šupljoća

koliko god da ti je lose bilo kad ti se dupe navikne malo na bolje trazis jos bolje
a one koje nisu mazohiste onda od nista odu u jos bolje, takav je zivot, neko bi reko nije zahvalna, ne vec nije mazohista

dok druga ce da trpi sve i opravdace, ko ti time, joj nije lose usput i zato trpi a to je po meni mazohizam

- - - - - - - - - -

uvek je toga bilo al su sad pocele da se traze nerealne stvari ili ono sto ti nemas

takva crkava za svakim koji joj je po meri

i ako je sa jedne strane mazohista, sa druge je sadista

tako da mani me tih S/M gluposti

ako sam ja volela nekog ko je finansijski bio odlicno potkovan, sada ne mogu da volim nekog ko nije?
naravno da mogu, jer u mom slucaju, ljubav nije novac!

iliti jelda polovičnost
uglavnom smo čitali ovde o seksu bez emocija i ta se priča svako malo zapodene, a mene zanima jel su moguće emocije bez seksa ?
ako je bilo može lock, a ako postavljač smara može trajni ban za smarača
blagodarim
Mislim da je nemoguce.
Jedino sto je bitno da uspemo da ih kontrolisemo i ne napravimo neku glupost..a to je jako tesko ali nije i nemoguce ako smo dovoljno zreli i znamo sta zelimo.

iliti jelda polovičnost
uglavnom smo čitali ovde o seksu bez emocija i ta se priča svako malo zapodene, a mene zanima jel su moguće emocije bez seksa ?
blagodarim

Skroz moze, kod nekih seks moze da unisti tu konekciju koju su imali pre toga
Jer se svelo na meso

iliti jelda polovičnost
blagodarim
I te kako, platonska ljubav:heart: te emocije bez seksa su mnogo jace i dugotrajnije. I to je hemija u mozgu, kao i seks, ali lepsa, jaca i dugotrajnija :zaljubljena:.

NB razlikovati od prijateljstva kad nekog volis, ali ne zelis seks.

Poslednja izmena:
iliti jelda polovičnost
blagodarim

Sex bez emocije, sem u smislu ispunjenja neke egzoticne fantazije, mi je sve manje privlacan ... jbg lozim se na emocije (da ne kazem ljubav :roll: )

Emocije bez sexa :think: ... mislim da su moguce, mada ukoliko postoje fizicki preduslovi za sex iliti ako imamo bar minimalnu potrebu za istim onda bi totalni izostanak sexa mogao biti problem :aha:

Sex bez emocije, sem u smislu ispunjenja neke egzoticne fantazije, mi je sve manje privlacan ... jbg lozim se na emocije (da ne kazem ljubav :roll: )

Emocije bez sexa :think: ... mislim da su moguce, mada ukoliko postoje fizicki preduslovi za sex iliti ako imamo bar minimalnu potrebu za istim onda bi totalni izostanak sexa mogao biti problem :aha:

emocije i ne mogu ako nema preduslova za sex valjda ..

Ne znam :think:, to je pitanje iz uvodnog posta, svašta u životu može da se desi, pa da se preduslovi za sex izgube ...

pitanje je da li mogu samo emocije ... mogu, ali je , neko napisa to, platonski to ... a to da se svašta desi i izgubi želja za sexom to je normalno, ali mislim da onda može i uglavnom ljubav ostane, bez obzira na to što tada sexa nema, ako je tako neki period, ako je pak konačno prestala želja, prestalo je konačno i sve ...

Back