suparnice?

• Začetnik teme Začetnik teme keka7
  • Datum pokretanja Datum pokretanja
jednostavno tražiš da se odluči,to je njegova bitka a ne tvoja LJubav se ne lrade nego pokljanja,sve ostalo je ponižavanje tvog dostojanstva.OTETO,PROKLETO :!: :!: :!:

Ja, kao G-dja Ministarka s valscu moram imati i ljubavnika, a kad odem s valsti nova ce mi je preoteti! :P
Salim se malo, pa na dve stolice se ne sedi, kad tad ce se izmaci obe, retki su oni sto zadrze bar jednu! Dok god ima smisla da se boris za nesto, gazi, kakva suparnica, al ako vidis da te taj vuce za nos, ma caooooooo! Koji ce ti, suparnice ispadaju guske a on je sad kao baja seta dve ribe! Ona ili ja i kraj price! Jedino kazem ako otimas, onda je to drugo! :twisted:

roberta:
to je njegova bitka a ne tvoja
Lepo receno.
A koga ces ti kome, mucenice, da otmes? Kromanjonka. I onda posle kazu "muskarci primitivni", u glavu pa u pecinu. Pretpostavljam da ce vecina "dama" ovaj komentar o otimanju nece ni da primeti, a da je muskarac napisao osule bi paljbu. Fuj.

roberta:
jednostavno tražiš da se odluči,to je njegova bitka a ne tvoja LJubav se ne lrade nego pokljanja,sve ostalo je ponižavanje tvog dostojanstva.OTETO,PROKLETO :!: :!: :!:
ma sta bre, oteto?jos prokleto?
sta ce jednoj zeni-devojci neki smrdljivac koji "sedi na dve stolice"?
svako (pa i muskarci)ko iole drzi do sebe okrece ledja, i ide dalje-u zivot bez takvih-neopredeljnih!
1.gif

Zaboga za stvari koje procenish da vrede se moras boriti.Razmisliti da li nesto u vezi shkripi.Mozda tvojom krivicom.Naravno moras postaviti granicu svog dostojanstva.

Joj, imam je i ja :evil: Ponekad i dodje da odem i pocupam tu klinku koja je dosla na mom mestu, a opet znam da nemam prava...jer sve to sam mogla da imam ja, ali nisam htela.. :cry: Kolo srece se okrece :!:

schatje:
Stari, oprobani recept... Pravis se da si nezainteresovana :D

Ма немам шта да се правим! Једноставно не интересује мене ''супарница'' него дотични мушкарац. То је ствар односа између мене и њега, немам ја ништа са неком која евентуално претендује на њега!
Уколико се он одлучи за њу, није она та која ме је повредила, него он!

Грозим се оних типичних женских реакција:'' Јој, бацила бих јој масну соду у очи! Она је завела мог човека!''...А ''заведени'' човек само трепће ни крив ни дужан... :?

Hellen:
schatje:

Ма немам шта да се правим! Једноставно не интересује мене ''супарница'' него дотични мушкарац. То је ствар односа између мене и њега, немам ја ништа са неком која евентуално претендује на њега!

Грозим се оних типичних женских реакција:'' Јој, бацила бих јој масну соду у очи! Она је завела мог човека!''...А ''заведени'' човек само трепће ни крив ни дужан... :?
skroz si u pravu sem u slucaju da je doticna moja drugarica sestra i sl. onda oboma sodu u oci

hanibal77:
Hellen:
schatje:

skroz si u pravu sem u slucaju da je doticna moja drugarica sestra i sl. onda oboma sodu u oci
e,onda su neke stvari opravdane!!!
ali samo tada!

Mislim da su dva nacina reagovanja, prvi - nisko je sluziti se trikovim da bi se dobila ljubav, ne njemu je da odluci sta hoce, lose bih se osecala znajuci da me nije izabrao zbog mene nego sto sam ga "obrlatila", i drugi - bas me briga kako je doslo do toga da je sa mnom, sa mnom je!
I, tako, rece mi jedan drug koji se ozenio nekom "novom" a ne onom koju smo poznavali (a "stara" zaista O.K., "nova" se ubacila) - Ona se borila za mene!
Pomislila sam - ona se borila za sebe. I jeste, lepo i izuzetno udobno zivi, i jos se (he, he, malo sam zlobna, znam da nisu sve "borbene" povrsne i plitke) hvalise da joj je muz direktor.

Back