Sunce se gasi 21. maja ove godine

stanje
Zatvorena za pisanje odgovora.
Naše Sunce umire... baš kako je predviđeno i kako je jedan guru pisao ranije:

Šta mislite o ovome?

Ha ha ha ha ha mislim da je krajnje vreme da pocnes da jedes meso, mesne preradjevine a moj savet je da pocnes sa zivim mesom...

A da je dokono pilene pogledalo i/iliposlusalo clip ukapiralo bi da se nigde ne spominje gasenje Sunca... Dokaz da manjak mesa i mesnjih preradjevina smanjuje IQ.

Poslednja izmena:
Е па прц! :mrgreen:

iliti
sipak.jpg

TOoo bate
troluj do besvesti!:sad2:

Mojne da me bratiš, da ti ne bih pokazao šta je incest.

Зар није помрачење 20. маја ове године, на мој рођендан?

Ne znam. A ne zna ni guru koji je preneo ovu kanalisanu poruku.

Hmmm....a šta će biti kad se probudimo 22maja i Sunce i dalje bude sijalo?

Onda guru treba da izjede svu kakku koju je iskkakkio.

Ha ha ha ha ha mislim da je krajnje vreme da pocnes da jedes meso, mesne preradjevine a moj savet je da pocnes sa zivim mesom...

Nema šanse. To nije zdravo.

Е па прц! :mrgreen:

Prc? Ovako?

farting_smiley.gif

Ili ovako?

smiley_fart.gif

mjok oni ochekuju da se mi poubijamo
ili barem da im ostavimo kesh
ebte vec 20 godina serru

Misliš?

Масовно самоубиство свих думздеј култиста.

Će vidimo...

Ништа. Промениће налог на Јутјубу и изканалисати неки други датум.

Ne verujem. Ovaj samozvani guru je totalna budala. Ostavlja stare datume i svoj nalog na FB-u, sa svim tim glupačkim porukama. Prošle godine je najavljivao okupljanje za kraj septembra na "piramidi" Rtanj, jer je "trebalo da se dogodi kataklizma", pa mnogi ljudi otišli tamo, a njega nigde. Jedna budala dala otkaz, druga kupila kamion konzervi da ne umre od gladi... itd. itd. Da li da verujemo mi ovoj najavi?

Ne verujem. Ovaj samozvani guru je totalna budala. Ostavlja stare datume i svoj nalog na FB-u, sa svim tim glupačkim porukama. Prošle godine je najavljivao okupljanje za kraj septembra na "piramidi" Rtanj, jer je "trebalo da se dogodi kataklizma", pa mnogi ljudi otišli tamo, a njega nigde. Jedna budala dala otkaz, druga kupila kamion konzervi da ne umre od gladi... itd. itd. Da li da verujemo mi ovoj najavi?

Конзерве код катаклизме помажу колико и завлачење под астал при експлозији нуклеарне бомбе.

Конзерве код катаклизме помажу колико и завлачење под астал при експлозији нуклеарне бомбе.

Tako nekako.

Ko kaze da ja jedem kokoske :) Ja jedem samo male pilice, ziva jaja, biftek, skampe, lignje, govedje tetive, kravlji mozak, konjetinu, ribu.... A pazi kada sam zdrav :) Krvna slika fantasticna ( 12 godina dajem krv, ti? ), pritisak kao u momcica....

Ha ha ha. Sve što si nabrojao ako tražiš u istoj mesari mesar može da te pita: "Komšija, snimaš horor? Ili hoćeš da se renoviraš?" Ja gledam u Sunce i sažvaćem malo voća i povrća - i zdrav sam kao dren. Ništa mi ne fali. I, da, ne verujem guruu i njegovim objavama...

Tako nekako.

Ha ha ha. Sve što si nabrojao ako tražiš u istoj mesari mesar može da te pita: "Komšija, snimaš horor? Ili hoćeš da se renoviraš?" Ja gledam u Sunce i sažvaćem malo voća i povrća - i zdrav sam kao dren. Ništa mi ne fali. I, da, ne verujem guruu i njegovim objavama...

To ti mislis da si zdrav :) Koliko si puta bio bolestan, prehladjen u poslednjih 10 godina?

[Ne_Vazim_Se];21428711:
mmm... pa mislim da, sve i da je tako, njegova svetlost ce do zemlje dolaziti josh stotinama hiljada godina... ali ono, ako zelite slobodno pochnite da panichite odmah. :mrgreen:

Slažem se.

To ti mislis da si zdrav :) Koliko si puta bio bolestan, prehladjen u poslednjih 10 godina?

Nemam šta da mislim. U poslednjih 10 godina dosta puta. U poslednjih godinu i po (zbog sungazinga i nekonzumacije GMO smeća) nijednom. U zdravlje.

E to se slazem. Guru koji sebe naziva " Paunovo pero sa kristalnog jezera " ili Ubercmarikus u originalu mi je prorekao da kada umerm ( jbbg nijemi rekao godine ) da ce mi aura biti jako sjeebana :(

Treba li to da me brine?

Нимало, а ево и зашто. Приликом твог одапињања проћићеш лево кроз осамнаести дензитет и отвориће ти се широка лепеза могућих реинкарнација. У тој димензији чисте екстазе бићеш једно са великим Архитектом, а сви знамо шта то значи.

stanje
Zatvorena za pisanje odgovora.

Back