Superseksi poklon

Купи себи секси доњи веш, а њему кажи да си то купила због њега и за њега.

Веш остаје теби, тако да ако раскинете, не мораш да тражиш поклон назад.
Sarina ideja o poklonu je poput Alter Egove, autorica teme profitira kako god okreneš.
U prvom slučaju ostaje dobar komad donjeg veša, u drugom slučaju će se najesti čokolade, zbog toga što muški baš i nisu toliko ludi za slatkim, možda pojede komad, dva, sve ostalo ostaje autorici teme.

@Alter_Ego_ i @Sara imaju Homerov modus razmišljanja.

Nas muške je lakše zadovoljiti nekim poklonom, ne treba nam cvijeće i sl, samo nešto da je funkcionalno.
Jedan dobar ručni sat bi recimo bio odličan poklon ili kvalitetan miris ako znaš koji mu odgovara, ali..
Kako hoćeš da mu pokloniš neki seksi poklon to već ulazi u neku drugu "problematiku".. ;)
Iz ličnog iskustva, moja me tada obično obraduje nekim neobičnim mjestom, posebnom večerom, a ono što sledi posle toga mi je više od bilo kakvog superseksi poklona.
Svakako da postoje mnogi načini da se obraduje voljena osoba pogotovo kad su u pitanju rodjendani i sl.. bitno je da se pokaže i dokaže uzajamna ljubav i sreća, sve drugo i nije toliko bitno.

Sarina ideja o poklonu je poput Alter Egove, autorica teme profitira kako god okreneš.
U prvom slučaju ostaje dobar komad donjeg veša, u drugom slučaju će se najesti čokolade, zbog toga što muški baš i nisu toliko ludi za slatkim, možda pojede komad, dva, sve ostalo ostaje autorici teme.

@Alter_Ego_ i @Sara imaju Homerov modus razmišljanja.

Ma moze i da vrti repom i frkće, i to bude seksi🐈❤️

Не бих ја да будем смештан у исти контекст са Саром.
Što fali?
Pa ima predivan način razmišljanja.
Recimo da imam curu, za rođendan bi dobila KaBar short tanto ili neku sličnu igračku.

KA5054_01_kabar.jpeg

Mom dečku je rodjendan u decembru.
Imam u planu da mu kupim nešto lepo i maštovito za poklon, nešto superseksi.🤩
Muškarci šta bi vas oduševilo?
Devojke šta ste vi poklanjale što je izazvalo oduševljenje?
Predlozi?

Ја немам девојку па мене ме мама обрадује мотивима деда мраза на доњем вешу. :smeker:

Mom dečku je rodjendan u decembru.
Imam u planu da mu kupim nešto lepo i maštovito za poklon, nešto superseksi.🤩
Muškarci šta bi vas oduševilo?
Devojke šta ste vi poklanjale što je izazvalo oduševljenje?
Predlozi?

ako je superseksi poklon eventualno neku veštačku vaginuu i lubrikant-funkcionalno kad niste malo duže vreme zajedno da ima sa čim da se zadovoljiii

Back