pop80
Elita
- Poruka
- 17.394
Koje koristite, koje ste koristili i kakva su iskustva?
Donji video prikazuje kako da instalirate aplikaciju na početni ekran svog uređaja.
Napomena: This feature may not be available in some browsers.
kapsule, omega-masne kiseline, multivitami i aminokiseline.Koje koristite, koje ste koristili i kakva su iskustva?
kakvi su utisci?Ašvagandu, ali 500 ili više mg. Najpovoljnije i najbolje iz sportskih prodavnica, da ne reklamiram...
Jedino što su im sve kapsule istih dimenzija i ogromne.
Odlični.kakvi su utisci?
Zavisi kog su kvaliteta najviše.gledam onog Strongmena, lik pije 12 tableta svaki dan..msm da je to preterano a možda je i ok
protein , kretain, omegu, magnezijum, vitamin D, vitamin K, cink, selen, magnezijum, berberin.. te sam zapamtio a ima još
Pa jel piše na kutiji koji je sastav ?ja nisam ni pogledao koja je ašvaganda.. samo sam video da je preporučena doza jedna tableta dnevno i da ima 90 tableta..
1700 din za 3 meseca.. video sam da mi je ok cena i kupio..
ja bas ne pijem 12 svaki dan, ali jesam rekorder po stazu, i po tome sta sam sve kupovao i pio, a da ne vredi, sigurno ne bih bacao pare, mada od skora nailazim i na prevarne sajtove, znaci pakuju brasno ili zelatin u kapsule, i prodaju za masne pare!gledam onog Strongmena, lik pije 12 tableta svaki dan..msm da je to preterano a možda je i ok
protein , kretain, omegu, magnezijum, vitamin D, vitamin K, cink, selen, magnezijum, berberin.. te sam zapamtio a ima još
Ašvagandu, ali 500 ili više mg
Inače, i ta firma kad im tražiš ašvagandu od 500, pokušava da ti uvali neku slabiju za iste pare.