furtvengler Obećava Poruka 97 24.11.2005. u 02:25 - SUMNJA; #51 Betty, Dobro došla sa "salaša". Kako je i napisano, mislio sam na duhovnu substancu, naime substanca je ono što je utemeljeno na sebi samom. Što se tiče Vi i Ti, to je stvar stila. Ažurirao sam poslednju rečenicu, sluteći komentar, kakav je Tvoj.
Betty, Dobro došla sa "salaša". Kako je i napisano, mislio sam na duhovnu substancu, naime substanca je ono što je utemeljeno na sebi samom. Što se tiče Vi i Ti, to je stvar stila. Ažurirao sam poslednju rečenicu, sluteći komentar, kakav je Tvoj.
Betty Elita Poruka 21.481 24.11.2005. u 02:35 - SUMNJA; #52 hahahaaha...ma nisam ja strašna, samo sam opuštena Bilo super na salašu, i sneg pao (ali konji smrde!). btw. sviđa mi se def.Boga kao činjenice psihičkog života, duhovne instance ( i moralnog načela, daaa...).
hahahaaha...ma nisam ja strašna, samo sam opuštena Bilo super na salašu, i sneg pao (ali konji smrde!). btw. sviđa mi se def.Boga kao činjenice psihičkog života, duhovne instance ( i moralnog načela, daaa...).
Christy Početnik Poruka 18 27.11.2005. u 04:17 - SUMNJA; #53 Sumnjam samo u moje stanje na racunu, u sve ostalo ne 8)