DellBoy-011
Elita
- Poruka
- 22.568
sad mi je ispao sok po tastaturi od smeha
hebem ti...:frown:
Koji si sad ti?!

Donji video prikazuje kako da instalirate aplikaciju na početni ekran svog uređaja.
Napomena: This feature may not be available in some browsers.
sad mi je ispao sok po tastaturi od smeha
hebem ti...:frown:

osoba A, ja sam Jerry Ropero, istaknuti srbski patrota i noćna mora za izdajnikeKoji si sad ti?!![]()
osoba A, ja sam Jerry Ropero, istaknuti srbski patrota i noćna mora za izdajnike

jos samo svetolik da se prikljuci....osoba A, ja sam Jerry Ropero, istaknuti srbski patrota i noćna mora za izdajnike

Inace sve teme o formiranju Vlade bi trebalo premestiti ---------->http://forum.krstarica.com/forumdisplay.php?f=157

osoba A, ja sam Jerry Ropero, istaknuti srbski patrota i noćna mora za izdajnike

ja sam al bundy i planiram likvidaciju filateliste jer mi preti pajtićem,kostrešom i ostalom žutom vojvođanskom mafijom a i dell boy je u kombinaciji da me voze na frušku goru![]()

Jeßem vam i drzavu i politicare kad ste sebi dozvolili da vam ovaj sudbinu kroji...
![]()
![]()

Ana pobedila![]()
Jeßem vam i drzavu i politicare kad ste sebi dozvolili da vam ovaj sudbinu kroji...
![]()
![]()
Sulejmane ,Sulejmane ti si nase cvececuti
bolje on nego voja and velja and toma![]()

Sulejmane ,Sulejmane ti si nase cvece
ceo Sandzak,ceo Sandzak za tobom se krece![]()
Sulejmane ,Sulejmane ti si nase cvece
ceo Sandzak,ceo Sandzak za tobom se krece![]()
Jarry, jel vidiš sad koliko nam nedostaješ?![]()
da. narocito je ds prednjacio u predstavljanju ugljanina kao muslimanskog teroriste i turskog separtiste. dobro si ukazao tu ogromnu nedoslednost.Znachi Ugljanin isto vishe nije sandashki terorista i separatista koji se slizao s licemerima Radikalima nego fin demokratski predtsavnik maninske zajednice?![]()
a ko to citira palmu?Sad ce i njega da poschnu da citiraju ko i Palmu![]()
Sto? Pogledaj te snene plave okice, pogled se gubi negde u daljini, na umu mu Istamb... ovaj, dobro Srbije.Jeßem vam i drzavu i politicare kad ste sebi dozvolili da vam ovaj sudbinu kroji...
![]()
![]()
Sto? Pogledaj te snene plave okice, pogled se gubi negde u daljini, na umu mu Istamb... ovaj, dobro Srbije.