keka7
Primećen član
- Poruka
- 533
...da li ih imate i kako izlazite na kraj sa njima?
Donji video prikazuje kako da instalirate aplikaciju na početni ekran svog uređaja.
Napomena: This feature may not be available in some browsers.
Lepo receno.roberta:to je njegova bitka a ne tvoja
ma sta bre, oteto?jos prokleto?roberta:jednostavno tražiš da se odluči,to je njegova bitka a ne tvoja LJubav se ne lrade nego pokljanja,sve ostalo je ponižavanje tvog dostojanstva.OTETO,PROKLETO![]()
![]()
![]()
Imam jednu... grr mrzim jeeeeANAMARIJA*:...da li ih imate i kako izlazite na kraj sa njima?
inspirion:lepo je gledati i uzivati.
E tad su zene skroz bestidne.Sve ce uraditi.
jagodica:inspirion:lepo je gledati i uzivati.
E tad su zene skroz bestidne.Sve ce uraditi.
je l izdrkash
Hellen:Никада никога нисам доживљавала као супарницу. Не знам шта је то.
Hellen:Никада никога нисам доживљавала као супарницу. Не знам шта је то.
schatje:Stari, oprobani recept... Pravis se da si nezainteresovana![]()
skroz si u pravu sem u slucaju da je doticna moja drugarica sestra i sl. onda oboma sodu u ociHellen:schatje:Stari, oprobani recept... Pravis se da si nezainteresovana![]()
Ма немам шта да се правим! Једноставно не интересује мене ''супарница'' него дотични мушкарац. То је ствар односа између мене и њега, немам ја ништа са неком која евентуално претендује на њега!
Уколико се он одлучи за њу, није она та која ме је повредила, него он!
Грозим се оних типичних женских реакција:'' Јој, бацила бих јој масну соду у очи! Она је завела мог човека!''...А ''заведени'' човек само трепће ни крив ни дужан... :?
e,onda su neke stvari opravdane!!!hanibal77:skroz si u pravu sem u slucaju da je doticna moja drugarica sestra i sl. onda oboma sodu u ociHellen:schatje:Stari, oprobani recept... Pravis se da si nezainteresovana![]()
Ма немам шта да се правим! Једноставно не интересује мене ''супарница'' него дотични мушкарац. То је ствар односа између мене и њега, немам ја ништа са неком која евентуално претендује на њега!
Уколико се он одлучи за њу, није она та која ме је повредила, него он!
Грозим се оних типичних женских реакција:'' Јој, бацила бих јој масну соду у очи! Она је завела мог човека!''...А ''заведени'' човек само трепће ни крив ни дужан... :?