Super Galeb G-4 vs MiG-23 vazdušna borba

Zmaj_BD

Zainteresovan član
Poruka
393
Koja je relana šansa G-4 u borbi topovima sa nekim čistokrvnim lovcem?

Postojale su i namjere da se G-4 ugrade i rakete vazduh-vazduh za neposrednu zaštitu od aviona...ne znam dokle se sa time stiglo.

Napravio sam jedan mali video klip o borbi između našeg G-4 i sirijskog MiG-a 23. Jedini razlog zbog kojeg sam kao neprijatelja izabrao sirijski lovac je taj, što sama igra Wings Over Israel ne daje mogućnost borbe protiv zapadnih lovaca, posebno izarelskih. Moram još malo poraditi na editoru misija, ubaciti neki dodatak pa da bude malo više mogućnosti izbora neprijatelja.

U svakom slučaju zanimljivo je vidjeti naš mali Super Galeb G-4 u potpuno neravnopravnoj borbi protiv moćnijeg i jačeg MiG-a 23 koji je naoružan i raketama vazduh-vazduh, posebno ako znamo da gaša nije zamišljen kao lovac, ali sa topom GŠ23 postoje neke šanse...pogledajte kako se borba zvršila.

Ratni ples...:D

Koja ti je ovo igrica?
Mnogo me podseca na Lock on

Nije Lock On već Wings Over Israel iz serijala Strike Fighters. Naš G-4 je dodatak kojeg je odradio Luka Midić i što je jedini problem sama igra nema editor misija gdje možeš praviti veći izbor protivnika.Moram nabaviti editor misija, a onda ćete vidjeti G - 2 kako uzvarća udarac NATO F-16.;)

Nije Lock On već Wings Over Israel iz serijala Strike Fighters. Naš G-4 je dodatak kojeg je odradio Luka Midić i što je jedini problem sama igra nema editor misija gdje možeš praviti veći izbor protivnika.Moram nabaviti editor misija, a onda ćete vidjeti G - 2 kako uzvarća udarac NATO F-16.;)

Ja igram lock on flaming cliffs 2...
Od nato aviona moze se igrati samo sa F-15 i A-10 cini mi se....A od Ruskih Su-33,Mig-29S, Su-25,Su-27 ...itd
Znaci najrealnija simulacija na svetu, mada ima puno sitnih gresaka u igri i ne moze se igrati kampanja bez original cd...
Ako je nisi igrao, probaj je obavezno..

HAWX Majka,doduse za opremu koja je potrebna da bi se dozivela igrica knjizica je bila ispraznjena,ali vredelo je.
Jedino ko moze da svari svu onu NATO propagandu..

Brate Hawx jeste dobar ali je previse jednostavan za igranje...
Za let ti je potrebno bukvalno 4 tastera :D ...
IGrao sam hawx, sad cu da nabavim hawx 2 ...
Probaj da igras simulaciju gde o svemu moras da vodis racuna, i sve je uradjeno realno ;)

Ja igram lock on flaming cliffs 2...
Od nato aviona moze se igrati samo sa F-15 i A-10 cini mi se....A od Ruskih Su-33,Mig-29S, Su-25,Su-27 ...itd
Znaci najrealnija simulacija na svetu, mada ima puno sitnih gresaka u igri i ne moze se igrati kampanja bez original cd...
Ako je nisi igrao, probaj je obavezno..

Lock On jeste najbolji borbeni simulator ali ne možete tamo letjeti G-4 nažalost.

Back