Super Liga Srbije 2010/2011 (Slajbee)

• Začetnik teme Začetnik teme soda
  • Datum pokretanja Datum pokretanja

soda

Početnik
Banovan
Poruka
0
slika-3818992v900h675.jpg

Izdavač: SLAJBEE D.O.O.
Godina izdanja: 2011
Sličice: 1-372

E ljudi evo da vam kazem da ce se prodavati slicice jelen super lige pa reko da otvorim temu ako vec neka nije otvorena http://www.sportal.rs/news.php?id=44270&com_page=3 ovde sam video informaciju :per::per::per:

Poslednja izmena od moderatora:
Društvo, taman kad sam pomislio da do zime mogu da odmaram, evo iznenađenja! Verujem da će na ovom forumu biti mnogi članovi i drugari sa kojima smo svi zajedno skupljali paninijeve sličice i razmenjivali ih međusobno pa se samim tim nadam ni nastavku odlične saradnje! :klap:

:mrgreen::heart:

jos ga nema na trafikama. stalno pitam. a nije mi bas jasno sta cekaju, sto jos davno nisu pustili album u prodaju. mislim, ostalo je jos 5 kola do kraja prvenstva. zar se sada pusta album!? i kad da ljudi skupljaju, kad se zavrsi prvenstvo!?

U pravu si, veliki propust, ali treba imati na umu da se radi o momcima koji se do sada nisu bavili izdavastvom, a zna se kakve sve probleme izdavaci u Srbiji imaju. Ako ne stoji neka jaka firma iza njih, gotovo su osudjeni na propast. Prvo su morali da uloze pare u citav posao, da idu po Srbiji da traze prava od klubova i da slikaju igrace, da urade dizajn albuma i slicica. Onda su imali problema sa Zvezdom koja nije htela da im da prava, sto je jedan od razloga zbog cega se ovoliko kasni. Onda na red dolazi distribucija, marze, problem naplate zarade od trafika.... Kada se na kraju sve sabere izdavaci ce dobro proci ako na kraju budu na pozitivnoj nuli.

Kao rezultat svega toga imamo album koji izlazi par kola pre kraja prvenstva, kada je sampion prakticno vec poznat. I sto je najgore to nije Zvezda. :dash:
Sa druge strane, ako ovo sve prodje kako treba mozem da ocekujemo i albume za naredne sezone, koji ce izlaziti tacno na vreme. :)

Meni se album svidja..slicice su dobrog kvaliteta,dobro su uslikani igraci..mozda samo da su malo vece slicice..ali ono sto je najbitnije slike igraca su jako dobre..na sta ja imam zamerke, Li Adi je na naslovnoj strani albuma,a:sad2: unutra nema njegove slicice.nedostaje jos parigraca,golman javora Supic,golman bsk-a Kovacevic, Betonligar iz Metalca,mada to nije toliko strasno..najgore je sto iza pozadine igraca Vojvodine stoje zvezdiinavijaci,pogledajte malo bolje tu zamucenu sliku,i videcete da sam u pravu

Da napisem i ja svoje utiske posto sam kupio 10-ak kesica i prelistao album nekoliko puta. Dizajn albuma i slicica je odlicno uradjen, kvalitet takodje, slicice su nesto manje od Paninijevih, ali to nije nikakav minus. Srebrne slicice su malo losijeg kvaliteta, mada ni to nije neka mana, posto je poznato da Panini koristi poseban papir za stampanje tih slicica koji je dosta skup. Jedina prava mana sto se slicica tice je to sto su za svaki tim napravili slicicu sa logom njihovog sponzora. Alubum ima tanke korice, poput korica koje imaju Luksorovi albumi, mozda su trebali da stave kartonsku koricu. Na sredi albuma fale rezultati iz prvog dela sezone i sve mi se cini da su ti rezultati izbaceni da bi mogli da stave reklamu za jednog od sponzora. Toj reklami svakako tu nije mesto :rtfm:.

Ja sam zadovoljan kako su odradili posao, ako isprave ove mane napravice savrsen album za sledecu sezonu. :ok:

Back