Sunčanje međice (Perineum Sunning) je najnovije ludilo u koji se velnes zaljubljenici kunu

Sensei

Master
Moderator
Poruka
91.508
da pojasnim o kojem delu tela se radi:

Међица, или перинеум (лат. perineum), простор је између ануса и мошница код мушкараца и ануса и стидница код жена. Међица је регија тијела између препонског лука и тртичне кости, укључујући тијело међице и околне структуре. Постоји неколико варијација о дефиницији граница.[2] Перианусно подручје (пери- и анус) дио је међице.

Међица је ерогена зона и код мушкараца и жена. Перинеална суза и епизиотомија се често јављају приликом првог порођаја, али ризик од ових повреда се може смањити припремом међице, често масажом.[4] Ријеч perineum дошла је из каснолатинског, а настала је од грчких ријечи perineos perinaeon, peri-, што значи „око, около”, и + inein, што значи „испразнити, дефецирати”.
- Vikipedija

Najpopularniji trend u velnesu je „sunčanje perineuma“, kako ga nazivaju influenceri

„Za samo 30 sekundi sunčeve svetlosti na međici dobićete više energije iz ovog električnog čvora nego što biste dobili tokom celog dana kada biste bili napolju sa odećom“, kaže influencer koji prolazi pored Ra Zemlje. U virusnom video snimku koji je zabeležio više od 35.000 pregleda, gestikulira prema suncu dok tri gola muškarca leže, okreću leđa prema nebu i ispuštaju zvuke zadovoljstva.

s0s3on0l8b141.jpg

Ko je probao nek se slobodno javi, nećemo da ga/je javno ismejavamo (hehe).

Image1.jpg

metaphysicalmeagan's profile picture

metaphysicalmeagan

Sunčanje na perineumu drevna je taoistička praksa nastala na Dalekom istoku. U taoizmu se perenijum ili Hui Iin naziva „Vrata života i smrti“. Ovo je ulaz u koji energija ulazi i izlazi iz tela.

Prvi put sam o sunčanom radu na perineumu saznao kroz svoje studije taoizma i tantričkih praksi. Mantak Chia govori o ovome u svom radu, kao i moj prijatelj @ra_of_earth.

🍑Prednosti sunčanja na međici uključuju: 🌞
• Donosi pranu ili sunčevu energiju sunca u organe u telu koji jačaju organe. 🌞
• Perineum sunčanje sprečava curenje či ili energije životne snage iz tela. Ovo zauzvrat održava zdravlje i dugovečnost fizičkog tela.
• Povećava kreativnost i kreativni učinak.
• Pomaže u zdravom libidu i uravnoteženoj seksualnoj energiji.
• 30 sekundi sunčeve svetlosti na perineumu ekvivalentno je boravku na suncu tokom celog dana.
• Reguliše cirkadijalni ritam i pospešuje dublje spavanje.
• Uzemljuje vas i povezuje sa Zemljom.
• Povećava vaš lični magnetizam i pojačava aurično polje.
• Bolji fokus i mentalna stimulacija.
• Reguliše funkciju hormona u polnim organima. ⚡

🍑Moje iskustvo sa sunčanjem perineuma je duboko. Vežbam ovo već nekoliko meseci. Dan započinjem sa pet minuta sunčanja na perineumu i osećam se energično satima. Više se ne oslanjam na kafu da bi mi energija započela dan jer energiju dobijam od sunca. Takođe doživljavam bolji san i potrebno mi je manje sna zbog povećanja ukupne energije. •

Preporučila bih svima koji traže optimalno zdravlje i dobrobit i onima koji žele da se uravnoteženo povežu sa svojom seksualnom energijom. •

🍑 Glavni savet koji imam je da ova praksa treba da se radi u vremenu od 30 sekundi do 5 minuta na suncu. 🌞

Међица, или перинеум (лат. perineum), простор је између ануса и мошница код мушкараца и ануса и стидница код жена. Међица је регија тијела између препонског лука и тртичне кости, укључујући тијело међице и околне структуре. Постоји неколико варијација о дефиницији граница.[2] Перианусно подручје (пери- и анус) дио је међице.

Међица је ерогена зона и код мушкараца и жена. Перинеална суза и епизиотомија се често јављају приликом првог порођаја, али ризик од ових повреда се може смањити припремом међице, често масажом.[4] Ријеч perineum дошла је из каснолатинског, а настала је од грчких ријечи perineos perinaeon, peri-, што значи „око, около”, и + inein, што значи „испразнити, дефецирати”.
- Vikipedija

Najpopularniji trend u velnesu je „sunčanje perineuma“, kako ga nazivaju influenceri

„Za samo 30 sekundi sunčeve svetlosti na međici dobićete više energije iz ovog električnog čvora nego što biste dobili tokom celog dana kada biste bili napolju sa odećom“, kaže influencer koji prolazi pored Ra Zemlje. U virusnom video snimku koji je zabeležio više od 35.000 pregleda, gestikulira prema suncu dok tri gola muškarca leže, okreću leđa prema nebu i ispuštaju zvuke zadovoljstva.

Istina je,najcesce sam sretala zene koje nisu mogle da zatrudne...

nikad mi nije palo na pamet tako nešto ali sam nekada sunčao đoku sednem na kauč leti posle 17:00h kad sunce tamo pada ne vidi me niko i fino to bude,ali ovo....
Ма какав ђока, ништа док не дигнеш ноге и не пустиш да ти уђе.. мислим сунце..

- Vikipedija

Kuda prolaze suncevi zraci kroz anodu ili katodu?

Back