazohiste onda od nista odu u jos bolje, takav je zivot, neko bi reko nije zahvalna, ne vec nije mazohista
dok druga ce da trpi sve i opravdace, ko ti time, joj nije lose usput i zato trpi a to je po meni mazohizam
- - - - - - - - - -
uvek je toga bilo al su sad pocele da se traze nerealne stvari ili ono sto ti nemas
mozes da volis koga hoces, pitanje je koja te mustra uvek vuce
Jesu, moguce su emocije bez sexa...mislim da ovo nije bilo ranije.
Moguće su emocije bez sexa, eto ja mrzim jednog skota i ne bih je ***** ni da mi plate.![]()
Mislim da je nemoguce.iliti jelda polovičnost
uglavnom smo čitali ovde o seksu bez emocija i ta se priča svako malo zapodene, a mene zanima jel su moguće emocije bez seksa ?
ako je bilo može lock, a ako postavljač smara može trajni ban za smarača
blagodarim
iliti jelda polovičnost
uglavnom smo čitali ovde o seksu bez emocija i ta se priča svako malo zapodene, a mene zanima jel su moguće emocije bez seksa ?
blagodarim
iliti jelda polovičnost
blagodarim
I te kako, platonska ljubaviliti jelda polovičnost
blagodarim
iliti jelda polovičnost
blagodarim
Sex bez emocije, sem u smislu ispunjenja neke egzoticne fantazije, mi je sve manje privlacan ... jbg lozim se na emocije (da ne kazem ljubav)
Emocije bez sexa... mislim da su moguce, mada ukoliko postoje fizicki preduslovi za sex iliti ako imamo bar minimalnu potrebu za istim onda bi totalni izostanak sexa mogao biti problem
![]()
emocije i ne mogu ako nema preduslova za sex valjda ..
Ne znam, to je pitanje iz uvodnog posta, svašta u životu može da se desi, pa da se preduslovi za sex izgube ...