DarkMoon
Buduća legenda
- Poruka
- 48.894
Donji video pokazuje kako da instalirate aplikaciju na početni ekran svog uređaja.
Napomena: This feature may not be available in some browsers.
Vala ima vrba istina, pre je bilo i vise.
znaci, stigao nalog iz vasingtona da se pocne sa obojenu revoluciju u Beograd...............po stodvadestosmi put.Autorska
Ovo je vrlo ozbiljno pitanje za sve vas koji ste stali iza tih izdajnika iz SNS-a i nije više nikakva provokacija jer sami vidite šta se sve događa među same Srbe koji nemaju pojma kako da se izbore sa tim.
I ovo ste ostavili na dušu samog Vučića pa onda neka vam je sam Bog u pomoć jer doće ponovo vreme pod ovim režimom u Srbiji kada će nas zlo nespremne zateći.
После надовезали преко Милвокија. Чуо ФБИ, Бела кућа и ето Нато бомбардовања..Sve je to pocelo onom Srbija do Tokija....koju je neki Srpski turista izrekao nasavsi jako skup smestaj u kolibici 40km od Tokija
koliko se mi lale naplacivali kosovarskog bahacenja.Autorska
Ovo je vrlo ozbiljno pitanje za sve vas koji ste stali iza tih izdajnika iz SNS-a i nije više nikakva provokacija jer sami vidite šta se sve događa među same Srbe koji nemaju pojma kako da se izbore sa tim.
I ovo ste ostavili na dušu samog Vučića pa onda neka vam je sam Bog u pomoć jer doće ponovo vreme pod ovim režimom u Srbiji kada će nas zlo nespremne zateći.
Kosovo je Srbija, a Vučića izdajnika ćemo da oteramoAutorska
Nesko, srpski narod se dobro primio na udbaske zaebancije, koje su servirane narodu...prvo se dobro primio na Milosevica i SPS, dobra fora bila na Gazimestanu i ono, niko ne sme da vas bije...dosao je i 9 mart, 1991, pao je tada SM, ali su tenkovi JNA izvedeni na ulice..,dosle su i zimske demonstracije, tada je pao SM, ali uz udbaske zaebancije opet sacuvan,,,5 oktobar nije preziveo,,,u narodu je postojal energija za promenama, koja je propala...poslednji put se energija pojavila, kada je AV hteo ponovo da zakljucava narod, tokom korone...Autorska
On je na večnoj listi kod mene ignore zato ovde laže kao pas, Vučićeva botina.Kada mene pomene samo ga iskulirajte zna da mu ne odgovaram.Jel stvarno glasao pre?
Nemoj da te više zagađuje ova TRULA VUČIĆEVA botina.Ja sam vise ka centralnom delu Srbije, Sumadija, Pomoravlje....
Ne razlikuješ osnovne stvari. Biti u nemogućnosti nešto spriječiti i voljno nešto predati nisu iste stvari. Vučić može Kosovo vratiti jedino da pošalje vojsku dolje, a bez ikakve garancije da bi time polučio uspjeh.Autorska
Kada jedan narod nije sposoban sam da se oslobodi jednog režima duže vreme onda sledi nalog i obojena revolucija.znaci, stigao nalog iz vasingtona da se pocne sa obojenu revoluciju u Beograd...............po stodvadestosmi put.
Tako je. Covek je teritorijalna zivotinja i uvek ce biti onih olosa koji hoce tudje teritorije.Наравно, то су глупости, каква ,,независна" Војводина, у то ни Чанак више не верује. Оно има будала који то желе и боре се за то, али од тога нема ништа.
izvini a koju vojsku,nisam bas u toku dal mi to ljucvo imamoNe razlikuješ osnovne stvari. Biti u nemogućnosti nešto spriječiti i voljno nešto predati nisu iste stvari. Vučić može Kosovo vratiti jedino da pošalje vojsku dolje, a bez ikakve garancije da bi time polučio uspjeh.
ko u avganistan, irak, libija, sirija, ukrajina............?Kada jedan narod nije sposoban sam da se oslobodi jednog režima duže vreme onda sledi nalog i obojena revolucija.
Autorska