SUNCOBRAN

• Začetnik teme Začetnik teme alzo
  • Datum pokretanja Datum pokretanja
Alexanna:
Bobo,da si videla danas i njega pa posle i mene,napunila bi baterije smehom za narednih god. dana..Radila sam na 505 stepeni ceo dan,usla u stanicu bez peronske samo zato što sam šarmantno tresnula o beton direktno ispred gorile na ulazu i avanturu zavrsila sa pticjim g. na ramenu trošeči flašu vode na polivanje sebe... :shock:

joj sa kim se ja druzim :-D :-D :-D
alza izradila komsinica :-D :-D :-D
tebe golubovi...... :-D :-D :-D

gde su bili paparaci :shock: :-D :-D :-D

dobro jutro Srbijo.... :-D :-D :-D

radim, jutros...i danas..... :( :-D :-D
kissssssssssssss

dabeach-1.jpg

Alexanna:
Bobo,da si videla danas i njega pa posle i mene,napunila bi baterije smehom za narednih god. dana..Radila sam na 505 stepeni ceo dan,usla u stanicu bez peronske samo zato što sam šarmantno tresnula o beton direktno ispred gorile na ulazu i avanturu zavrsila sa pticjim g. na ramenu trošeči flašu vode na polivanje sebe... :shock:

tek sad videh
:lol: :lol: :lol: :lol:

suze mi podjose,
ali stvarno - kazu donosi srecu
(ako je za utehu)
:lol:

Hana:
Valjda pricaju o onom istom Ognjenu Radivojevicu sto ga i ja znam...totalno siromasak operisan od sarma,a muzika "truba",samo plagijati...valjda je to taj isti,djavo ce ga znati !
De gustibus non est disputandum,drage moje damice ...

Draga Hana, sa tobom se ništa ne slažem, naravno kada pričamo o Ogiju šarmantnom! A latinski ne znam pa te molim da mi prevedeš! Hvala ti unapred! :D :D :D ...

Sta da kazem po ovoj vrucini..... :shock: :shock: :shock:

Метеоролошка станица Београд
(Аутоматска станица Кошутњак):

Датум осматрања: 22.07.2007
Дан осматрања: НЕДЕЉА
Време осматрања: 17:16:00
Температура: 39.6 °C
Притисак: 984.3 hPa
Влага: 15 %
Правац ветра: 125° (Југоисточни)
Брзина ветра: 0.7 m/s
Удари ветра: 1.6 m/s
Падавине: Нема

MI SMO CHAMPIONIIIIIIIIIIIIIII.!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!

Bravo momci....
opet smo Amerima morali da
prodajemo fore..... ;) :D :D :D :D
ne znam zasto........ :roll:
al` taj basket nam bas ide od ruke.......... :D :D :D :D :D

Snezanice 01,mozda se u Jagodini sada nosi friz "ala Ogi ocajnik",u mom kraju Bgda se nikada nije padalo na slicne blefove...u muzickom i svim drugim smislovima...sta mogu,takvi smo,ne trpimo folirante!

Hana:
Snezanice 01,mozda se u Jagodini sada nosi friz "ala Ogi ocajnik",u mom kraju Bgda se nikada nije padalo na slicne blefove...u muzickom i svim drugim smislovima...sta mogu,takvi smo,ne trpimo folirante!
Izvini Hana na "uključenju",ali čudna ti je strast sa kojom "obrazlažeš" svoj animozitet prema Ognjenu,Kao da tu ima nešto lično.Ja mogu da ne slušam i ne gledam nešto .zato služi "puce",ali da se opterećujem...to je već malo preteran doživljaj pevača i njegove muzike.Razmišljam šta bi bilo da uzmeš u obradu npr Baju malog Knindžu? :lol: ;-)

Hana:
Inace,ovde je zabranjeno svako "suprotno" misljenje,zar ne?
Ima da se obozava Ogi i gotovo,haha!
Ja ,vala,ne mogu.
Imam slab stomak.
Nisam sklona konfrontaciji, :) .Samo si prosto ogorčena,pa mi je to po malo čudno.Nekako mi muzika i ogorčenje ne nose isti par cipela.Ali što kaže Balašević :ne marim...ožeži ako će ti biti lakše. :p

Back