Као прво, они нису потомци оригиналних аутохтинх Египћана, а што се права тиче, ПРАВО ЈЕ У СИЛИ!
То запамти. Имамо и ми право на Косово, а јел знаш кад ћемо га остварити? Кад будемо имали силе за то. Ако се настави овакав ход у будућности као што је данашњи, ми га никада вратити нећемо. Да будемо задовољни да не изгубимо и ово што имамо.
Да ли се британци исламизују? Не. Исламизује се Британије услед великих миграниција, а британци остају оно што јесу. То досељавање свих раса на њихово тло ће их уништити у будућности. Погледај Наполеонову земљу. Фертилитет правих француза је 1.4, а фертилитет досељеника 8.1. Кроз две генерације (~50 година) Француска ће бити земља у којој ће већинска религија бити ислам (око 80%) и французи ће бити мала мањина у својој сопственој земљи (ако их насилно не униште што ће бити врло могуће).
Ако ми наставимо да дозвољавамо шиптарима досељивање на јужни део наше земље, брзо ћемо без њега остати. Погледај Македонију. Од некада српске земље, за 20 година ће бити ИСЛАМСКА РЕПУБЛИКА МАКЕДОНИЈА!!! БУДИТЕ СЕ СРБИ!