- Poruka
- 7.211
Naše Sunce umire... baš kako je predviđeno i kako je jedan guru pisao ranije:
Šta mislite o ovome?
Šta mislite o ovome?
Donji video prikazuje kako da instalirate aplikaciju na početni ekran svog uređaja.
Napomena: This feature may not be available in some browsers.
Hmmm....a šta će biti kad se probudimo 22maja i Sunce i dalje bude sijalo?
Масовно самоубиство свих думздеј култиста.
mjok oni ochekuju da se mi poubijama
ebte vec 20 godina serru
Šta mislite o ovome?
TOoo bate
troluj do besvesti!![]()
Зар није помрачење 20. маја ове године, на мој рођендан?
Hmmm....a šta će biti kad se probudimo 22maja i Sunce i dalje bude sijalo?
Ha ha ha ha ha mislim da je krajnje vreme da pocnes da jedes meso, mesne preradjevine a moj savet je da pocnes sa zivim mesom...
Е па прц!![]()
mjok oni ochekuju da se mi poubijamo
ili barem da im ostavimo kesh
ebte vec 20 godina serru
Масовно самоубиство свих думздеј култиста.
За те што "каналишу" су букагије.
Slažem se. Voleo bih sve samozvane gurue da vidim iza rešetaka. Prvo su nas lagali da se Zemlja pretvara u zvezdu, a sad nas lažu da se Sunce gasi 21. maja 2012. Šta će da kažu kad osvane jutro 22. maja ove godine?
Ништа. Промениће налог на Јутјубу и изканалисати неки други датум.
Ништа. Промениће налог на Јутјубу и изканалисати неки други датум.
I drugu kokosku koja ce u te gluposti da veruje![]()
Ne verujem. Ovaj samozvani guru je totalna budala. Ostavlja stare datume i svoj nalog na FB-u, sa svim tim glupačkim porukama. Prošle godine je najavljivao okupljanje za kraj septembra na "piramidi" Rtanj, jer je "trebalo da se dogodi kataklizma", pa mnogi ljudi otišli tamo, a njega nigde. Jedna budala dala otkaz, druga kupila kamion konzervi da ne umre od gladi... itd. itd. Da li da verujemo mi ovoj najavi?
A ti ne veruješ u gluposti dok jedeš kokoške. A kad jedeš kokoške jedeš i njihove gluposti. I to sa kodom HACCP.![]()
Конзерве код катаклизме помажу колико и завлачење под астал при експлозији нуклеарне бомбе.
Ko kaze da ja jedem kokoskeJa jedem samo male pilice, ziva jaja, biftek, skampe, lignje, govedje tetive, kravlji mozak, konjetinu, ribu.... A pazi kada sam zdrav
Krvna slika fantasticna ( 12 godina dajem krv, ti? ), pritisak kao u momcica....
Šta mislite o ovome?
Tako nekako.
Ha ha ha. Sve što si nabrojao ako tražiš u istoj mesari mesar može da te pita: "Komšija, snimaš horor? Ili hoćeš da se renoviraš?" Ja gledam u Sunce i sažvaćem malo voća i povrća - i zdrav sam kao dren. Ništa mi ne fali. I, da, ne verujem guruu i njegovim objavama...
[Ne_Vazim_Se];21428711:mmm... pa mislim da, sve i da je tako, njegova svetlost ce do zemlje dolaziti josh stotinama hiljada godina... ali ono, ako zelite slobodno pochnite da panichite odmah.![]()
To ti mislis da si zdravKoliko si puta bio bolestan, prehladjen u poslednjih 10 godina?
Slažem se.
Nemam šta da mislim. U poslednjih 10 godina dosta puta. U poslednjih godinu i po (zbog sungazinga i nekonzumacije GMO smeća) nijednom. U zdravlje.
Znam da mislis, jer ja krkam takvu hranu ceo zivot a nisam bio bolestan 10+ godina nijednom![]()
Е али зато ти је аура иза левог колена зелено-окер, уместо циклама-пурпурна.
E to se slazem. Guru koji sebe naziva " Paunovo pero sa kristalnog jezera " ili Ubercmarikus u originalu mi je prorekao da kada umerm ( jbbg nijemi rekao godine ) da ce mi aura biti jako sjeebana
Treba li to da me brine?