Sunce ti poljubim koliko smo postali blesav narod pod Vučićevom vlašću

Srbija je od svog prvog modernog vladara, Karadjordja, funkcionisala po principu plemena, a to je jedan covek se pita za apsolutno sve. Tek od ovog poslednjeg poglAVice pocinje da se radja neka blaga svest o tome da je potrebno izgraditi institucije jer drzava nije isto sto i pleme. Ali ovaj proces je tek poceo i trajace jos dugo vremena.

AUTORSKA
Istina živa jer čovek nas unižava toliko da se stidim da pogledam svoje neprijatelje u oči.
Voleo bih da ovo sanjam ali Srbi su toliko blesavi da im se bilo ko može smejati u sam brk.
Pitam se ponekad volimo li mi to da imamo pakao koji samo stvaramo i volimo i na samoj zemlji.
Neško, alal vera! :ok:

U Srbiji postoji jako niska svest o tome zasto su institucije bitne. Zato i imamo primere da nekakvi lokalni poglavari (Palma, na primer) organizuju neke dodele novca po nekoj slobodnoj volji. Onda nekakva primanja gradjana od strane predsednika licno gde on koji uopste ne bi trebalo to da radi dodeljuje neku pomoc, deli pravdu i slicno.

Stranke koje bi i zelele bar zvanicno kroz svoj program da ovo promene dobijaju oko 1 - 3% glasova na izborima tako da se neka svest budi ali daleko je od toga da ce skoro doci do sustinskih promena.

U Srbiji postoji jako niska svest o tome zasto su institucije bitne. Zato i imamo primere da nekakvi lokalni poglavari (Palma, na primer) organizuju neke dodele novca po nekoj slobodnoj volji. Onda nekakva primanja gradjana od strane predsednika licno gde on koji uopste ne bi trebalo to da radi dodeljuje neku pomoc, deli pravdu i slicno.

Stranke koje bi i zelele bar zvanicno kroz svoj program da ovo promene dobijaju oko 1 - 3% glasova na izborima tako da se neka svest budi ali daleko je od toga da ce skoro doci do sustinskih promena.
Ako bi me pitali da što kraće opišem Vučićevu jedanaestogodišnju vladavinu, tri reči bi bile dovoljne: Besomučna razgradnja institucija.

Feudalna svijest.

AUTORSKA
Istina živa jer čovek nas unižava toliko da se stidim da pogledam svoje neprijatelje u oči.
Voleo bih da ovo sanjam ali Srbi su toliko blesavi da im se bilo ko može smejati u sam brk.
Pitam se ponekad volimo li mi to da imamo pakao koji samo stvaramo i volimo i na samoj zemlji.
Ti si izgleda prespavao 90te … nije lose, cekaj da ti uvedu sankcije iz BeGea.

F7hme0uWwAAkI12

Kriv se izdajniče
Jel si obecao našim neprijateljima Kosovo da predaš, samo da te dovedu na vlast!
Kriv si jer si naciju i drzavu doveo u podčinjeni položaj prema okupatoru!
Kriv si jer zbog tebe,brata,kumova i ortaka i vašeg kriminala mogu stranci sta hoce da nam rade jer te imaju u šaci !
🤬

Наиван си брате, јер живиш доле у гету...

Касно си се освестио да мафија распродаје Србију, и да се од њиховог лагања поблесави ако си наиван...

И нису Срби блесави, него тек сад имају прилику да виде ко све од наших корумпираних лидера отворено ради против народа...

Prihvati moje naredbe kao prijateljske:

1. Prestani da gledaš državne TB kanale !
2. Prestani da čitaš režimske novine !
3. Kada bilo gde vidiš Vučića da priča, skloni se !
4. Opozicionare možeš takođe da izbegavaš, ali i ne moraš. Toliko su naivni da će ti samo biti materijal koji ćeš da sažvaćeš u par zalogaja.

Na šta da obratiš pažnju ?

1. Počni da pratiš kurs dinara !
2. Počni da pratiš procenat zaposlenih u Srbiji.
3. Prati našu spoljnu politiku i trudi se da doprineseš miroljubivim rešenjima.

Ne navlači se na priče o Jovanjici, Krušiku, lažnim doktoratima, tetkama iz Kanade itd.

I nikad više nemoj da patiš tuđe patnje !
Uživaj, možeš ako umeš !

Back