Sumnjate li još u Vučića da posle Kosova nije sposoban da i Vojvodinu uvede u nezavisnost?

Ja sam vise ka centralnom delu Srbije, Sumadija, Pomoravlje....
1733472208197.jpeg

:D :ok:

Autorska
Ovo je vrlo ozbiljno pitanje za sve vas koji ste stali iza tih izdajnika iz SNS-a i nije više nikakva provokacija jer sami vidite šta se sve događa među same Srbe koji nemaju pojma kako da se izbore sa tim.
I ovo ste ostavili na dušu samog Vučića pa onda neka vam je sam Bog u pomoć jer doće ponovo vreme pod ovim režimom u Srbiji kada će nas zlo nespremne zateći.
znaci, stigao nalog iz vasingtona da se pocne sa obojenu revoluciju u Beograd...............po stodvadestosmi put.

Sve je to pocelo onom Srbija do Tokija....koju je neki Srpski turista izrekao nasavsi jako skup smestaj u kolibici 40km od Tokija, a za japanske prilike jako jeftin.
I ostao tamo i snimio i video i malo popravio kolibicu...

I tako njegove reci bice Srbija do Tokija ostadose u amanet svim Srbima koji se nisu u nekom vecem broju doselili u to mestasce blizu Tokija...a prica osta...
Obicna kolibica kao sto su bile one kolibice odmaralista npr Kumbor 20tak kolibica pored mnogo veceg i bolje izgradjenog , od betona odmaralista Somboled ili neki led, nesto sa sladoledima i smrznutom hranom...Srpskog porekla...

Naravno prvo je riknulo to veliko odmaraliste, skoro odmah 93, a ovo od polusrusenih baraka se drzalo do 2000....

Sve je to pocelo onom Srbija do Tokija....koju je neki Srpski turista izrekao nasavsi jako skup smestaj u kolibici 40km od Tokija
После надовезали преко Милвокија. Чуо ФБИ, Бела кућа и ето Нато бомбардовања..

Autorska
Ovo je vrlo ozbiljno pitanje za sve vas koji ste stali iza tih izdajnika iz SNS-a i nije više nikakva provokacija jer sami vidite šta se sve događa među same Srbe koji nemaju pojma kako da se izbore sa tim.
I ovo ste ostavili na dušu samog Vučića pa onda neka vam je sam Bog u pomoć jer doće ponovo vreme pod ovim režimom u Srbiji kada će nas zlo nespremne zateći.
koliko se mi lale naplacivali kosovarskog bahacenja.
pa vi sabani preko 40 godina niste platili struju ni komunalije

Autorska
Kosovo je Srbija, a Vučića izdajnika ćemo da oteramo
61KcBVl3gVL.jpg359140036_294177399826878_1101792908754546387_n.jpgflat,750x,075,f-pad,750x1000,f8f8f8.jpg355721919_1289284698462888_4523082944026393273_n.jpg

Autorska
Nesko, srpski narod se dobro primio na udbaske zaebancije, koje su servirane narodu...prvo se dobro primio na Milosevica i SPS, dobra fora bila na Gazimestanu i ono, niko ne sme da vas bije...dosao je i 9 mart, 1991, pao je tada SM, ali su tenkovi JNA izvedeni na ulice..,dosle su i zimske demonstracije, tada je pao SM, ali uz udbaske zaebancije opet sacuvan,,,5 oktobar nije preziveo,,,u narodu je postojal energija za promenama, koja je propala...poslednji put se energija pojavila, kada je AV hteo ponovo da zakljucava narod, tokom korone...

udba je odlucila da Srbima, ponudi nacionalizam, kao izduvni ventil....stvoreni su radikali i Seselj...da bi Seselju, na neki nacin obezbedili legimitet cetnickog vojvode, angazovan je Mimcilo Djujic...sve je to uradjeno sa CIA, koja najverovatnije kontrolise srpsku SB ili UDBU,,,da podsetim forumase, da je Artukovic, izrucen Jugoslaviji i navodno mu je sudjeno...taj strvinar, poceo je da propagira sovinizam, huskanje, pljuvanje, pretnje i slicne sulude ideje,,,sve sto je imalo veze sa srpstvom, radikali i socijalisti su izvrgli ruglu i podsmehu...radikali i socijalisti, napravili su deponiju od srpstva

Autorska
Ne razlikuješ osnovne stvari. Biti u nemogućnosti nešto spriječiti i voljno nešto predati nisu iste stvari. Vučić može Kosovo vratiti jedino da pošalje vojsku dolje, a bez ikakve garancije da bi time polučio uspjeh.

Наравно, то су глупости, каква ,,независна" Војводина, у то ни Чанак више не верује. Оно има будала који то желе и боре се за то, али од тога нема ништа.
Tako je. Covek je teritorijalna zivotinja i uvek ce biti onih olosa koji hoce tudje teritorije.
Evo i moj komsija prosle nedelje zagradio deo zajednicke prostorije u zgradi. Bahat i alav hoce da ih otme ukrade. Sve smo mu razbili.

Dalje zbog teritorija su se i vodili toliki ratovi.
Alavi debili na visokim politickim i vojnim polozajima su direktno odgovorni za milione i milione zrtava.

Autorska

Sumnjate li još u Vučića da posle Kosova nije sposoban da i Republiku Srpsku uvede u nezavisnost?​

Back