Sunđeri za uklanjanje mrlja

Lorelajn

Legenda
Supermoderator
Poruka
69.181
Možda nisu novina u svetu ali meni jesu :prstic:

Kažu brišu sve mrlje prošlosti, budućnosti, loših izbora, nesretnih vremena... Ima ih u DM-u i na Temu sajtovima a verovatno i svugde drugde...

Cena oko 200din za 6kom.

Neki su rekli da uklanja mrlje sa zidova, plastike, metala, kože, gume, svih površina a da je čišćenje belih patika sa njima savršeno....

Jel ih je neko koristio i za šta? Valjaju nečemu?

profissimo-sun-eri-za-uklanjanje-mrlja

E znaš šta sam ja skontala kad perem kupatilo, kadu i ostalo-ne treba nikakav deterdžent, sve skida i sve bude blještavo bijelo i sjajno ali mana im je raspadanje, vrlo brzo se raspadaju. Uzmem svilenu dokoljenicu, 15 dena, u nju stavim spužvu i mirna. Probaj :D
a za sta je kostistiš?
Ja bih neke mrlje sa zida probala...ali me zbunjuje kao da skidaju sve...i kamenac i prljavštinu i to sa svih površina..
Jel to dođe kao neki deterdžent u tvrdom obliku?

a za sta je kostistiš?
Ja bih neke mrlje sa zida probala...ali me zbunjuje kao da skidaju sve...i kamenac i prljavštinu i to sa svih površina..
Jel to dođe kao neki deterdžent u tvrdom obliku?
Ma ja sam sigurna da je neka varikina u njima, sa zida će skinuti, 100%, skine čak i stare fleke koje se nisu mogle skinuti prije. Za plastiku su ZAKON. Za prozore aluplast, zakon.

e šta se sve pojavilo, a nisam u toku. Mogla bi neka tema o tome, @Kćerka Direktora Cirkusa zna i previše o tim novim sredstvima za njene godine :ljutko: ljubomorna sam. Hoću da napiše sve što zna. Za odpušavanje odvoda, čišćenje, itd :)
Sve što mi je do sada ona preporučila bilo je savršeno, ali zaista.

A inače sam čitala da svi hvale skoro sve proizvode iz Denk Mit kolekcije u Dm-u za čišćenje.

Ajd dok je @kalis tu, najbolje otkriće za pomoć u kući, lično moje je ova spužva za inox. Znači šerpe, lonci, svo metalno posuđe bukvalno kao novo. Isto skida i stare mrlje za koje smo mislili da ih je nemoguće skinuti i oprati.
Bez napora i previše hemije opere savršeno.
Na prvu djeluju skupo (dvakomada su oko 4 eura) ali dođu dvije, jednu odmah dajte sestri, drugarici ili kome želite jer će jedna da vam traje preko godinu dana :) odlično se pere. Iako djeluje gruba, nije, nježno ali učinkovito skida!

1728676395575.png

Ajd dok je @kalis tu, najbolje otkriće za pomoć u kući, lično moje je ova spužva za inox. Znači šerpe, lonci, svo metalno posuđe bukvalno kao novo. Isto skida i stare mrlje za koje smo mislili da ih je nemoguće skinuti i oprati.
Bez napora i previše hemije opere savršeno.
Na prvu djeluju skupo (dvakomada su oko 4 eura) ali dođu dvije, jednu odmah dajte sestri, drugarici ili kome želite jer će jedna da vam traje preko godinu dana :) odlično se pere. Iako djeluje gruba, nije, nježno ali učinkovito skida!
Ja mislim da za manje prljanje je najbolje da ih oženim , pa nek im žene čiste i spremaju. 😁
Još samo 10ak godina da izdržim, i čim spomenu "Jel može da se ženimo?" -"Može!", ma neće ni završiti rečenicu 😂

el ih je neko koristio i za šta? Valjaju nečemu?
Istina je, valjaju, cak i turski.

Ja sam ih koristila za visecu kujnu i za WC, lavabo. Sve "mrlje proslosti" :lol: brisu, to je stvarno tacno, jedino ne valja sto su jednokratni i brzo se trose, pa treba da das citavo malo bogatstvo za jedno spremanje kuce, a kamoli odrzavanje, svakodnevno. Ali za neki hitan slucaj, odlicni su.

Back