Sulejman Veličanstveni

Sigurno nisi ni pola epizode pogledao kad tako govoriš... No, u svakom slučaju tema je o Sulji i DA BILO KO ZNA KAD POČINJE, VEĆ BI ODGOVORILI I TEBI I MNOGIMA DRUGIMA.
Zato diši malo i strpi se. I ja se koknem ako si ti 94. godište. Mada, više me privlači Sava, pa pravo sa Brankovog mosta. -.-

Gledao sam malo u pocetku,cinilo se da nije tako losa,ali sam posle shvatio da mi je dosadna.
Pa otkud znas,mozda neko prati na netu pa zna koja je sad epizoda i koliko jos ima do kraja,a Sulejman ce vrv posle toga,upotrebi malo taj mozak(bolje receno mozgic)
Pa kad te toliko privlaci idi i skoci slobodno,kokni se vec jednom,jer nisam stavio lazno godiste.

Gledao sam malo u pocetku,cinilo se da nije tako losa,ali sam posle shvatio da mi je dosadna.
Pa otkud znas,mozda neko prati na netu pa zna koja je sad epizoda i koliko jos ima do kraja,a Sulejman ce vrv posle toga,upotrebi malo taj mozak(bolje receno mozgic)
Pa kad te toliko privlaci idi i skoci slobodno,kokni se vec jednom,jer nisam stavio lazno godiste.

Pa dobro... vrv ne možeš da je pratiš baš najbolje. Ezel je veoma teška serija. :)
Ha, to ništa ne znači dok Prva ne najavi zvanično Sulju.
Vidim da nisi primetio da je još nekoliko njih postavljalo isto pitanje i pošto niko nije odgovorio, znači da niko ne zna.
I nemoj sad tu da se vređamo nego čekaj da počne Sulja. Nemoj više da smaraš.

Pa dobro... vrv ne možeš da je pratiš baš najbolje. Ezel je veoma teška serija. :)
Ha, to ništa ne znači dok Prva ne najavi zvanično Sulju.
Vidim da nisi primetio da je još nekoliko njih postavljalo isto pitanje i pošto niko nije odgovorio, znači da niko ne zna.
I nemoj sad tu da se vređamo nego čekaj da počne Sulja. Nemoj više da smaraš.

Nisam rekao da ne mogu da je pratim,nego da mi se ne svidja serija,nemoj da izvrces reci. :eek:
To ti mislis,najavili su i 1. septembra pa nista.
Pa nisam ja citao svih 71 strana.To sto ti toliko dangubis ovde na forumu,ne znaci da to rade i drugi.:p
Ne smaram ja,samo sam postavio pitanje,a ti sto si raspolozena za svadju i vredjanje,to je drugo.Tebi ako to smeta ne moras ni da citas,a kamoli da odgovaras.'Ajde necemo vise da se vredjamo,dosta je bilo.Ja sam ionako rekao sve sto sam imao.

Nisam rekao da ne mogu da je pratim,nego da mi se ne svidja serija,nemoj da izvrces reci. :eek:
To ti mislis,najavili su i 1. septembra pa nista.
Pa nisam ja citao svih 71 strana.To sto ti toliko dangubis ovde na forumu,ne znaci da to rade i drugi.:p
Ne smaram ja,samo sam postavio pitanje,a ti sto si raspolozena za svadju i vredjanje,to je drugo.Tebi ako to smeta ne moras ni da citas,a kamoli da odgovaras.'Ajde necemo vise da se vredjamo,dosta je bilo.Ja sam ionako rekao sve sto sam imao.

Ja rekoh, serija ti se ne sviđa zato što je mnogo teška, pa ne možeš da je pratiš.
Prva je i Ezela najavljivala mnogo pre kraja 1. sezone Sulje, pa nikom ništa.
Inače, ne znam ko je ovde vređao... kako god. :P

E, pa da si malo išao unazad, video bi da sam ja negde pročitala da će početi 17. septembra, ali ne verujem dok ne vidim tako da...

edit: i da, na forumu nije sve dangubljenje... dok ti ponavljaš kako je Ezel dosadan, ja naučih gomilu korisnih stvari. xD :D

Evo nekih zanimljivih fotki:

539483_421805851215092_1946912915_n.jpg

408277_223152301145091_1665752975_n.jpg

580065_222449171215404_1199299886_n.jpg

405826_222448927882095_145512090_n.jpg

Nikad nisam gledala nikakve telenovele, što španske što bilo čije. Od duga vremena čitah ovde šta se sve pisalo o Sulejmanu, pa pre dve nedelje kada je hrvatska RTL počela da emituje, reših da pogledam, čista znatiželja, a i volim istoriju, pa ko velim....
Dve nedelje su prikazivali od 20 - 22 sata, ove nedelje počeli od 20 - 21. Koliko je to epizoda znaćete vi koji redovno pratite. Meni polako dosadilo, večeras odgledah epizodu al' 'nako na svakih pet minuta, po pola minuta. Glumci su živa žalost, što su 90% njih ružni kao đavoli, aj da im se oprosti, nisu krivi, ali što je gluma ko u zabavištu kada se deca zajebavaju, to ipak nikako ne razumem. Pa da li postoji režiser koji je ovoj Hurem mogao objasniti da žene vekovima rađaju decu al' se ne deru da ih čuje pola države, a usput imaju snage da konstantno ponavljaju da će roditi sina - odvratno.
O istorijskim činjenicama da ni ne divanimo. Elem, više ne gledam pogotovo jer večeras bila epizoda kada Ibrahim postaje neki vezir - šta li, i od finog, uljudnog čoveka se pretvara u trenu u aždaju, a ona njegova ljubav, ne znam kako se zove, čim je čula da je on postao to što jeste, odmah digla nos do neba, pih, sranje najobičnije, baš sam se razočarala, ma ko me terao da se upuštam u takve baljezgarije.

Srbi a i ostali balkanci imaju bar 50 % turskih gena u sebi...I to ne samo turskih već i kurdskih i ko zna čijih ko je već bio bašibozuku koji su Turci dovukli...I to ne samo muslimani koji su preverili nego i pravoslavci katolici i ostali..

Back